.

Bara några minuter kvar av 2010 nu...


GOTT NYTT ÅR!



Nyårsafton!





Jag och Jäjjä är fina ikväll <3
HAHAHAHAHH : D

Har spelat Med andra ord i sjuttioåtta år, det var kul men nu är jag så mätt så jag seriöst dör, det gör typ ont, hahaha (a) har vart kul och sååååå : D ska ut och kolla på fyrverkerier sen, hoho! 

Så, ja. Gott nytt år : DDD

/Sandra

MEHEHEH

Så, jag uppdaterar som vanligt väldigt sällan :D
MEN det ska jag ändra på under 2011 (mhhhhhmmmm)
Eftersom att jag, Sässä och Jäjjä ska ha ett slags "bokprojekt"
(som jag lyckades få dom att göra med mig)

Vi ska läsa 50 böcker på ett år! :D
Åh, jag längtar :D

Så jag borde kanske uppdatera om varje bok? eller?
hmm.
Så vi får börja efter tolvslaget och får läsa framtills 23.59 den 31 december 2011 :D
wiiiii :D

Meningslöst inlägg <3

Igår beställde jag Sims 3 Kvällsnöjen hoho, fast jag får det inte fören på typ tisdag.
Men det gör inget :D

Nu ska jag äta, sen kolla på film och på något sätt fira tolvslaget.

Hejdå 2010, du var ganska dålig, fast ändå bra.

Juste förresten :(
Zac och Josh ska lämna Paramore! MAAAAAH *gråta*
Fick reda på det... när det nu är var och då dog jag lite.
Kommer aldrig mer kunna se Hela bandet live.
nåja, dom lägger ju i alla fall inte ner :D

Hej då <3
Hej då 2010, igen.

(får lite panik över att det nu börjar ett nytt år, heh)


Månsten

Hellu 8D Detta kommer antagligen bli mitt sista inlägg 2010 (haha, höll på att skriva 2011.)
Sandra kommer väl hit snart tror jag och pappa kommer strax hit med Adriana.

Jag ringde min farfar nyss för att tacka för julklappen. Fick ju pengar och en sten som liksom passar till mitt födelseår/månad (minns inte..). Och då frågade han om jag kollat på lappen som låg i påsen där det står om stenen. Jag hade helt missat det. :o Men iaf, på lappen står det att det är en månsten. Jag blev typ bajsglad, haha xD Ni som inte kollar på Vampire Diaries fattar inte (yy)

 

Stenen ser typ beige ut på bilden, men den är mer ljus. (y)

 

Iallafall,

GOTT NYTT ÅR! : DD

 

/Jejje

 

PS. typ 9 h är det 2011 :'oo


When I grow up

OJ, 32 unika besökare igår, haha, hur gick det till? :DD kul!

-

Idag är det som sagt nyår, vill inte inte inte ha 2011. Aldrig. Känns som att det är i år allt kommer att ta slut, som att allt det sista kommer hända i år, och sen så, ahh.. tomhet typ. Jag vill inte att det ska ta slut.

-

Hahaha, gillar det som Jejje skrev "Sandra skrev den typ åt mig", ang. listan om 2010, hahhahha <3 
Igår smsade Elise mig (Jejje också) och så svarade tydligen jag och Jejje exakt likadant, haha (yy) har hänt förr, hoho.

Idag ska jag träffa Jejje, ska hem till henne och sova där och så, det ska bli kul :DD nyår känns faktiskt helt ok nu, förutom det faktum att det kommer bli 2011 inatt. Det är ganska bajs. Men aja, inget man kan göra något åt.


Nu ska jag typ duscha, göra mig i ordning, nörda sims tills pappa kommer och hämtar mig :]]]
Hajdo!



/Sandra

-

Btw, minns nyåren förr, när man alltid tänkte "oj, vad ovant det kommer bli att säga 2011 istället!", känner inte alls det nu, har pratat så mycket om 2011 så det känns helt naturligt, haha (yyy) anteckna likzzom!

JAG HAR SÅ MYCKET FANTASI ATT JAG KOMMER PÅ VAD JAG SKA SKIVA HÄR MED EN GÅNG!

Tänkte skriva en sån lista som Sandra la upp nyss men behövde inte det (yy) Sandras lista passade in på mitt år också så det var bra ;DD

Imorgon är det nyår om ingen missat det! : D Ska bli kul eller nåt. 8D Jag gillar nyår. Brukar alltid vara med släkten och ha kul, kolla på film, äta gott och tända(smälla?) fyrverkerier. Mysigt! :D I år ska vi dock bara vara hemma. Sandra ska komma hit och så (yy) Vi ska kolla på det stor fyrverkeriet i stan vid fem, annars så har vi inte planerat så mycket mer.
Känns konstigt att det ska bli 2011.. Känns som det nyss blev 2009. ;ss Haha, när det blir 2013 kommer jag sitta här och skriva att det kändes som det blev 2011 nyss (aa)

Nu ska jag iaf lägga mig och läsa klart min awesome piratbok. Vill spela sims men jag borde inte! Måste sova. Plus att om jag stoppar in cd skivan i macen så kommer pappa vakna. Haha, ja min mac låter mycket. Ibland knastrar den och låter som en dammsugare. Lite kul faktist. Fram tills att den hänger sig. Det hände seriöst typ 10 ggr idag! :'o

Nu har det här spårat ut, MEHEH

Gonatt.

/Jejje

2010

Januari


Hade Sleazekväll med Jejje och Rebecka, vi åkte plastpåse på gården och lyssnade massa på Beautiful bomb (HAHAH Olli <3). Jag stenpluggade BYB-texter och den 29 gick jag och Rebecka på Backyard Babies Nässjö sporthall, det var mycket som var väldigt konstigt, men det var bra och så :D såg också Ola Svensson Superstar på Hagabion och träffade Elise för första gången!

Februari


(Dnao's bild)

Minns inte så mycket, men ahh... såg Ola Svensson Superstar på TV, minns det inte, men det stod i kalendern, så ahh (yy) fotade också med Leny och Dnao.

Mars



Köade i -10 grader med Jennifer för att se på Tokio Hotel på Scandinavium och var kissenödigare än jag vart i hela mitt liv. Två veckor senare satt jag och Elin utanför Lisebergshallen på en Lisebergsponscho och jag fick se Kent för första gången i mitt liv :D flyttade till Knipared och Superstar släpptes. Var i stan med Jennifer och träffade Rebecka : ))

April



En väldigt pin:ig månad, stressade fedt ihjäl oss (y) spelade massa xbox med gamla klasskompisar i Kortedala. In full regalia släpptes <3 hade Photoshoot med Linnea.

Maj



Spelade massa xbox här med. Också extrem pin:ig månad. Var varmt ute. Massa jobbigt i skolan. Var på Arkens konferenscenter med Jennifer på Crashdïet-signering, och var mer nervös och konstig än jag vart i hela mitt liv typ och misslyckades totalt med att smyfota.

Juni



Pins, pins, pins-jävla-rapport. Träffade massa folk, hade skolavslutning och stod under en pissluktande bro och lyssnade på Rammstein med pappa. Var i Skatås med alla MP1orna också. Ark var på Allsång på skansen och jag började gråta av chock, haha <3 var i Marstrand med Linnea och skrek i gamla fängelshålor. Började läsa fanfics och började skriva igen.

Juli



Var på Vains of Jenna på parken med Rebecka och Coffe, men allt failade och det slutade med att jag såg på VoJ ensam (yy) fyllde 17 och blev plötsligt väldigt gammal. Åkte till Varberg med Jennifer, hennes pappa och min pappa, och såg på Ark för första gången sedan 2008 <3 åkte till Norrland, gick på Yran med Jennifer, sov elva timmar på tre dygn och var tröttare än jag nånsin vart när vi var på Ark i Skövde, halvsov på en rosa filt på en gräsmatta mitt i natten och såg vattenandar och gigantiska katter. 

Augusti



Var i Stockholm och badade i lera på Sonisphere, såg på Mötley Crüe och Iggy pop m.fl <3 tvättade skorna i en vattenpöl på gatan och åt korv med en översocial gubbe i ösregnet, gick in på McD i Mjölby med pyamasbyxor och inga skor. Var på Hardcore Superstar med Jennifer, och Crashdïet med Jennifer och Rebecka. Vi köpte varsin Crashfuckingdïet-tröja, stod längst fram och fick hjärtattack samt blev skallad under Bullet. Var på en knas TH-träff. Rebecka kom till Göteborg några dagar senare igen, vi (+ Jennifer ofc) hängde på ett vandrarhem med Aino och Anji, och dagen efter var vi på Ark på Liseberg med dem, och Elise <3 Åkte till Linköping några dagar senare, var på Arks turnéavslutning, hade askul med Jennifer, Elise, Linnea och Aino på natten efteråt och tog bussen hem vid fem på morgonen, var också ett av de tröttaste ögonblicken i mitt liv. Jag började tvåan.

September



Hade Ark-abstinens och var ledsen. Bara massa skit i skolan, gjorde inget vettigt direkt. Fotade en del med Jennifer. Tror allt bajs började denna månaden.

Oktober



Träffade folk, skola skola skola. Åkte till Malmö med Jennifer och Elise och såg på Ola Salo, Lunds stundentsångare och Jonas Nydesjö <3 träffade massa arkfans och bodde på ett vandrarhem mitt emellan Rosengård och Konserthuset, bara tio minuter hemifrån Ola, haha (y) åt frukost stående i ett gatuhörn. Halloween i skolan. Massa bajs med A och allting.

November



Klädde ut mig och såg ut som en poppare, gick på Harry Potter och dödsrelikerna 1 med Jennifer :DD spökrunda vid gamla skolan. THF dog och vi var och kollade på Kenza i stan.

December



8 december, jag grät ögonen ur mig och en del av mig dog. Skridskor och bowling på gympan, ont i fötterna. Började dricka en jävla massa Dr Pepper igen. Världens bästa julavslutning (yy) jul, fick min bebis Merit <3 började skriva igen efter ett uppehåll på nån månad. En väldigt upp och ner och konstig månad.

-

Sådääärr, köpte Sims förut så nu ska jag nörda. Nyår imorrn, ORKAR INTE, VILL INTE :''')))

/Sandra

30 dec

Mina nya tavlor jag gjorde nyss : D
Önskar dock att jag hade typ såna kletiga glitterpennor här :<< hade blivit feinare då. 8a)






/Jejje

"Bill, don't look at me - I'm hideous!"

Alexandre Desplat – Snape to Malfoy Manor
Jag elskar denna låten. Kunde inte sova igår bara för jag låg och nynnade på den i mitt huvud typ i flera timmar :sss




"WOW! We're identical!" Mahaha, Fred och George asså. <3 (NEEIIIN :'ccc )

Känns lite löjligt att göra ett såhär kort inlägg direkt efter att Sandra skrivit stt långa inlägg. Blir helt buäääähhh när jag läser det. </////3

/Jejje

<3


(Såg videon på Ainos blogg, och ahh.. den är feeeiiinn.)

-

Tänker HELA tiden, spelar ingen roll vad det handlar om, att "det där var tiden innan den 8 december, innan jag fick veta", eller "det var tiden innan jag började lyssna på ark". Det är verkligen så livet delas in, tiden innan jag blev den jag är, och tiden innan den 8 december, innan en del av mig dog. Undrar hur det kommer bli efteråt. "Tiden innan jag dog och blev levande död". Jag vill inte att det ska bli 2011, men samtidigt längtar jag så jävla mycket. Men jag vill inte att det ska ta slut, det gör så jävla ont. Kommer gå runt hela våren och sommaren och tänka att det här kanske är sista gången jag köar här, sista gången jag köar med de här människorna, sista gången jag träffar de personerna, sista gången jag åker till den och den staden för att se på ark live.

Fan, jag mår illa. Jag vill inte. Det går i vågor, tänker ibland att "nejmen det löser sig, klart vi överlever", men ibland så... nä, alltså. Hur fan ska det här gå till? När jag skrev ordet här var det som om allt skakade till, som om "oj, fan, det här handlar ju om mig". Varje liten insikt, varje gång jag förstår så gör det så jävla pissigt ont. Jag önskar allt bara var ett skämt. 

Nästa höst, nästa höst alltså. Börjar trean och vet inte vad som händer efteråt. Fy fan vad svårt det kommer bli att bara ta sig upp ur sängen på morgonen, att inte veta vad man har att se fram emot, vad man har för anledning till at kämpa sig upp och ut i kylan varje jävla vinterdag, att veta att man inte har en fin turné framför sig. Den där jävla ovissheten. Vafan, VAFAN händer efteråt? Jag har ingen jävla aning om nånting. Bara slit, slit, slit, plugga vidare, flytta till en ny stad, bli vuxen, skaffa jobb, pojkvän? Bara slit. 

Vill. Inte.

Typ, stay with me, för jag vill inte utan er.

/Sandra

-

Jag läste btw på Aino's blogg om sista konserten också. Fy fan vilken press, känner redan nu hur sjukt jävla pissigt grisigt nervös jag kommer vara. Är nervös redan nu liksom, FY FAN. En del av mig vill skita i att gå, för jag vet hur svårt det kommer bli, men det är egentligen inget alternativ. Nån gång ska vara sista gången, och den gången måste bli turnéavslutningen. Sista sista allt. Sista chansen.

Åh, FY FAN vad illa jag mår, är så jävla nervös.

Kan redan nu känna ångesten, besvikelsen som skulle dränka en ifall något skulle gå fel, ifall man skulle hamna på andra raden eller om man skulle svimma och vakna upp efteråt och inse att fan, jag har missat allt. 

Kan redan nu känna hur jag kommer gå sönder och kommer krypa på blodiga knän till busshållplatsen på natten efteråt, för mina ögon kommer vara så söndergråtna och min kropp så trasig av ångest att jag fan inte ens kommer kunna gå.

Voldie



Måste säga att jag är grymt chockad över hur många det är som faktiskt inte vet vem Voldemort är, har bara idag pratat med tre pers. Trodde att Voldemort var en del av allmänbildningen idag, typ som Britney Spears och Barack Obama, men.... näh :| 
Hmpf, folk kan fan ingenting vettigt nuförtiden. 

/Sandra, upprörd HP-fantast

1779

Ska strax lägga mig och läsa världens coolaste bok. (y) Den handlar om pirater, hur dom verkligen var, hur dom levde, deras vapen osv osv. : DD Jag älskar såna här böcker! Plus att det är massa extra grejer i som utklipp från gamla tidningar, kaparbrev, spelkort, ordlistor osv. ;D
På bilden så är det en värvningsannons från 12 januari 1779 som publicerades i tidningen Nova scotia gazette.





Tycker såna här grejer är ascoola. Känns som jag är ensam om det, heh.
Pirater va riktigt störda människor, men dom såg iaf coola ut (yyy)

Btw så har jag fått fetaste röda fläcken i ögan. :<<< Kul! Nu till nyår också liksom. x'D

/Jejje


HEHEHE



Ska sätta upp de här på min vägg sen : D

-

Att köpa, eller att inte köpa The Sims 3 + kvällsnöjen? 
Beslutsångest :''))

/Sandra

Kalender

Hej :DD

Sov hos Leny igår, hade missförstått henne och inte tagit med några saker, så fick åka förbi pappa och hämta massa x) vi spelade xbox och såg på TV och åt och sånt (yyy) sen så.. ah, vi sov typ 12 timmar (trötta tonåringar <3), och sen så chillade vi järnet (HEHE) och sen åkte jag hem och åt kebabtallrik.

-

Fixade min kalender nyss, hann aldrig skriva ut den i skolan, så fixade hemma ;DD mamma fick ju en skrivare i julklapp, hoho :''')))





Nu ska jag ta på mig min nya morgonrock som jag inte har använt än, haha. 

/Sandra

Bajsa



Är en jävligt bajs person ibland, som sitter uppe till fem och går upp vid två istället för att gå upp i tid och vara med mina koooompisssaaaarrr : (((( ajja, måste stressastressa! Ska iväg och spela xbox med Leny! :D

Hajdaaa
/Sandra

I min väska

Tänkte visa vad som finns i min snygga väska. (y)



 

1. Min mac

2. Sims 3

3. Harry Potter bok

4. Mitt mp3 skyddsgrej

5. Min th mp3

6. Hörlurar

7. Mina piercingar

8. Handkräm

9. Min mobil

10. Lypsyl

11. Läppglans

12. Nycklar

+ kameran. Men tar ju kort, så ah. 8)

/Jejje


Nyårsblåsan!

Chacha bitches!

Imorrn ska man då azzå shoppah loss på mellanrean och tjacka en ny svindyr nyårsblåsa dårraa, kan ju såå inte ha förra årets. Men ni behöver inte oroa er, pappa betalar bitches <3 satteh, ahh, måste ju köpa skor också, typ 40 centimeters klack, så jag blir zexigast av ALLA! Ahh, behöver ju såklarrrt smycken också dårraaa, får bli guld och diamaneter men pappa betalar ju satteh det gör ju inte mig nåt att det är liite dyrt dårah. Sen så ska man dåeh supa skallen av sig på en lame fjårt-fezt på söder, och så skah man ligga och spy i en buskeh hela kvällen azzå! Kommer bli såååh väärt! Peppen, bitchesss! Fan azzå, vad fett det kommer bliiii! Så jevla k00lt också! Fan azzå, kommer bli Stureplans bästah festare när jag väl kommer in på alla de hetah ställena där dårrraa, vilket blir om typ sådärreh 4 år, men azzå ahh, jag orkae ju inteh vänta, så ska väl kirra falskleg tror jah. Men ahh, ska dra och vaxa benah nu, so Zandrah-style!

/Zandrahhh

PS. I know ya love meh... <3

Leave me out with the waste, this is not what I do



Hahaha, var så jävla längesen nån kallade mig för emo, trodde inte folk gjorde det längre (y)
Nejmen ja, NEGATIV JÄVEL ÄR JAG :DD men det är ganska kul ibland, inget fel med att vara det liksom.

Det är natt och nu ska jag skriiiiva tills fingrarna ramlar av. Imorrn ska jag chilla järnet och lira xbox med mina polare fan! Fedt med chill azo!

-

Hahah, har världens meningsfullaste konversation med massa randoms på facebook :'')) diskuterar nyår och jag är negativast på norra halvan av jordklotet ungefär. Jag ska btw vara med Jejje och hennes pappa på nyår, det blir brabra tror jag (y) 

/Sandra

-

Och bara sådär btw, för ni har ju aldrig hört det förr: JAG VILL FYLLA ARTON OCH FLYTTA HEMIFRÅN OCH BLI VUXEN NUUUUU TACK!!!!1111 



BAJS BAJS BAJS BAJS BAJS BAJS BAJS :DD

OC koma

Ska sitta här hela natten och nörda OC, heh. Om det finns någon som inte gillar oc så är den personen lite knasig, hahah. (a)


/Jejje

Katten fick fyra fina ungar, tre av dom dog och den fjärde heter Sam

/Sandra

Sydsvenskan



Mejlade sydsvenskan för ett tag sen, bad om tidningen från den 8 december med artikeln om att Ark ska lägga ner. Fick tidningen idag, blev skitglad, gick in, kollade igenom hela tidningen typ sju gånger och upptäckte att de har skickat fel. Jag fick tidningen från den 18, jag skulle ha från den 8. Fan vad bra.

Besviken : ((((

-

Äter choklad och har ätit julbord, haha (yy) nu ska jag typ hjälpa mamma med en grejjsigojjs och ja, och så (yyy)

/Sandra

För 26 dagar sen...

... fyllde bloggen sex månader :DDD hoho! K00lt!!!!!1111



-

Jag är trött som en ko. Fint. 

-

JAG VILL HA VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR.

-

Och på fredag äre fucking skitnyårsafton. Ta sömnpiller och sova hela dagen? JAATAACK : DD uhhhuhuhuh, tycker inte om nyår. Men aja, kanske blir bra i år, hoppas det (y) juste, måste snacka med Dnao.

/Sandra

What's the point in doing anything?

Dags att sova, hoho : D klockan är ju bara tjugo över tre, haha. Duktigt (y) men jag har faktiskt skrivit 2432 ord, och det känns bra! Finally, hohho (yyyyy)

Men jaja.

-

Btw ska det tydligen komma en Mean girls 2, huhu. Den kommer knappast vara lika bra som ettan. Men ska ändå bli kul att se den när den kommer ut (a) älskar ettan :'D




/Sandra

Where do we go when we go from here

Häääjj : D

Idag har jag spelat xbox med Leny, spelade Kinect adventures som var aaask00lt, och Assasin's creed Brotherhood, som också var rätt awesome :]] och det är jävligt bra betyg från mig som den xbox-hatare jag har blivit (a)

Hahah (yy) sen så köpte vi kinamat med Jejje, pappa och Linda, det var _GOTT_ ;D vi såg på Brokedown palace, den var bra. 

Jag och Jejje har lekt massa med våra fina kameror och jag har (tror jag) bestämt mig för att min ska heta Merit Hemmingzon (yyyyyy) Jejje har inte riktigt bestämt, men antingen Nixx, Nikki eller Sikki tror jag, (hahha typ bara det jag tyckte, höhöhöhö, men jao). 

-

Nu ska jag spela Sims tills jag ramlar av stolen.
Lyssnar på Johnossi förresten, : DDD



Hade på mig mina nya leggings och ett långt linne jag fick i julklapp. Det är fint, men jag känner mig ändå ganska ful i det. Kasta bra självförtroende på mig?!?!? :DDD 
Skulle aldrig nånsin kunna ha det här i skolan, skulle känna mig så ful så.. ah, det finns inte ens några ord för det. Önskar att jag kunde, men ja, det skulle aldrig gå. Även om det känns ok när jag är hemma, så är det som att det förvandlas till världens SKITFULASTE så fort jag går utanför dörren :')

Men jaja, spela Sims vare ja!

/Sandra

Long hard road out of hell

God morgon (yy)

Lyssnar på MM och är trött som en hest. Funderar på om jag vill/kan/vågar ta på mig mina nya kläder idag, beslutsångest vafan. Men jaja :DDD får se vad som händer idag, ska iaf träffa Jejje (och pappa och Linda) ikväll, köpa mat och typ, ja (y) skulle kanske träffa Leny med, men får ingen tid eller nåt svar, så vetefan hur det blir.

Jaja, hajdo!



Sen så drunknar jag i dåligt samvete också, så all vet liksom, så ja, anteckna!!!!11111

Men hur kunde det bli så svårt?

VARNING FÖR FEDT JÄVLA MUNTERT INLÄGG.
*IIIRROOOONNIIII*

-

Här stod det lite annat, huhuh.
Men jag är jag och jag raderar, så.. ja! :DDDD

-

Life's a bitch. And then you die.

/Sandra

JULBJÖRN

Elskar min nya kamera : D
Måste komma på ett bra namn till den, haha (a)


/ Jejje

Protege moi



Hihihih, filmad med min nya bebis :''DDD min Nikon S8000, tvilling till Jäjjäs kamera! Whoa, k00lt!
Den är awesomeness och så (yyyy) finns liksom inte mycket mer att säga, haha!

-

Har sett på två asbra filmer idag; The Experiment och In Bruges. Hahahaha, Voldemort och Fleur Delacour var med i In Bruges 8DD hoihoih ::::---*''-_-_-_'*'''_-_-*''**DDDddDDdd
(Dudley-Vernon-Voldie und so weiter <3)

/Sandra

-

Har öppnat presenterna från pappas sida nu :D

Fick kameran (<3333333) Nikon Coolpix S8000 av pappa, farmor och mamma, pengar, en sten (av farfar, har fått massa såna när jag var liten, blev asglad haha (a) ), ett spel på engelska, presentkort på Shock, miniväska, svart nagellack, grejer från body shop. : DDD

/Jejje

25 dec

Tänkte bara göra som alla andra och skriva vad jag fick y julklapp! (yy)

Av mammas sida:
- Pengar
- Tröja från Hard rock
- Tröja från nån affär jag inte kommer ihåg namnet på
- Halsband från Pilmgrim
- Armband och ring från natt och dag
- THs best of
- Harry Potter bok
- Datorväska
- Silvershampo
- Halsduk
- Andra smågrejer jag fick för tidigt (a)
- Två nagellack
- Kajal och glittereyeliner
- Sims 3
- Mys Hello Kittystrumpor
- Innetofflor
Osv, har säkert glömt något xD

Ska öppna presenterna från pappas sida snart : D

/Jejje

___

Hääjj :]]

Igår vart en bra dag, fick massa fina och användbara saker, typ kamera (<3), 600 kr, tre konsertbiljetter, morgonrock, kläder (en Placebo-t-shirt mm <3), pyamas, smink, smycken, två böcker, choklad, lisebergskort, massa gitarrsträngar osv osv (yy)

-

Pappa väckte mig förut och typ började prata med mig och tjatatjata och skulle ta kort på mig och skit (men jag ser ut som baajjjss med fläskläpp och sår i mungipan :''')) ), och sen började han tjata om att mitt rum är så jävla stlkigt och bla-fucking-bla, och så tog han självklart mina perfekta kusiner som exempel (yyyyyyyyyy)
Och nu springer han runt och städar i mitt rum. Tjattjat. 

Jaja, älskar min pappa ändå :*

-

Nu ska vi se på film und so weiter.


(Taken med nya kameran, sönderredigerad och sååå)

/Sandra

24 dec

Merry Christmas.

Well, that's what people say at christmas, right?

/Jejje

X-mas in hell

Sprider julstämning genom att skriva en novell medan jag väntar på att håret ska torka (yy) hohho, munter novell, javisst. 

-



En naken rygg mot soffan, och hon drar in luften i lungorna långsamt, andas inte ut förrän hon hör dörren gå igen. Med en suck åker bröstet ner och hon andas normalt igen, behöver inte kippa efter andan som hon gör när hon är med honom. Hon reser sig upp från soffan, går fram till det stora fönstret som täcker nästan hela väggen, ända från golvet till taket. Ganska sjukt egentligen, tänker hon, att jag skulle få en sån fin lägenhet. Och så ler hon när hon tänker att det på riktigt måste vara hennes enda framgång. Hon drar åt sig en ljusbrun filt som hänger över soffryggen och lindar den runt sin kalla kropp. Sedan står hon bara där tyst, ser ut på snöflingorna som virvlar runt i den nattsvarta luften och lyssnar på julmusiken som spelas någonstans i närheten, tyst men tillräckligt högt för att vara hörbart. Tillräckligt högt för att påminna henne om dagens datum, den 24 december, julafton. Hon suckar, kastar en blick på hörnet där granen stod förra året. En ensam dammtuss, en smutsig strumpa. Så mycket hade förändrats på så kort tid. Hon hade gått ifrån julgran och hemlagad skinka till skit och ingenting. Hon riktar blicken ner på gatan, fäster den på en ljusslinga som hänger i ett av träden där nere. Hon ser på människorna som går där, skrattande, hänger armkrok i varandra. Hon ser hur snöflingorna fastnar i håret på dem, och hon kommer att tänka på att hon inte ens minns hur snö känns mot huden längre, kan inte ens minnas senaste gången hon var ute. Hon vänder sig bort från fönstret, tar två långsamma släpande steg mot den svarta skinnsoffan och slår sig ner på sin favoritplats. Sedan kastar hon en blick på kabben som ligger på vardagsrumsbordet framför henne, bredvid ett visakort, en sked, en spruta, en tändare och en bit filter från en gammal cigarett. Hon tar kabben i handen, skär upp den med visakortet och gör i ordning heroinet i sin vanliga ordning. Hon hade gjort det så många gånger nu, hade utan problem kunnat göra det baklänges i sömnen, om så var fallet. Hon tar sprutan i sin hand, ser på den i några sekunder innan hon stasar med ett bälte som ligger på soffan bredvid henne, och sedan trycker hon in sprutan i armen som så många gånger förut. Hon släpper på bältet, drar ut sprutan och lutar bakhuvudet mot soffkanten, fäster blicken på det vita taket och bara inväntar lugnet som hon vet kommer komma.

”Vart firade du jul i år?” viskar hon tyst för sig själv.

”In hell.” svarar hon och flinar, och så tänker hon att fan, jag och Nikki Sixx skulle kunna vara bästisar. Sedan suckar hon tungt och kommer på att visstja, Nikki är ju ren nu, kanske dags för mig att också bli det, och så bestämmer hon sig för att ikväll var sista gången, fastän hon innerst inne vet att det är en lögn, ett löfte som hon aldrig kommer att kunna hålla, för hon är så djupt nere i skiten att hon kommer att sitta fast in hell för ett tag.

”En annan dag.” säger hon tyst och suckar, ”En annan dag.”

-

/Sandra


Oh helga natt

GOD JUL, hähähä : DD




(Enda bra jullåten som finns, haha.)

-

Ikväll har vi bakat pepparkakor, kokat knäck (som blev baaajjjsss), sett på Bingolotto osv osv osv x) massa Svensson-folk uppträdde på Bingolotto och jag spydde ganska fedt. Är asanti mot allt som är exrem-Svensson, som Sonja Aldén, Shirley Clamp, Sanna vadhonnuheter och Måns, och Carola :@@@ DÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖDÖ.

Ja, jag är en elak människa, men DÖÖÖÖÖÖ på såna tråkiga bajsmänniskor som VILL vara Svensson.
USSSCCCHHH.

Hähääh (a)

-

Men jao, julafton idag/imorrn. 
Bra bajs!

/Sandra

(akvariet läcker, OOPS)

23 dec

Kan fortfarande inte fatta att det är julafton imorgon. :o
Känns helt..knasigt. Haha : D

 

Sedan jag och Sandra kollade på The runaways igern så har jag börjat lyssna på låtarna som spelas där igen som en galning typ x'D
Älskar den här låten, Iggy Pop – I Wanna Be Your Dog
Bajsbra!

 

/Jejje


The way I feel tonite



(Jejjes bild, ahhh)

-

Har vart med Dnao idag, försov mig imorse också (yy) haha, duktigt. Gick iallafall till City för Dnao skulle köpa chokladciggaretter till sin mamma, haha. De hade inga på vanliga godisaffären, så då gick vi till den andra men vi hittade inga där heller, så vi fick gå till den i Norra, haha :< kallt, uhuhuh. 

Sen gick vi hem, efter att ha frusit ihjäl, och så såg vi på Runaways, Dnao hade inte sett den förr DD:

Nu sitter jag här och lyssnar på Moto Boy <3
Ska typ.. ahh, vet inte.

Sen ska jag till mamma iaf, ska typ baka och spela bingo. Mm, tantigt <3 men man får vara tant ibland, haha.

Hajdo!
/Sandra

i used to live alone before i knew you

Kollade klart på säsong tre av OC i natt. Marissa dör i sista avsnittet och det är heeeemskt!! :'(((((
Men dom har gjort det vackert, men hemskt. :<



*
Iaf, igår så slog jag och mamma in de sista julklapparna (förutom den sista till mig, för jag får inte kolla på när mamma slår in den, haha.) Jag älskar att slå in paket! Alla olika papper, band, namnlappar, glitter, stickers, rosetter. Ih, älskar det! Kan inte fatta att det är julafton imrorgon. :o

Nu ska jag fortsätta kolla på säsong fyra. : D

/Jejje

Två dagar före julafton

Hääj : D

Idag har jag som sagt sett på Runaways med Jejje och fixat 'saken' med Leny, det blev bra till slut : D Sen när jag kom åt jag och pappa middag, och efter det har vi slagit in julklappar (yy) tycker faktiskt det är kul att slå in julklappar, men det verkar jag vara själv om att tycka, haha x)



-

Lyssnade btw på Glasvegas nyss, hade glömt av de DD: minns inte direkt att jag har lyssnat på de så mycket, men jag kände ju igen varenda låt jag hörde och jag kom ihåg texterna, så tydligen brukade jag lyssna rätt mycket på de x))
Lyssnar på Johnossi nu med (yy) faktiskt rätt bra.

/Sandra

Dröm

Drömde att jag och Jejje (tror jag?) var och köade till något band, och mitt i allt skulle jag skrivas in på nån äs-klinik (wtf?), och när jag kom dit visade det sig att jag fick bo i köket x'D haha, fint (yy) minns att det var rosa buskar utanför fönstret och att väggarna var vita också.

-

Idag ska jag och Jejje se på The Runaways igen : D




Och sen ska jag träffa Leny och vi ska fixa en sak (y)

Nu ska jag äta awesome flingor som smakar choklad och vit choklad 8DD
/Sandra

JULLOV ♥

Häääjjj : D

Fick jullov idag, yay! Tusen gånger starkare var asbra, vi fick pepparkakor och julmust, sen åkte vi hem och jag var med Leny, (vi skulle göra en sak, gick väl sådääär...), vilket slutade med att vi...


LEKTE I SNÖHÖGEN PÅ RONDELLEN : D

HÄHÄHÄ, hajdo!
/Sandra

Tisdag den 21


Jag idag, före ^ och -----------> ^ efter, haha (yy)

Hade en fin knallröd fläck på näsan som jag fick dölja med ett år gammalt finn/täckstift, haha <//3 desperat eller vadå? Min fläskläpp är dessutom kvar. Skitfin är den. Verkligen. Gör svinont och jag kan inte prata normalt <//////////3

Nu ska jag eta, sen åka till skolan och äta frukost på Bergakungen, se på bio med skolan (Tusen gånger starkare), fika, "äta gröt" och sist ha avslutning i aulan : D 

Hajda!
/Sandra

...

"Vi hoppas att ni, tillsammans med oss, kan göra nästa vår och sommar till ett sista himmelskt äventyr."
<3


-

Day 4 - what you ate today
Har ingen bild eller så, men en macka med o'boy till frukost, pasta och hamburgare till middag (yy) intressant, right? ; )

-

Har btw sett på Inhale, den var asbra : DD

/Sandra

Mördaren


HAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA

I'm just waiting for the future to swallow me whole



Saknar allt idag. Saknar 2008.
Saknar att allt var så lätt och självklart.
Alla kunde alltid ses, alla ville alltid ses.
Filmkvällar var liksom självklart, rutin. 
Och jag tog allt för givet, tog inte vara på det så som jag borde gjort.
Om jag bara visste att jag skulle sitta här två år senare och spy på allt,
då hade jag nog fan tagit vara på allt det fina som var.

Men skitsamma. 
Det blir braaaaaa.
(yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy)

-

A breath of fresh air fuels the flame
It's all going up anyway 
Everything's gotta burn to get back to its purest state 
and all the best 
has yet to be laid to waste 

I'm just waiting 
For the future to swallow me whole 
I'm just waiting 
For the future to swallow me whole 
I'm just wait-, wait-, waiting 
I'm just waiting 
For the future to swallow me whole 

I'll show you all the things that you can't see 
With your eyes wide open 
Are you looking for love? 
Are you looking for some substance? 
Everything's gotta burn to get back to 
its purest state and all the best 
has yet to be laid to waste 

I'm just waiting 
For the future to swallow me whole 
I'm just waiting 
For the future to swallow me whole 
I'm just wait-, wait-, waiting 
I'm just waiting 
For the future to swallow me whole 

I'm just waiting 
For the future to swallow me whole 
I'm just waiting 
For the future to swallow me whole 
I'm just wait-, wait-, waiting 
I'm just waiting 
For the future to swallow me whole

/Sandra

Varför börjar alla emo/screamo banden jag lyssnar på....

.... på F eller A? xD

A vain attempt
Alesana
Adept
Amber pacific
Amalthea

From first to last
Funeral for a friend

Och Escape the fate = F med ett extra streck :RRR

Haha, ohh vad många band det var då DD: trodde det var fler, men aajjjaaaa (yy)
Håller på att ladda upp Mördaren till facebook, HAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH



/Sandra

<3

and right now the sun is trying to kill the moon

Sitter och lyssnar på musik från OC säsong 1 och så började denna låten spelas; Joseph Arthur – Honey And The Moon.
Kan inte riktigt förklara, men så fort jag hör början på låten så känns det helt konstigt. Den är så fin och ah. Kan inte beskriva. Lyssnar inte på texten sådär speciellt mycket. Det är själva låten jag gillar liksom.. Fein <3

ÅH, asså musiken till OC. Bästa serien med bästa musiken. Seriöst!

 

/Jejje


Slagsmål

Så, ja. Jag var ute och slogs i natt. Därför vaknade jag upp denna utomordentligt angenäma morgon med en fucking fläskläpp. 




Nu ska jag åka hem till pappa, ska inte till skolan idag, har bara skissteknik och jag känner inte direkt för att åka dit och bara plågas i två timmar, plus att jag redan är färdig (yyyyyyyyyy)

Så jag och min fläskläpp ska sitta hemma och läsa hela dagen. Kul kul.

/Sandra

Everyone I know goes away in the end

”Vi går på glas för varandra.”

Men det är ju inte sant, det är inte ömsesidigt. Det är bara hon som går på glas för honom. Det är bara hon som ställer upp, stöttar och finns där, bara hon som låter honom vara mänsklig. Aldrig tvärtom. Minsta tår som rinner längs hennes kind, och så är han där, med pistolen mot huvudet eller den vassa, blanka kniven mot hennes hals. Och hans ögon blir som ombytta, det där känsliga försvinner på en sekund, och där istället är den där iskalla tomheten. Hon tvingar alltid sig själv att se förbi den, gräva in blicken längre in under hans skinn, in i hans medvetande och in till den som hon vet finns där inne, allra längst in. Den hon blev kär i. Han finns där inne, begravd under allt det bittra hatet. Det bara måste vara så.

 

”Du är sjuk, sjuk i huvudet.”

Fast att hon vet att det inte är så och fast att hon vet att det är han som är sjuk, så nickar hon bara tyst. Hon vågar inte säga emot, skulle aldrig våga säga emot honom. Hon sväljer hårt gång på gång, tvingar tillbaka gråten och tårarna som hotar att bryta sig ut.

”Rädd.” säger han tyst, sammanbitet med en tydlig ton av förakt i rösten.

Förakt mot henne, förakt för att hon visar sin rädsla. Förakt för att hon är den hon är. Hon ser ner, blinkar envetet bort några av tårarna som nu brutit sig ut och hänger i ögonfransarna. Han får inte se. Hon känner hur hans grepp om hennes överarm hårdnar och hon kvider till av smärta. Trots att hon är van så är det så mycket mer än vad hennes tunna kropp egentligen tål.

”Vad fan är du rädd för?!”

Lite spott träffar henne i ansiktet när han ryter, skriker, men hon bryr sig inte. Det är ingenting emot det som hon vet kommer komma härnäst.

”Svara!”

Hans röst är uppfordrande, befallande. Hon försöker formulera sig, låta stadig på rösten men hon får inte fram mer än en tyst viskning. Ohörbar såklart. Ohörbar för att barnet som sitter på golvet en meter ifrån mamma och pappa skriker. Hon skriker för sitt liv, för mammas liv. Men det är lönlöst. Greppet om hennes arm hårdnar och han för upp en knuten näve, håller den några decimeter ifrån hennes ansikte. Hans blick är fixerad vid henne, hans käkar så spända att det känns som att huvudet ska explodera.

 

”Jag gör det här för din skull, det vet du. Du är för sjuk för att leva.”

Hon vill skrika, bara skrika på honom att det är så fel. Att det inte är hon som är sjuk, det är han. Sjuk av avund, för att hon lyckades resa på sig och ta sig upp från all skit hon var fast i tidigare, avund för att hon nu är den bättre av de två. För trots att han bad henne på sina bara knän, kämpade vid hennes sida så länge för att hon skulle lyckas, så ville han innerst inne inte det. Han ville att hon skulle vara fast där hon var, längst ner i skiten. Allt för att han skulle få stå där på sin jävla piedestal och verka så jävla bra. Men så var det ju aldrig, det var ju bara falskt, på låtsas. Han var aldrig bra, han var alltid skev, förlorad och trasig. Det var bara det att det aldrig märktes, för hennes skit var alltid värre, mer synlig och mer förbjuden. Hon var trasig på ett förbjudet synligt sätt, och han på ett mer mentalt plan. Hans skit var aldrig synlig, är inte synlig nu heller. Han är alltid så noga med att slå henne där det inte syns, och han använder hellre verbalt våld än fysiskt våld. Han är mästare på det, mästare på allt som inte syns.

 

”Jag gör det för din skull.” viskar han.

Sedan höjer han knytnäven som han låtit falla några sekunder tidigare, och så slår han, bara slår och slår och slår. Han bryr sig inte om barnet som sitter där på golvet och skriker för mammas skull, för att mamma ska få leva. Han bryr sig inte om att han förstör den ljusgula handmålade tapeten med blommor, med allt blod som skvätter på den, det är inte relevant. Ingenting är. Det enda som spelar någon roll är att han får göra det här för henne, hjälpa henne bort från det här plågade, bittra livet. Livet som är bittert på grund av honom, det vet han innerst inne, men det skulle han aldrig erkänna. Enligt honom är allt som är dålig hennes fel. Spelar ingen roll vad det gäller, det är alltid hennes fel.

 

”… vi går på glas för varandra…”

Hennes ord är inte mer än ett andetag, men det är tillräckligt för att fånga hans uppmärksamhet och få honom att äntligen inse vad det är han gör. Men det är för sent. När han släpper taget om hennes överarm faller hon ner i en lealös hög på golvet. Han ser ner på henne, blicken går emellan henne och sin blodiga hand med söndriga knogar. Som ett slag i magen kommer insikten om vad han gjort, och det är som att han ramlar ner i en sjö med iskallt vatten, han tappar andan och känner hur paniken river i bröstet, lever runt och får hans tankar att bli luddiga. Alla utom en, tanken på pistolen som ligger längst in i vapenskåpet i sovrummet. Hans steg är bestämda, tunga när han går in i sovrummet och han ser allt som i en tunnel, ser inte de ljusgröna tapeterna och den obäddade sängen. Med vana öppnar han garderobsdörren, vrider på hänglåset så att siffrorna bildar rätt kod, deras dotters födelsedatum. Med ett bekant klick går låset upp och han drar upp den gnisslande dörren, plockar fram det stora svarta vapnet. Det är tungt i hans hand, kallt och skönt att hålla i. Han njuter när han lägger det emot underläppen och försiktigt för in det i munnen, så som han sett att de gör på filmer när de ska ta livet av sig.

 

”För din skull.” säger han tyst.

Sedan trycker han till med fingret och allt blir svart, i några sekunder hör han som långt borta hur barnet skriker. Livet passerar för hans ögon, och han kommer att tänka på deras framtid, den idylliska gården med alla djuren, deras fina dotter. Och han tänker att nu är allt för sent. Med ett flin på läpparna ser han det framför sig, sanningen i ordspråket, man vet inte vad man har förrän det är förlorat. Sedan sjunker han ihop på golvet, med ryggen mot garderobsdörren och ett nöjt flin på läpparna. Kanske, kanske skulle de träffas där uppe, börja om på nytt. Fast det var nog ganska osannolikt, dels för att varken han eller hon trott på det där med himlen, dels för att ifall allt med himlen och helvetet är sant, så har han garanterat en plats i helvetet. Och hon en plats i himlen.



[Baserad på den bokserien jag håller på och läser, mest den boken jag är på just nu - För kärleks skull, av Lotta Thell]

/Sandra


19e dec

Känns så ovärt att åka till skolan imorgon för en lektion som börjar 14.50 och slutar 17.00. JAHFAÖFÄNV

Iallafall, imorgon ska mamma & Helen köpa en graaaaan och så ska jag och mamma klä den. <3 Ska göra julskinka någon dag också. Haha, älskar julen! :D
Ska strax lägga mig och läsa klart en fanfic igen som låg uppe på thf innan det dog. Jag vill bli perfekt heter den. :))) Asbra, haha. (y)
Imorgon ska jag öven måla glitternagellack på mitt nya hänglås. Dom klippte ju mit lås i slutet av ettan för att vi inte fått reda på att man skulle tömma skåpen. :<< Kom nyss på att jag skaffade ett klass 1 lås vid jul i ettan också, samma som nu. Bra jobbat! 8)

Jag känner för att göra något. Vad som helst, vill inte sooova. Sova är tråkigt. Finns så sjukt mycket annat att göra. Det är slöseri med tid D:

Aja, ska gå och...äh.

/Jejje

Day 3 - what's in your bag?

Jag byter väska hela tiden, men tar den väskan jag hade till skolan i fredags då.
Min egenmålade tygväska : DD

Två böcker (som jag inte har läst än), smink, plånbok (matkort, bibliotekskort, biokort, nordeakort, leg, lisebergskort, pengar osv osv), spårvagnskort, datorfodral, nycklar, hörlurar, plåster, såna där alkohol-servetter och sånt ; DDD



/Sandra


(btw, vad tycks om den "nya" designen? ;D)

julgran (y)






Har klätt julgranen med mamma och A :]]]

/Sandra

arkkkkk



Ända sedan jag och Jejje var och såg The Ark på Trädgårn 2007 har vi drömt om att få stå längst fram där, vi har hoppats och hoppats på en klubbturné och en konsert på Trädgårn igen, och nu när de väl ska spela där så tvingas vi stå på en jävla fucking skitläktare. 

Det är inte ok. Att bara sådär få veta att jag aldrig, aldrig, aldrig kommer få stå längst fram på Trädgårn och se Ark. Jag är fast på den där helvetesläktaren. Kommer stå där, precis som 2007, kanske dricka lite cola, le, bli fuktig i ögonen av glädjetårar. Och så kommer jag stå där och se ner på alla de som står där, pressade mot staketet, en meter ifrån världens bästa band. De kommer stå där och skrika, njuta, leva och vi kommer få stå den fucking läktaren och _DÖ_. 

Så, ja. Jag ska fan hoppa ner från läktaren om det är vad som krävs. Jag kan ju fan inte stå och se på Ark på en jävla fucking skit helvets bajsläktare. Det går inte.

-

Nu ska jag sova. Klockan blev visst tjugo i fyra, bara sådär. Imorrn ska vi klä granen, ska bli kul. Jag vill inte få kåda på händerna, fyfan. 

Hejdå.
/Sandra

Bröderna Lejonhjärta!

HEJSAN HOPPSAN!

Jag skulle egentligen sova, men så började jag läsa ett brev som pappa visade mig förut när vi skulle plocka upp julgrejerna. Det är ett brev som Astrid Lindgren skrev till min pappas klass när han kanske var typ 10 år.
Dom hade frågat vad som hände med Skorpan och Jonatan (och Tengil, Mattias, deras mamma ovs.) efter att boken tagit slut. Så då skrev hon och berättade. Haha : D
Det var faktiskt kul att läsa(och lite coolt, HEH)  8))



/Jejje

I said maybe

Ville skriva något fint, men det blev bara bajs.
Så, ja, hejdå.





/Sandra

...

FAN HELVETES JÄVLA SKIT PANNKAKA!






/ den enda av oss som stormar in en gång var 3e månad och skriver något deprimerande.

Sometimes it's fatal



En annan meningslös fredagkväll :')
Och det är mitt fel, woho.

-

GNENNQWOFMMWJKNENFKWFJENEMFENJFRJNNGKENAJBKSA
Önskar allt var som förr.

-

Och jag har verldenzz bezzta musiksmak, ok?
(och världens snyggaste Spotify-namn, jag vet)

/Sandra


Btw, vill Älin och Jäjjä börja blogga på blogspot? :R
www.chavezzchavezz.blogspot.com (yyy)

Friday

Hej :]

Kom precis hem. Har vart på stadsbiblioteket, Burgårdens bibliotek, spelat spel och sett på Grinchen idag (yy)
När jag var påväg hem från bussen körde A förbi mig, (fuuck uuu), nejmen, ja. Och jag har inte hans nummer så jag fick gå heeela vägen hem : (((((((((((((((
Sen när jag kom fram och ringde på dörren så öppnade han inte, förrän jag precis rotat igenom hela väskan och fått upp nycklarna, I ONÖDAN. Och nu har han en jävla slang in till badrummet så jag kan inte stänga toadörren = inte gå på toa. Han typ "men jag ska inte in dit ändå", men trodde han seriöst att jag ens skulle överväga att gå på toa med öppen dörr när han är hemma?!?!?!!11 HAHAHAHHAHA.

Såå, eh, ja. Behöver jag ens nämna att jag vill flytta hemifrån?

-

Kanske ska träffa Leny och Dnao ikväll, beslutångest och massa skit (yyy) får se hur jag gör, HEHE.

När man hatar den man blivit 
Och man föraktar den man var

Hohoh, har blivit en tråkig osocial jävel :''))) nejmen det går nog över. 

-

Ska typ äta nu eller nåt annat kuuuuul.

-

Btw, så kan man tydligen bjuda på ett Ark-turnékit på Musikhjälpen, med Olas vingar, Learis glasögon, massa plektrum, Sylles trumpinnar, Martins svettband, Jens tamburin osv osv : DDD fast det har inte kommit upp än och jag antar att det lär vara ganska_för_jävla_dyrt så jag tror inte jag har en chans, haha (yyy)

Hajdo!

/Sandra

Siesta!

Ark ska spela på Siesta någon gång mellan 2-4 juni : DDDD Ihh, vill verkligen åka <3




/Jejje

För kärleks skull



Mmm, frågade mamma förut om A kunde köpa Dr Pepper till mig på vägen hem, och när han kommit hem och jag går in i köket så ser jag två stora Dr Pepper-flaskor på diskbänken :'')))
UNDERBART, hoho (yyy)

-

Lyssnar på The Wombats, faktiskt ganska bra :]
Försöker läsa vidare i För kärleks skull, men den är så jääävla tråkig. Den första tre böcker var pure awesomeness, men fyran och den här är bara... blöh. Fyran var BARA upprepning, och den här är bara puttinutti, "OMG ERIK VI HAR FÅTT ETT BAAAAARN", bara barn barn barn barn hela jävla tiden. BOORING.

Men jaja, jag SKA läsa färdigt den iaf. Måste ju veta hur hela bokserien slutar ändå : D


/Sandra

Run to your mama



Pappa ringde och tipsade om en awesome låt 8DD
Run to your mama, med Hardcore Superstar (yy)

-

Hade velat gå på de på Lisebergshallen om det inte var för att det är Moto boy dagen innan och om jag inte var så fattig .__. men får väl se 8D pappa vill gå, så då kan jag tigga biljett av honom ; )) 
(Och då kan du följa med, Rebecka! : DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD)

-

Ska äta frukost nu.
Hajdo!


/Sandra

S8000



Fyfan vilket trasigt språk, HAHHHAHAHA
Slår ju till och med isländska :''')))

-

Blir inget bibliotek/Älin/Jäjjä idag. Jävla grisväder.

Nu ska jag eta myrer.


/Sandra

Alive and dead

Vaknade kl. 9 och kunde inte somna om D: Och så regnar det ute. Yaay va kul. :))) Det är typ en isbana ute. Fattar inte hur bilarna kan stå kvar i backen..dom borde glida ner. x'D

Överförde nyss THs Best of skivor till min mac. Älskarverkligen den "nya" låten Hurricanes and suns. Den är kärlek <3
Speciellt från 1.48 & 2.03 ;D





(^haha, tar och lånar sandras bild 8D )

Vill gör något...men vet inte vad..

MAHAHA! Märkte nyss att Schrei på den tyska skivan var den nyaste versionen. HAHAHAH fail.
Version 1: Tokio Hotel – Schrei
Version 2: Tokio Hotel – Schrei
Man märker verkligen skillnad på refrängerna. Gillar den äldsta bäst. : D
(Ingen fattar förutom jag. (y) )

/Jejje

Celsius

Det låg en död fisk och flöt upp och ner i toaletten. Gulligt <3

-

Har tvättat håret med Nivea's straight and easy schampo, får se om det blir nån skillnad 8D
Egentligen ska man ha balsam och sån annan skit också, men mamma glömde köpa det, så jag får nöja mig med bara schampo (y)

-

Imorrn ska jag först iväg och träffa Älin på stadsbiblioteket, och sen ska jag hem till Jejje : DDD
Jag är btw klar med mina Secret santa-kort, blev rätt nöjd (y)


/Sandra



EDIT:



Såhär fint och rakt blev mitt hår av Nivea straight and easy-schampot. Way. Kul.
(Okej, det stod att man skulle föna det och det gjorde jag inte. Sen använde jag inte balsam eller kräm heller. Men ändååååååååå.)

Fast det känns inte riktigt lika helvetes-lockigt som vanligt (yy) bara... jävligt lockigt.
Hatar att ha lockigt hår.

Dr Pepper <3



Ikväll är en bra kväll : D 
- dricker Dr Pepper <3 
- mamma har hämtat konsertbiljetterna så de ligger tryggt och väntar på mig i bokhyllan :'')))
- såg att Moto Boy spelar på Konserthuset den 14 april!

Mycket bra kväll! Hohoho 8DD


-

Nu ska jag läsa klart min bok, sen ska jag skriva engelska/göra julkort/bråka vidare med min kalender <3
Imorrn är vi lediga och jag och Älin kanske ska till stadsbiblioteket 8DDD


/Sandra

15e dec

Sidecut aha aha I like it!
(hahah?)

Nej men seriöst. Ich liebe es : DD


Veldig dårlig bilde...men men.. (y)

Fick typ lite småpanik när hon först klippte av det och det föll till golvet D: Men nu elskar jag det!
-
Det är ingen skola imorgon, så jag ska sova länge och ingen ska få väcka mig!
Har fortfarande nackspärr också :cc Men inte lika allvarligt som igår. Som tur är, heh (y)

Nu tog fantasin slut. HEJDO!

PS. hittade min laddsladd till mp3 förut. Har inte alls letat efter den i typ ett halv år. :)))))

/Jejje

Lalala

Överlevde tisdag den 14 december och nu sitter jag här och har bokat tre biljetter :''DDD
Trädgårn den 18 mars (skitsamma om det är läktare, får hoppas på lite vakter, så man kan smyga ner till de andra), Malmö den 19 mars (KB : DDDDDDDDDD) och Norrköping den 26 mars :'D 

WONDERBAR <3

-

Är faktiskt nöjd med de här tre, det är de enda konserterna som funkar om man bortser från sittplats i Växjö, hade inte vart värt att betala så mycket och åka så långt för att behöva sitta ner. Jag och Jejje är ju bortresta under turné, så därför missar vi rätt många konserter, fast det är rätt ok ändå, det kommer ju en sommar med :*

Plus att om man tänker på att jag och Jejje "bara" vart på 5 konserter per sommar innan så är ändå 3 konserter på två veckor rätt bra, HEHE 8D

-

Jag är glaaad och nu ska jag läsa vidare!
Hajdo!

/Sandra





Tisdag den 14

Klockan är nio.

Dör lite.


: )))))




(Och be till gud att Norrköpingsbiljetterna finns kvar efter jul och att jag och Jejje har mycket pengar.)


/Sandra

De jävlarna ska skjutas

Har så mycket att skriva och säga men jag får inte ut nånting, det tar bara stopp.
Jag orkar inte, vill hoppa av och bara pausa, slippa känna. Slippa känna, tänk vad härligt det hade vart.

Vill bara krypa ner under täcket med min braiga bok och försvinna, vill aldrig behöva se upp från boken, aldrig mer. Vill inte behöva känna, vara besviken eller ledsen. 

-

Sen. Va? Kommer... krascha. Och sen ska man bli vuxen. Men vad är det för mening med det? Bara slit, slit, slit hela jävla tiden. Bara massa jävla slit.

Jävla framtid. 

-

Jag tänker inte hålla käften och låtsas att det är ok, för just nu så är det inte ok. Så enkelt är det. Men jag säger inte att jag ska ta självmord osv osv osv, bara att jag har en jävla kuk-kväll. Brabraaaaaaaaaaa.

BAJS OK?

-

MMMMBLÖÖÖÖÖÖHHH

Får jag spy i din mun? TACK




/Sandra

Nu måste jag plugga samhäll, MEN JAG ORKAR INTE :@@@@

Yours

Fatta hur långt det har gått när man är så besatt att hela världen rasar och allting bara faller. 

Är en sån sjukt dålig människa ibland. Verkligen. Bara gråter, kräver mer och vill ha allt och lite till. Fast jag egentligen inte har någonting. Äckligt. 


Bajskväll.


Mm, älskar allt just nu.
(KÄNN PÅ IRONIN, DEN ÄR SÅ TJOCK ATT MAN KAN SKÄRA ISÄR DEN MED EN KNIV)



Ahh, härligt.
BAJS BAJS BAJS BAJS BARA MASSA JÄVLA BAJS BAJS BAJS BAJS BAJS BARA MASSA JÄVLA BAJS

/Sandra

...

Har sån sjuk ångest. ÅÅH. Värre än någonsin typ. Har lust att trycka in mig själv i ett hörn och bara skrika och gråta typ. MAAAH :((((((((

-
Och så har jag glömt laddsladden hos mamma och ska ha prov imorgon och datorn dör snart. Asbra. Gud va kul.

/Jejje

När du talar i tystnad...

… så sjung för mig igen, mitt hjärta tyst.

 

Det försvann gradvis, stegen liksom tonades ut. Regnet upphörde sitt konstanta smattrande mot rutorna, och vinden slutade tjuta när den ven över bergen. Jag kan fortfarande minnas, höra dina ord om och om igen i huvudet, precis som du sa.

”Det spelar ingen roll, min röst finns alltid kvar i ditt hjärta ändå.”

Minns du den dagen? Minns du hur du tänkte?

Jag saknar att höra tunga steg mot golvet, eller ditt irriterade suckande när du spelade fel. Eller när jag väckte dig på morgonen, så jag saknar det. Ditt gnäll och mitt skratt när du begravde huvudet under kudden. Eller alla gångerna du bad mig hålla käften för att det gnisslade i ditt bakfulla huvud när jag klagade för att du jämt var ute och festade.

”Håll käften, jag behöver tystnad.” brukade du säga, och gömma ansiktet i händerna.

Men om du bara visste, tystnaden… dödar. Som ett oändligt vakuum. Eller en välisolerad studio.

 

Du öppnar dörren, kliver in i mitt sovrum. Du ler, gestikulerar, men jag förstår inte. Jag önskar att du ville lära dig mitt språk, önskar att vi kunde kommunicera. Men du är naiv, ord på lappar som ”det löser sig”. Men det gör det inte, och jag önskar du ville inse det. Du rycker besegrat på axlarna, lämnar mig ensam kvar i rummet. Jag ser ner på blocket i min famn, och jag greppar pennan igen. Terapeuten sa att jag skulle skriva, att det skulle lätta på ångesten. Men jag känner ingen skillnad, det är bara samma ord som finns i mitt huvud, enda skillnaden med att skriva ner de på papper, är att jag aldrig kommer glömma de. Och det är idiotiskt, för glömma är allt jag vill. Glömma och gå vidare. Forget and move on. Gå vidare med livet.

 

En annan sak jag minns är läkarens ord, bomben. Den där soliga aprilförmiddagen. När vi satt i rummet, på varsin röd plaststol och jag stirrade på dammet som virvlade runt. Solen lös rakt in på oss, bildade en pelare av ljus på det blanka plastgolvet. Reflekterades i dammet och fick det att se ut som små glitterkorn. Jag minns din hand i min, och jag minns hur mitt hjärta slog, gjorde uppror och dunkade stenhårt i bröstkorgen på mig. Hotade med att spränga sönder revbenen.

”Jag är ledsen.” sa läkaren.

Du, du var så naiv. Är fortfarande naiv.

”Vad menar du?”

”Det finns inget vi kan göra.”

Tystnad. Jag minns att dina ögon fuktades och du torkade genast bort dina tårar, du skulle alltid envisas med att vara starkast av oss alla.

”Du kommer att bli döv.” sa läkaren och jag minns hur hans gröna ögon borrade sig in i mina, och att han ursäktande la sin hand på min axel. ”Jag är ledsen.”

Jag går ut i köket, koncentrerar mig på att höra mina släpande steg, men det är bara tystnad, vakuum. Du sitter på en stol med ryggen emot mig, du vänder dig om, ler svagt. Jag sätter mig på stolen mittemot dig. Du drar fram ett block som ligger på bordet, och fattar närmsta pennan.

 

”Det finns inga ord för det, på det här jävla språket”

Och du sträcker fram pennan mot mig, jag tar den och vad jag sedan gör är självklart, det har blivit vår tradition.

”Jag har inga ord för att vi andas, tänker, känner samma sak”

Jag lägger ner pennan, och du tar min hand i din. Din blick letar efter min, och jag låter dig fånga den. Och jag vet att det vi skrev är mer sant än någonting annat.

”Det behövs inga ord”




/Sandra

Pocky <3



Hej, jag heter Foki och idag har jag pussat på min pojkvän Ricky och packat inför våran flytt till Bangkok i Januari. Känns så himla spännande, tycker inte ni det, mina söta små läsare? <3



-

Neeh, var på Orienthus och köpte Pocky idag :'')) och bilden är faktiskt tagen av mig fastän den ser typ ut att vara kopierad från Fokis blogg :''DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Men aja, borde plugga nu. Imorrn äre måndag, då ska jag låna böcker.

/Sandra


sunday bloody sunday

Söndag idag.

Har duschat, ska fixa håret, äta, sminka mig osv osv osv snart. Sen ska jag och pappa till ÖB, åh, kul. Nejmen om jag har tur så kan vi åka till Thaiaffären så jag får Pocky <3
Sen ska jag plugga samhäll. Shit vilken kul dag. Spyr lite :')

Jaja, ska inte klaga mera nu. Hejdå.


/Sandra

flesh mechanic



Tycker den här bilden är fin. Hoppas inte det gör nåt att jag lägger ut den, hoho : DDD
Tog den för typ 483 år sen till ett bildspel i skolan, när jag fortfarande gick i MP1A.


Ska läsa vidare nu, hajdo.

/Sandra

Nikki Siiiiiiiiixx

Nikki Sixx, 52 år : DD
Gammal gubbe, HEEEHE.

 

-

Har köpt massa myziga kläder idag. Och fick världens fiinaste datorväska av mamma, hih : D Dankää

/Jejje


Iskallt & menlöst

^ Stämmer rätt bra för tillfället. Hoppas bara på att det går över snart. 
Känns fan som att jag har sprungit maraton.

Nu ska jag läsa, behöver slippa tänka för en stund. Det blev en alldeles för jobbig kväll.




Malmö, åhh, minns hur lyckliga vi var. Det var så fint. 


/Sandra

Berg och dalvanan

"När du och alla andra skriver sånt på facebook, låter det ju på er som att livet kommer ta slut sen." 

Ingen som inte upplevt The Ark eller vart ett hängivet fan i flera år kommer förstå. 
Det går inte att förstå om man inte upplevt det.

Och de, ni, kommer aldrig att förstå hur det känns när det livet man levt i fyra år kommer tas ifrån en om bara lite mer än ett halvår. Ni kommer aldrig förstå hur det känns att behöva gå upp på morgonen och veta att man aldrig, aldrig nånsin kommer få se The Ark igen. 

-

Satt i soffan, hade en bra fredag, började prata med pappa om biljetter, och helt plötsligt slog det ner som en sten i huvudet, eller ett skott i hjärtat, att fan, det är ju på riktigt, och fan, jag har ju inga pengar. FAAN.
Känns som att allt går neråt, man bara drunknar och sjunker djupare och djupare. 

Kommer antagligen inte kunna njuta helt och hållet nästa vår/sommar, kommer antagligen gråta under varenda jävla konsert, för jag kommer hela tiden tänka att fan, det här är sista gången.

Tekniskt sett kanske inte livet tar slut, kroppen kommer leva vidare, man kommer alltid finnas. Men hjärtat då, det kommer slitas i hundra delar. Kommer det bli helt igen, kommer man kunna leva igen?


/Sandra

No end

Saker fucking händer, hahaha. Kan inte fatta det, folk tar en på allvar och vidarebefordrar mail till självaste Ark. Hahah, gud, vad är det som händer? Asglad över att bli tagen på allvar såklart, men sjukt? JA! Hahah : DDDDDDDDDDDD


Snart kommer Jejje hit och vi ska se på Eclipse ;D vart en bra Fredag ändå. Redovisningen gick också hyfsat bra (yyy)

/Sandra

I'll be yours

Bajsdag ♥


(det gick bra hos tandläkarn iaf. en bra sak i skiten. fick svar från livenationkillen, "ska skicka vidare ditt mail till trädgårn, tror tyvärr inte det kommer lösa sig." DÖÖÖR VAFAN)

-

HATAR åldersgränser. Tre och en halv fucking månad stoppar mig från att se mitt absoluta favoritband i min egna fucking HEMSTAD. HATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATA :@

Jag ska fan maila sönder Trädgårns inkorg tills de ändrar sig. Fattar de inte hur sjukt jävla orättvist det är?!?!?!
:@:@:@
Är så sjukt arg!

/Sandra

MAAH

GGDKLJNKNSÄAKÄI)PHGSJKB 18års gräns!!?!??!???!


/Jejje

Och vi vet och du vet allt tar slut

 

 

 

(sandra)


Arken har stannat

Är egentligen bara för lat för att öppna ett worddokument, mest därför jag skriver det här.
Jag vill kunna gå tillbaka och läsa det, lyssna på intervjun, se på klippen och läsa allt det sorgliga.

-

Har fått snart fyra år med er. Är så tacksam och glad för den tiden, så tacksam för alla mina nya vänner, för alla städer jag fått besöka, för alla fina sommarkvällar jag stått och sjungt med fina angelheads. Jag är så tacksam.
Det här var egentligen inte oväntat, men ändå kom det som en chock och det sjunker aldrig in, kommer nog inte förstå det förrän jag står där på turnéavslutningen och gråter. Jag kan inte förstå att det tar slut nästa år, att det är den sista, sista våren och sommaren.
Tack. Vi ses i vår.
Har fått snart fyra år med er. Är så tacksam och glad för den tiden, så tacksam för alla mina nya vänner, för alla städer jag fått besöka, för alla fina sommarkvällar jag stått och sjungt med fina angelheads. Jag är så tacksam.
Det här var egentligen inte oväntat, men ändå kom det som en chock och det sjunker aldrig in, kommer nog inte förstå det förrän jag står där på turnéavslutningen och gråter. Jag kan inte förstå att det tar slut nästa år, att det är den sista, sista våren och sommaren.
Tack. Vi ses i vår.

-

http://klubbland.se/2010/12/08/arken-har-stannat/
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/kronikorer/hakansteen/article8243822.ab
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/rockbjornen2010/article8243818.ab
http://www.svd.se/kulturnoje/nyheter/the-ark-splittras-i-sommar_5792487.svd

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2151&artikel=4228641


/Sandra


Arkeology

The Ark ska splittras.

Men först en best of-skiva, vårturné och sommarturné, avskedsturné.
Det är precis som jag trodde, allt jag förväntade mig, ändå kan jag inte fatta att det är sant. 

Sitter här och skakar, känns som att nån har dött, eller som att man har fått beskedet att nån ska dö, och nu går man bara och väntar. 

Jag ringde pappa och sa det, han bara viftade bort det som om det inte var nån big deal, men vafan? Ark är mitt liv, en så stor del av mitt liv. Vafan ska man göra sen? 

Det är precis som jag trodde, en sista sommar. En sista chans.


Skivan Arkeology släpps den 23 februari, singeln Breaking up with god släpps den 10 januari.
Den 18 mars spelar The Ark i Göteborg, men jag vill gå på fler konserter än den.
Karlstad, Malmö, Växjö och Norrköping tack.

Kommer få låna en jävla massa pengar nästa sommar, men det får det vara värt, även om jag kommer vara skuldsatt för resten av livet sen, det spelar ingen roll, för det kommer bli min sista chans att leva.



Nu ska jag lyssna på Ark i flera månader, fint.

http://thearkworld.com/



/Sandra

We can build a new tomorrow, today



(sandra)



edit: istället för att det bara ska vara tomt här, så gör jag två listor som jag hittade på rebeckas blogg:


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?: ja.
2. Höll du några av dina nyårslöften? hade inga.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? nope
4. Dog någon som stod dig nära?: nej :*
5. Vilka länder städer besökte du?: linköping, varberg, huskvarna, skövde, falköping, östersund, malmö osv <3
6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?: JAFAN
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 5 mars, 19 mars, 16 juli, 29 juli, 31 juli, 7 augusti, 13 augusti, 18 augusti, 21 augusti, 19 november.
8. Vad var din största framgång 2010? lyckades gå på massa konserter utan att få overklighetskänslor en enda gång.
9. Största misstaget? sa för mycket till för många.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?: ja.
11. Bästa köpet? konsertbiljetter, tågbiljetter <3
12. Vad spenderade du mest pengar på? ^, mat osv.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?: THE ARK & fint folk!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?: Hygiene squad, Forever young, In your shadow & massa fler.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? vet inte, gladare tror jag.
16. Vad önskar du att du gjort mer? vart ute på nätterna.
17. Vad önskar du att du gjort mindre?: önskar att jag inte sagt så mycket till alldeles för många alldeles för ofta.
18. Hur tillbringar du julen?: precis som vanligt (yy)
19. Blev du kär i år?: njet.
20. Favoritprogram på TV?: ung & bortskämd!
21. Bästa boken du läste i år? harry potter-böckerna :''))
22. Största musikaliska upptäckten?: aaasmycket, haha. men crashdiet, tokio hotel (hahahahha), mycket pop osv.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? pengar osv.
25. Något du önskade dig men inte fick? minns inte.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?: minns inte det heller.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?: ohja.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? mixer!
29. Vad fick dig att må bra?: the ark & massa fina konserter :*
30. Vilken kändis var du mest sugen på?: ma-ma-ma-martin, HOHO
31. Vem saknade du?: gammalt folk..
32. De bästa den bästa nya människorna människan du träffade?: elise : D


ÅRET.
Hur har året nolltio varit för dig? - ganska så awesome :')
Bättre än förra året? - tror det, ja.
Någonting du aldrig kommer glömma nolltio? - mycket!
Har du flyttat under år nolltio? - jao.
Har du hittat en ny låt som du älskar? - hur många som helst!
Isåfall vilken? - för många för att kunna skriva alla (yy)
Har du druckit alkohol? - ja.
Har du kysst en främling? - nej.

KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit nolltio? - ??
Har du varit kär? - nej, hahha
Har du sagt jag älskar dig till någon? - ja
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - ja
Har du haft ett hemligt förhållande? - nej (y)

SORG&HÄMND.
Har någon i din närhet tagit självmord? - nej.
Har någon i din släkt avlidit? - nej :*
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? - njää.
varit i slagsmål? - inte seriöst slagsmål iaf, haha.

PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? - ja.
Isåfall vad? - sagt för mycket till alldeles för många.
Har du skämt ut dig? - antagligen (yy)
har du ljugit för en vän? - kanske, vet inte, isf inget allvarligt.
Har du varit ute en hel natt? - ja, LINKÖPING <3
Har du blivit tagen av polisen?  - nej.
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - nej.
Har du sovit i samma säng med ngn i samma kön? - ja.

SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går du på? - munkebäck ;D
Har någon varit elak mot dig i skolan? - nja, lite kanske.
Hatar du ngn på din skola? - ja.
Har du gjort ngt framsteg? - hmm, ja.
Haft alla rätt på ett prov? - njää, vetefan.

VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner? - elise :]]
Har du förlorat en vän? - nja..
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? - nej.
Har du gått bakom ryggen på en vän? - nej, tror inte det.
Har du ljugit för en bästavän? - tror inte det, som sagt inget allvarligt isf.
Har du haft en relation med en vän? - nej.
Har du många killkompisar? - nä.

Och i mitt växthus är jag säker



-

Dagen blev inte så dålig ändå (yy)
Läraren visade att awesome sätt att göra hemsidor på i dreamweaver, så vi är äntligen klara med våra spelhemsidor <3

-

Skisstekniken har btw blivit förlängd, FY FAN :@@

Men jag är klar med allt, så jag går nog bara på den lektionen vi ska redovisa.
Skiter i resten, orkar_inte :@@@

-

Kom in i klassrummet helt andfådd imorse, med lockigt hår & inte lika mycket smink som jag brukar ha.
Alla stirrade & Elin sa att hon knappt kände igen mig. 

Jag ska nog se ut lite mer som mig själv imorrn.
(Bara det att jag inte vet vem jag är, hohho)


/Sandra

det måste vara ditt fel


-

Natt, borde sova, kollar igenom min gamla bdb. 
Har inte ens packat eller borstat tänderna, men jag förstörde ju allt för längesen, så varför inte bara vara uppe lite till?

-

Vad gör man om man inte vet vem man är längre?
Om man inte vet vem man vill vara?


-

Ska alldeles strax command q:a hela datorn innan jag hinner ångra mig. 
Gonatt.

/Sandra

.

Jag är gift med en basist.
Vissa är lite bättre än andra, så är det bara.


/älin



Dobby only meant to maim or seriously injure

Kom nyss hem efter att ha vart & sett på Harry Potter & dödsrelikerna del 1 igen :'')) lika bra som första gången! Längtar aaaaasmycket efter del 2 <3

Hahah, när vi precis hade gått ut från salongen:
A: "Han med näsan... vad heter han?"

HAHAHAHHAHAH x'D

-

Jag borde packa, dammsuga & massa skit, men jag är nervös & massa bajs inför imorrn så jag orkar/vill inte göra något av det. Jävla kuk-skit-bajs-måndag imorrn :@@@ JÄVLA SKISSTEKNIK-HELVETE.
Trodde att det var sista lektionen imorrn, men nääää, de bajskorvarna har ändrat schemat så det är två fucking lektioner kvar :@@@@ DDDDÖÖÖÖÖRRRRR på skissteknik, DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR.

Måste fundera ut en awesome ursäkt till att få åka hem tidigt imorrn eller nåt, kan inte, vill INTE vara med på den lektionen. 

Blöööhhh. 

-

Jag vill ut & åka pulka, men jag är rädd för att stöta på renar så jag skiter nog i det, haha.

/Sandra

...

Jag & Jejje var typ feminister igår, haha. Pratade om hur kvinnorna har det i Afghanistan & såna länder & typ fördomar, varför kvinnor bara är med på smink/mat-reklamer på TV & sånt.

Vi räknade antalet kvinnor & män på en reklam igår, kom fram till att det var ca 60 män & ca 20 kvinnor. & kvinnorna var bara med när det handlade om smink, skönhet, hygien, mat osv. 

-

Vi såg på Mulan också, har aldrig tänkt på det förr men Mulan har faktiskt ett budskap som har med feminism att göra. Alla tappar ju förtroendet och respekten för henne när det visar sig att hon är en kvinna, & bara för det lyssnar ingen på henne när hon säger att Hunnerna är tillbaka. Men sen när det visar sig att hon faktiskt hade rätt blir hon hjälte & hon räddar hela Kina. = man ska lyssna på kvinnorna!

-

Nu är jag hos pappa, ska äta igen, haha. VII HÖÖÖRRZZ!

(Ikväll är det btw kalas, orkar INTE :@ men imorrn är det Harry Potter igen <3)

/Sandra

-

"ahmen det är inte så konstigt att det är svårt att räkna röster där! det bor ju inga där!"

HSHAHAHHAHAHAH

dadbhsjulla ahhkhund el emanana ananan HIHIHI

freitag

Hej : D

Nu är jag hos Jejje, ska sova här inatt. Vi har köpt godis & ska äta kebabtallrik sen <3 GOOTTT

Vi hade engelskaprov idag. Det gick sådär (yyy)


Sen var vi i stan för att Kenza skulle vara på Guldfynd, men det var typ helt galet mycket folk så vi ställde oss på balkongen & stirrade en stund (y)



Hohoho (y)

Nu ska vi typ vänta vänta & sen äta & typ se på PIIIPPIIIIII.

Hähä, hajdo.

/Sandra

Lääääxor & skridskor

HELLU! 8D

Sitter och vräker i mig ballerina samtidigt som jag skriver om hederrelaterat våld och hederstänkande. Fast blev nyss klar så ska skriva klart min svenska läslogg innan jag ska börja på cd häftet till foton. Igår när jag skulle sova kom jag på att ag inte tagit några bilder, de ända bilderna jag har på datorn är naturbilder och konsertbilder. :c Så får ta Clamour for Glamour med Ark och ta en livebild från i somras som omslag. :)))

Idag på gympan åkte vi skridskor. Elin ramlade två ggr inom en minut, hahah :D Men det var roligt : D Inte att hon ramlade, men att åka (a) Höll på att ramla en gång också, mitt hjärta typ stannade. Jag hade skridskorna för rakt och höll på att välta till vänster. xD

Nu ska jag fortsätta plugga 8D

/Jejje

the funeral




och så är allt borta.
(Sandra)

RSS 2.0