jag ser en framtid här

HEJ DÄR

idag har bloggen vart ganska död :c men det är ok, den får vara död ibland. dagen idag var bra & kul & flummig & så : D samhällskunskapen sög ganska hårt, val & skit, FYYYY vad tråkigt. är totalt ointresserad. kan vänta med att tvångsintressera mig tills nästa val när jag också får rösta :c fyfan.

efter skolan var vi på the english shop IGEN, haha (y) vi köpte hershey's IGEN.... fast inte den äckliga spyvarianten, utan cookies & creme, den var faktiskt skitgod <3 fast ASDYR.



(första intrycket när man öppnar den är i princip att det ser ut som att nån har spytt upp blåbär <3)


men iallafall. imorrn ska jag sova hos jejje (första gången nånsin, HE HE HE) & vi ska se på rockbjörnen & jag misstänker att vi ska äta tacos, MMMM GOTT <3
sen på torsdag ska jag sova hos leny, vi ska äta potatisgratäng (MM GOTT IGEN <3) & fota tror jag? : DD

sen så ska jag väl hinna umgås med pappa nån gång tänkte jag, var längesen nu. förutom idag då, mat & film (y) vi började btw se på the prophet, meget dejlig film alltså!

men nu ska jag draaa, ska skriva lite & sen sova.
GONATT



AHAHHAAHHAHAHAH bara för att.

http://icanhascheezburger.files.wordpress.com/2010/07/viagifcat5.gif?w=320&h=240

HAHAHA den var jätte kul. Tycker jag.
Och Sandra tvingar mig att blogga för att jag inte har gjort det på typ... 200 år.
Men jag orkar inte för att jag är jätte hungrig.

Hej då :D

/Elin

PS. DESSUTOM TYCKER JAG OM SAMHÄLL OCH GULA ANKOR VÄLDIGT MYCKET. DS

sommaren 2010 <3

- gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förut?
gråtit som en gris till en fin arkkonsert, vart ute på nätterna, vart i skövde, vart rädd för mio min mio-ljuden i bolougner på natten, sett "vattenandar som gick på vattnet", snurrat runt i linköping hela natten, vinkat till sylle klockan tre på natten, sett "spiderman" & en hög uggla samt en prostituerad tant, gapskrattat med aino (& jejje såklart, men det är ju inte så nytt, haha) på mcd, skrikit & stört martin när han pratade i telefonen med jejje & rebecka, vart med på bambusern flera gånger, blivit intervjuad av corren, suttit utanför liseberg klockan halv sju på morgonen, sett timo räisänen & ola på ica, ätit kladdkaka klockan åtta på morgonen, sovit elva timmar på tre dygn, halvsovit ute lite här & var (bl.a. en skog, en busshållplats, en gräsmatta osv.), badat i stockholmsk lera, åkt skidor i leran, sett på mötley, iggy & alice, stått längst fram på crashdïet, fått hjärtattack pga. bullet, stått allra längst fram i en kö till ark, skrikit på amandafans, bytt tåg i sthlm & blivit livrädd pga. en kissande stockholmsk gubbe, ätit thaimat på festival, träffat så många arkare så många gånger på en & samma dag, lärt känna elise, sett miss li, suttit i en rabatt i östersund till två på natten, druckit cider, ätit potatisgratäng som en beroende giraff, druckit dr pepper, åkt swebus klockan tjugo över fem på morgonen, stått längst fram på en konsert på liseberg, sovit på en betonggris & drömt om pappersbalsam bakom liseberg, druckit energidricka & ätit tunnbröd klockan halv två på natten med jejje & rebecka, ålat runt på golvet & tagit kort klockan fyra på natten, gått till liseberg vid sex på morgonen, ätit hamburgare på mcd klockan två på natten, tagit egobilder i spegeln på mcd klockan fyra på natten, gått barfota & i pyamasbyxor in på mjölbys mcd, skrattat i leopardleggings samtidigt som jag sköljt av leriga byxor på ett vandrarhem i stockholm, dött av skratt samtidigt som jejje dragit av mig byxorna, fått thaimat uppskvätt i ögat pga. regnet, nördat iggy pop, skrivit tusen miljoner fanficar, gått ut ensam klockan halv fem på morgonen, vart ensam på en konsert på parken, sett på vains of jenna helt ensam, sett på cowboy prostitutes, åkt paddan, åkt lisebergshjulet, vart på marstrand & skrikit i en fängelsecell med leny, blivit överraskad av leny & jejje & dnao som hade fixat överraskningskalas åt mig för att jag fyllde år, fått ett samurajsvärd, åkt spårvagn med ett samurajsvärd, ägt ett fritidskort, fått en htc desire, suttit ute & kollat på soluppgången med mera :'''DDD

- är det något du saknade sommaren 2010 som du vill ha 2011?
placebo-konsert :(((

- vilka datum kommer du alltid att minnas?
16 juli, 29 juli, 31 juli, 7 augusti, 13 augusti, 18 augusti, 21 augusti <3

- största misstaget?
kramade de inte i linköping.

- vad spenderade du mest pengar på?
konsertbiljetter, tåg/bussbiljetter & mat typ.

- gjorde nånting dig riktigt glad?
the ark & alla andra fina människor <3

- vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2010?
alla arklåtar, några låtar med iggy pop & placebo m.fl., men mest hygiene squad <3

- var du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar?
GLADARE!!!111 <3

haha, gör den här bara för mig själv egentligen (a)



GUTE NACHT!

piffen? nejnej

HEJ :DDD

jag & jejje har sett på tjenare kungen & sen har jag städat, så man kan se mitt golv nu igen : D senast man kunde det var någon gång i mitten på augusti, innan kulturkalaset (y)

jag är ashungrig igen, ont i magen D: pappa är inte hemma än, huhuhu. 
btw så har vi haft 26 unika besökare idag, tycker allt att några av de kunde ha tagit sig tid & kommenterat lite va? :((((

ALLA SOM KOMMENTERAR FÅR HERSHEY'S ELLER TURKISH DELIGHT, HE HE HE 



snygga bilder <3



the english shop

ELLO LOVE

Idag skulle ju vi köpa Skittles, men Älin kunde inte, så då åkte jag & Jejje dit själva. Vi skrattade som fan för att Jejje skrattade med öppen mun, vilket resulterade i att vi gick där & snurrade runt med hår i ansiktet & kollade upp i himlen & hade ont i magen & kunde inte andas på ca 5 minuter (y)
HELT_SJUKT, HAHAHAHAH

Sen iallafall gick vi till The english shop, hittade inga skittles, men vi ville ändå köpa nåt. Det slutade med det här:


Aero bubbles: jag hatade de, höll på att spy, förväntade mig verkligen INTE den där hemska förjävliga mintsmaken. Jejje gillade de (y) men ni ska lyssna på mig: ÄT DE INTE, DE SMAKAR FAN

Turkish delight: KAFKAFHKJFKASGHIFLKWAFMLWEKNFSLAIHIJES, FAN VAD ÄCKLIGT!!!!111 Det finns seriöst inga ord som kan förklara hur äckligt det här var. Vi köpte det för att det hade vart med i Willy Wonka typ. Jejje tvingade mig att smaka & jag kände inget förrän jag började tugga, sen höll jag på att spy (y) det rosa marmeladinnehållet smakade S-K-I-T. 

Vanilla coke: gott som vanligt <3 (fast det tyckte inte Jejje).

Sen så ville vi köpa nåt annat, vi hade inte helt förlorat hoppet om engelskt godis än, så Jejje gick in & köpte den här:


Helt vanlig mjölkchoklad trodde vi, men NEJ. FYFAN.
Den hade nån sur eftersmak som fastnade i gommen & som gjorde att den, HELT SERIÖST, smakade spy. Finns inget annat ord för att beskriva den. S-P-Y. 
Smaken satt fast i gommen sjukt länge efteråt & jag får fortfarande rysningar & nästan kvälvningar när jag tänker tillbaka på den.

FYFAN FÖR ENGELSKT GODIS.
ÄT DET ALDRIG.



(Och Älin, förlåt att du inte kunde vara med om detta äventyret, men du får trösta dig med att det smakade spy & att vi led!)

wtf omg

heeejjj : D

har webbdesign nu, men jag är redan klar & jag orkar inte skriva klart min engelskaskit, så sjukt tråkigt.
så istället tänkte jag lägga ut några kul videos (a)

.... haha, ne, bara skojja, ska lägga ut paparazzibilder på älin & jejje (a)
HAHA, förlåt :c *elak människa*
RADERA OM NI BLIR FÖR LEDZNA

HAHAHAHAH ÄLIN ÄR DUM OCH RADERAR BILDEN :D:D:D:D:D:D

IHIHIH, sen ska vi köpa skittles!!!11



"NOSES"

HELLO.

så jävla typiskt att när jag väl var "pepp" på att gå & duscha så måste jag vänta på att andreas ska se klart på sin jävla film, så han kan gå på toa innan jag ska duscha :c så dryyyygt.
haha, i-landsproblem!

JAJA!
tänker kämpa mig till skolan imorrn, vill inte missa webbdesignen : ) hade velat ha estetfoto också, men det var tydligen inställt, så... :((( synd.

HAJDO

klicka hiiierr så får ni höra en meget dejlig låt : )



- How to make her cry that way

Sitter här och försöker att inte grina till den här videon..men jag bara sett 2 minuter och den är 10...så äh. Kommer väl sluta med att jag börjar gråta x'))




well come on

HEJ : D

gillar att jejje har bloggat så mycket (y) ... men jag ogillar att inte älin tar tummen ur näsan & gör likadant :c
(hahaha, förlåt)

jag är fortfarande typ sjuk, fast har ingen feber. jag vill inte missa skolan imorrn, så jag tänkte att eftersom vi bara har en lektion, så ska jag försöka orka åka dit : D fast det är egentligen bara att åka spårvagn/buss som är jobbigt när man är sjuk, så därför tänkte jag fråga om mamma ville köra (a) fast det värsta är att jag måste duscha & sånt innan, så jävla tråkigt Dx men det behövs, HE HE HE.

jag är iggy pop-skadad & jag vill ha potatisgratäng & dr pepper <3
nu ska jag se på bingo lotto eller nåt annat extraordinärt!


<3


Girls Girls Girls!!!!11

Dog lite nyss ja.

Sitter och kollar på The Indian in the Cupboard, en film som jag letat efter sjukt länge. Helt plötsligt hör jag att Girls Girls Girls börjar spelas x'D Så sitter dom och kollar på tv, och den musikvideon är på HAHA xD


02.17


HEJ RANDOM : DD


We don't celebrate Sundays -

Jag hatar känslan man får på söndagar. Sista dagen på helgen och skola imorgon. På sommarlovet var det som vilken dag som helt, nu när skolan har börjat så hatar jag den! :c
Men man ska tänka positivt! Imorgon har vi bara en lektion (foton är inställd) och vi börjar tolv. Och på onsdag är det Rockbjörnen! :'DD AH gud vad jag längtar!
HOPPAS HOPPAS Ark vinner i sin kategori! Fast jag tror inte det.. *TA I TRÄÄÄÄÄ*

Klart dom måste ha tre stycken, det förklarade ju Ola så bra :)))))
Dom har redan vunnit Årets svenska band & Årets svenska liveakt. ♥


Och så håller jag tummarna för Tokio Hotel som är nominerade i Årets konsert och Årets utländska låt : D


I'd let myself float off in time and hide

HÄJ!

Vad gör jag när jag har tråkigt? Jo söker på random grejer på google. Sökte på hårdrock och gissa vad bild 18 föreställer? HHAHHA jo THE ARK 8D



Gud det känns som 100 år sedan den skivan kom. Kan inte fatta att jag var 13 år då. Vet inte vad som hade hänt om jag inte upptäckt Ark. Det hade vart hemskt. D: Jag hade vart en helt annan person än vad jag är idag. Hemska tankar..

Nu tappade jag bort mig lite. Chattar med Millis och nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. (a)

Tänkte lägga mig nu, fast nu vet jag inte om jag ska det längre. HEHE :>


PS. Idag (igår?) var den en vecka sedan Ark i Linköping. :c Tiden går för fort..


ALLA borde kolla på denna videon, UNDERBARASTE_OCH_BÄSTA_LÅTEN! Och 1.50 är ju bara föööör bäst x'D



Blir helt varm i hela kroppen och kan inte sluta le när jag ser videon. : D ♥

Dye your hair in glowing red and blue?

Fick en känsla som sa "Färga håret i rött & mörkt." efter att jag sett denna videon Det är fiiint.



in your head

hej : D

jag är sjuk som fan. woho! ont överallt, 38.5 grader feber, mår illa :c det enda bra är att halsen inte gör ont längre ;D

Leny postade den här på FB, haha, nostalgi : D



det enda bra med att vara sjuk är att alla slavar för en (a)
nu ska jag eta macka!



btw, 15 unika besökare redan idag, hur går det till? 8D
AWESOME!

Whatever doesn't kill you, is gonna leave a scar

TJENA!!1

Hittade nyss världens mest awesome video på Toms blogg på http://www.tokiohotel.com/us/#tom_kaulitz_blog/
Kolla inlägg nr 2 Chatroulette madness. x'D Försökte få den hit, men det funkar ju inte :c Och hittar den inte på youtube heller :<

Men w/e. Borde verkligen verkligen gå och göra mig iordning nu. Men det är tråkigt. Och jag hostar heela tiden. Korv. D:
I natt drömde jag typ att jag var en mördare. ;s Och massa andra knasiga saker. HÖHÖ 8)

ÄLSKAR den här låten. ♥


PS. älskar den nya designen också (a)
PPS. Det åskade hyss ashögt!!11 *gömmer mig under sängen* hihih nädå. : D

cruising for pity and looking pretty as fuck

HEJ IGEN (y)

jag orkar inte orkar inte orkar inte gå & borsta tänderna & lägga mig.
fast jag ska upp om typ.. några timmar, så jag borde verkligen.

men man blir så opepp när man är sjuk (förkyld typ), så jag orkar inte :c


jag vill ha halloween D:
vill gå på scouternas spökvandring & klä ut mig & se på skräckfilm & dekorera lägenheten & massa 8DD
åhhh, halloween är nog seriöst det bästa med hösten <3

men.. öh, ja, det var typ det jag ville säga xD
klicka på bilden så får ni höra en awesome låt!



(FUCK YEAH jag lyckades!!!11)



DANCE TO THE BEAT OF THE LIVING DEAD

hellu : D

såå, är bloggen bättre nu? 8)) tycker faktiskt det blev ganska bra (y)
nu ska jag snart sova, för min hals gör SÅ_JÄVLA_ONT.
jejje har smittat mig :c

om jag mår bra imorrn ska jag & leny ha en *******************-photoshoot ;D 
hahaha (a)

jag ÄLSKAR den här låten <3


(texten är mystiskt, men jaja)


gimme danger, little stranger

tjenis! : D
sandra här, hoho
tänkte kanske, om jag orkar eller inte kommer på nåt annat att göra (t.ex. skriva eller göra läxor), göra klart designen.. den ser förjävlig ut nu : D kul!!!!!111

nejmen.. ja : D
skolan är bra, idag var vi & kollade på kenza i stan,
alla 9åringarna var värsta våldsamma så vi stack ganska fort : )

ska göra nåt nu, vill egentligen ut i köket & ta nåt & dricka, men vet inte om jag vågar :c
andreas kompisar är här = hemskt = jag stänger in mig på mitt rum = är ensam hela kvällen = trrrååååkkkiiiigggttt (y)
visste ni att en av de som är här, dog när han var liten? k00lt va? : )

HAJDO!
/SANDRA

Ready, set, go, it's time to run!

Älskar att jag såg fel på klockan en timma och sitter i skolan nu. Yay :c
Jag fick panik när jag såg att klockan var 10.54. Så jag sprang runt och slängde ner allt i väskan och kutade till bussen. För att sedan få reda på att det var tjugo över TOLV i började. Korv. D:

Designen på bloggen nu är..eh..liite konstig. HAHAH jag ska tvinga Sässä att fixa den nya. Hon har hållt på med den aslänge, men den failar hela tiden. :<

När jag satt här och gjorde ingenting, så hörde jag nåra som spelade den här mellodin:



Jag dog lite ja.

Och den här bilden dog jag ännu mer av :ooooo


:GG

Nu ska jag sluta. Ska knarka lite mer halstabletter, hosta ännu mer och dö för att min näsa är så täppt.
HAJDO :)))

/Jäjjä

What's right for you, ain't right for everyone

Jag gillar inte att sommaren 2010 är över. Det suger. Även om det ska bli kul att börja tvåan så kommer jag tröttna på hösten, mörka morgnar, mörka kvällar, regn, blåst osv efter typ två dagar. Jag kommer sakna sol, grönt, havet, värme, konserter, köa, kjol, linnen, solbränna. :<


Får helt enkelt acceptera att det är höst nu och skolan kommer bajsa på mig många gånger, men det finns inget att göra åt det.

-

Btw, så är jag kär i Sixx AM på nytt. Hihi ♥






And are you terrified by sadness
And have you given into madness
You're running out of places to hide
'Cause everybody's got a reason
To justify how they're feelin'
Maybe you should open your eyes

Nu ska jag sova, imorgon börjar schemat på riktigt.. Typ.



Calleth you Cometh I - And that's just how it is

TJEENAA!1

Jag har ingen aning om ifall vi ska ha kvar denhär bloggen, men jag bloggar ändå. Känner för det. :)))

Jag älskar The Ark. Jag älskar dom verkligen. Det är helt knasigt, men fint. Underbart ♥
Linköping var en av dom bästa dagarna i mitt liv. :')

V_A_C_K_E_R_T
3.28


There is no end to a love like ours

MA-MA-MA-MARTIN MADE ME JOIN THE HYGIENE SQUAD

ja, spammar, men ändå.




vill bara stå där framför staketet & mosa revbenen & sjunga med i hygiene squad hela livet.
LÄNGTAR SOM FAN <3


(jag kan inte tveka när det gäller de, det kommer alltid vara såhär. MÅSTE.
kommer slå mig själv ifall jag så mycket som ens tänker den där tanken igen. 
jag lovar.)

JAG ÄLSKAR THE ARK <3

(btw äre jag som har filmat videon där uppe, awesome ljud, jag vet!)

/sandra igen hihihi

I wanna be your dog

tjenis : D

sandra här.
jag är helt slut, hade det helt FUCKING_UNDERBART i både östersund & skövde <3
östersund var ingen speciellt jättebra konsert, men vi träffade alla arkarna på dagen & martin, jepson & sylle efteråt.
vi hade kramkalas & tog kort <3
skövde var BÄSTA KONSERTEN NÅNSIN.
tänker inte försöka förklara hur jävla bra det var, för det finns inga ord för det på det här jävla språket.
men jag kan säga så mycket att jag började störtlipa efteråt & jejje var sjukt nära att också börja gråta.
& jejje gråter typ aldrig, så det var riktigt stort, HAHA <3 

vi sov 11 timmar på 3 dygn, sen låg vi som däckade i rebeckas husvagn & sov & sov & sov. 
sen har jag vart död i några dagar, börjar nästan känna mig levande igen.

idag ska jag nog fota med leny : D har inte träffat henne på fyrtioelva år.
imorrn sa jag, pappa, jejje & linda till grebbestad, blir kuuuul förutom att jag måste gå upp astidigt </3
på lördag ska vi till stockholm, SONISPHERE <3
VI SKA SE MÖTLEY CRÜE, IGGY POP & ALICE COOPER :''DD

först så var det typ bara mötley vi tänkte åka dit för, men jag har börjat nörda iggy pop & de är riktigt jävla bra :*
sonisphere kommer bli GRYYYYMT! 
45.000 fulla hårdrockare på en äng i stockholm <3

nästa vecka är det kulturkalaset, då är det hcss på onsdag & crashdïet m.fl på fredag :'D
rebecka kommer hit & sånt.

veckan efter det är det AAAARRRKK PÅ LISEBERG :''DDD
kommer bli helt WONDERBAR!
& lördagen efter det är det AAARRRRKKKK I LINKÖPING : D
turnéavslutning :c
men i höst ska de nog ha klubbspelningar utomlands, så då SKA vi till köpenhamn! 
YAY!

allting är asunderbart <3
har haft en av världens bästa somrar.

hmm, men nu ska jag på toa (hahha), hej svejs : D



tänkte ladda upp bilden på oss & ark, men jag orkar faktiskt inte starta photoshop & skriva text & skit : )))

RSS 2.0