But now the question is, do you really dare to live?^ typ förra tisdagen när vi fotade till reklamkampanjen :]]] blev fedt fail, så vi bestämde oss för att göra om allting, så vi började med det nya idag. Känns bra, fast vi är oense (så fult ord, hahah) om en del saker, men ah...

Har vart i skolan idag, sov fyra timmar inatt så var lite trött. Fick två kakpaket var och en baddare av Peter. Imorrn ska vi fota och göra hemsidan till reklamgrejjen (y) på fredag ska vi redovisa inför typ fem reklamgubbar, Peter och Maria, _FY FAN VAD JAG INTE VILL_.

/Sandra

Melodifestivalen

Finaste <3 Så_sjukt_finast.

HAH <3


19 dagar kvar <3

/Jejje

Leaving young hearts filled with promise

Har inte orkar blogga eller sitta vid datorn så mycket på sistone, är ganska less på allt utom att läsa just nu. Finns ingen anledning egentligen, och jag är glad och så, men jag bara pallar inte med allt måste, typ måste läsa det, måste kolla på det, måste prata med den och den, måste läsa det, måste lyssna på det och blablabla, så jävla mycket måste. Men ah.. it comes with the territory, HEHE.

Ark var finast på Melodifestivalen idag <3 Nicke Borg ska vinna hela skiten, och Melodifestivalen och svenska folkets musiksmak är _fedt jävla katastrof_. 

Nu ska jag skriva färdigt min packlista till Lanzarote. 
(Ja, det är sånt man gör klockan tre på natten en och en halv vecka innan man ska åka.. HEHEH)

/Sandra

Militär

Hahahahahhaha <3
KLÄDERNA <3333


/Jejje

Kusin

Skulle egentligen gå upp vid tio idag, men gick upp kvart i tolv. Hahah 8D Men jag är ledig, så det spelaringen roll.. Sandra kommer om en timma. Vi ska fota en grej och sen fixa ihop allt så mycket vi hinner/orkar : D
Så sjukt bajsigt att hålla saker hemliga och inte skriva om det (eller berätta för Älin, hahaha)

Det var något mer jag skulle skriva.. Hah, ja juste! jag fick en kusin till igår. ;DD Ambulansen hann inte komma så hon föddes hemma. Trevligt. (y) En tjej blev det iaf. Kom ihåg när jag bara hade en tjejkusin och nu har jag...tre. xDD


Väldigt intressant inlägg måste jag säga.
/Jejje

Do what you will, we're only here for a while

(^ tatuera in? HHMMMMMMM)

-

Känner att jag inte pallar dator och allt sånt, så ska strax lämna den igen, tänkte bara säga häääääj och sååå. 
Har bowlat idag, discobowling (y) med mamma, A och min kusin som jag inte träffat på 483 år typ. Det var kul. Nu är jag fett mätt och ska läsa Toffs bok.


Dålig bild från bowlingen :)))

-

Imorrn ska jag först åka med mamma till Kortedala, sen ska jag gå till biblioteket och lämna tillbaka massa böcker och låna några nya, sen ska jag (tsm med mitt stativ och min kamera, TUNGT HEHE) åka spårvagn till Jejje, sen ska jag ta bussen upp till henne, då ska vi fota till reklamkampanjen igen, sen ska vi redigera bilder och sen ska jag _gå_ hem till min mormor och gå på hennes 69-års kalas med mamma, A, A's föräldrar och mormor, min kusin och moster : D ska äta kladdkaka, hehehehehhehe.

För ni bryr er och så ja :)))))) HEJDO

/Sandra

11.02.24Läste en intervju med Ark nyss. Får en klump i magen varje gång dom pratar om sista konserten. Mår illa när jag tänker på att vi, fansen och Ark kommer stå där och gråta. Känns..personligt på något sätt också. Jag längtar inte, den dagen kommer. Ska hinna med så mycket kul innan så det gör inget om den dagen dröjer lite..

Från att gå till en sak till en annan, HAHAHAHHA Sylle <3
Längtar bajsmycket tills turnéstarten så man får se scenkläderna, scenen och veta vilka låtar dom kommer köra. Dom kommer ju köra lite olika på olika konserter och så, men ska ändå bli kul : D (Sandra är i Spanien då och hon har tvingat mig att skriva och berätta, HEH)Biljetterna till Sövde släpps på måndag också. Gaah, tänk så hade det stått Skövde istället. Åh hade vart underbart! <3 Vill_planera_min_sommar!


Varberg 2007


/Jejje

SO LET'S NOT KEEP THEM WAITING ANYMORE
Finaste Ark.
(Måste det göra så jävla ont?)

/Sandra

SANDRA KOLLA!

Hahaha, Sandra kolla <3/Jejje

Varför?

Varför blev det såhär? Varför känns det som att det är alla mot mig och Jejje? Varför känns det som att det är vi mot världen? Varför känns det som att vi inte har någon yttrandefihet? Varför blev det såhär?

Ja, ni kan säga att ni också bara utnyttjar yttrandefriheten när ni sitter där och klagar på att vi klagar, tycker bara att det är väldigt motsägelsefullt att skriva typ "dåliga och töntiga ni är som bara klagar" NÄR NI SJÄLVA KLAGAR PÅ OSS. Ni tror att ni är så mycket bättre än oss, fast ni i själva verket inte alls är det, ni är på precis samma nivå som oss, för ni sitter ju där själva och klagar på att vi klagar. 

Och varför sitta där och klaga på varandra och smutskasta varandra, när vi istället borde hålla ihop och finnas där för varandra det här sista året med Ark? Varför ska alla sitta i varsitt hörn av Sverige och bara hata? Och varför ska vi sitta där i vår och sommar och bitch-blicka varandra istället för att ta vara på allt det fina och bara ha kul? 

Kalla mig konflikträdd, vad som helst, men det är inte det det handlar om, hade kunnat sitta här i all evighet och fortsätta försvara mig och förklara allt, men jag bara vill inte. Önskar att den gemenskapen som kom fram efter 8 december bara kunde hålla i sig. Men nej, tydligen inte. Istället har grupperna och gränserna bara blivit tydligare och det känns som att stämningen bara blivit så mycket sämre

Så, hoppas ni hade kul, ni som var på signeringen idag, och hoppas ni i Malmö får det kul imorrn. Och ja, jag är lite besviken på att det inte blir något i Göteborg, men det är egentligen "bara" en signering, och mitt liv går inte under för att jag missar det. kan vi bara sluta bråka och hata varandra nu? Jag vill inte mer.

/Sandra

One of these days, these days will end

/Jejje
(hatar början på slutet)

Svar till "lilla my"

lilla my om ---------:
2007 gjorde arken två skivsigneringar båda gångerna i göteborg. Så vaför klaga nu löjligt
IP: -------Ok om The Ark var här 07, men jag var inte där, alltså spelar det _ingen som helst roll_. Det är bara en jävligt dålig ursäkt till att få mig att sluta klaga. 

Och ok, du kunde inte veta att jag inte var där 07, men om jag hade varit där 07 så hade jag ju självklart inte klagat nu (ok, ialf inte lika mycket), för då hade jag ju redan fått uppleva en arksignering och allt hade vart frid och fröjd. Men nu är det ju inte det, eftersom jag _aldrig_ kommer att få uppleva en arksignering, och det är just därför jag klagar. 


Såå, kan alla vara så snälla och sluta hata oss nu? :)))))))))))

/Sandra

GAALEEEN

VOLDEMORT <3

Image and video hosting by TinyPic

/Jejje

---------

Spyr på allt det här. Hatar att alla hatar och bajsar på varandra för skivsigneringarna. Så nu släpper jag det här, ska försöka att inte tänka på det och så får ni som är där vara glada i fred och så får vi som inte har råd, inte kan, bor för långt bort, bor i en stad som blir ignorerad osv. klaga i fred. BRA.

Får ångest för konsertbiljetter, pengar, tåg, bussar, resor, _att allting tar slut och att det ställs så jävla höga krav på att allt ska bi så perfekt som möjligt_


Nu drar jag och ser på Big brother, orkar inte tänka mer. HEJDOO
/Sandra

Böcker

Köpte två böcker på Lidl idag (hahah <3), Toffs bok och Fri. Behöver nånting att läsa och fördriva tiden med på Lanzarote medan alla andra badar, hehh. Vågar inte chansa och ta med en bibilioteksbok, så ska nog ta med Fri :]] Toffs bok är jag sjukt sugen på att läsa nu, men har 80 sidor kvar av Gänget i tunnelbanan (nej, den jävla boken tar aaaaldriiig slut), och jag _ska_ läsa färdigt den innan, så. Sen tror jag att jag struntar i Svält, vet inte om jag pallar en 1800-talsbok om en författare som inte har råd med mat.. (y)Oientressant inlägg : DDD (för alla utom Jejje och Älin, HEHEHHE?)

/Sandra

Bilderrrrrrr

Lite random bilder som inte alls är speciellt speciella men jag postar ändå!! 8DDDDDD/Jejje

Reklaaam

Heej :]]] är hos Jejje. Hon köpte min mormors mobil idag, en W980, HEHE (y) jag vill också ha en ny, en W995 ;< vi har planerat massa med reklamkampanjen idag och det blir aaasbraaaaa. Ska fota massa imorrn och så : D

Ark har släppt nytt turnédatum, 12 juli på Sövde Amfiteatern eller nåt sånt. Trodde det skulle stå Skövde först, så dog lite och blev asglad. MEN NÄÄ, sen visade det sig att Sövde-skiten ligger i Sjöbo, I SKÅNE. Fan./Sandra

ALAN RICKMAN

Jag missade att han fyllde år :cc Eller hade skrivit det i min kalender men jag öppnade den inte DD:

/Jejje

NEEEJ/JAAAA

NEEEJ för det som Jejje och hela världen redan har skrivit om: Ark har gått med i alla-vi-som-dissar-Göteborg-klubben och bestämt sig för att bara åka och signera i Stockholm och Malmö :''')))))) och det är dyyyyyyyyrt att ta sig dit, så det blir väl inget. 

NEEEJ för att ingen vill köpa min Desire.

NEEEJ för att jag saknar 2008.

NEEEJ för att slutet har börjat.

NEEEJ för att jag är fedt förvirrad.

NEEEJ för att det är vinter.

NEEEJ för att jag inte vet ifall vi ska till Siesta eller inte.

NEEEJ för all den ångest som pengar och biljetter innebär.

JAAAA för att turnén snart börjar.

JAAAA för att Funeral for a friend och The blackout ska spela på Parken den 28 april och jag ska dit!

JAAAA för att trots alla NEEEJ så känns det ganska bra.

JAAAA för att det känns som att imorrn kommer bli en bra dag./Sandra

BAJS

TACK SÅ MYCKET! <333333333333 JETEKUL VERKLIGEN! VERKLIGEN ASROLIGT!!!!111

 

 

(verkar som att Göteborg är en sån stad som alla börjat hoppa över typ <3 )

/Jejje


It's time to move on

Hörde sista sista Arklåten nånsin imorse.. känns skithemskt men samtidigt så jävla härligt att jag gillar låten, och för att den är så fin. De har lyckats igen. Tror det kommer bli helt sjukt fint live. LÄNGTAR. Och ja, att det känns ångestfyllt och sorgligt behöver jag ju knappast skriva igen, ganska obvious.

Vill ha texten till låten. Vill ha onsdag NU NU NU. Vill hålla skivan i handen. Sista skivan, sista skivsläppet, sista sista allt.. 

Alla bara gråter idag, men jag gör faktiskt inte det. Slutet skulle ju ändå komma, och sista låten skulle ju ändå komma någon dag. Och sen tror jag att jag har gråtit färdigt, eller ja, fram tills det att jag får se dem igen... 

(Både älskar och hatar spotify för att de lägger ut skivan tre dagar innan den släpps. CP.)


/Sandra

Fedtttt

Haft sminklektion, det var ganska tråååkiiiigt. Så nu sitter jag här med foundation, fuuuul_panna, fransförtätning, ifyllda ögonbryn och ingen kajal eller ögonskugga :''DD ser verssta naturlig ut och det tycker jag inte om : DDD tycker om att vara typ pandakrigare med en meter kajal/ögonskugga osvv :DDDDDDDDDDDD^ gör en fedt hardcore hemsida. HA HA.

/Sandra

The apocalypse is over

The apocalypse is over finns på Amazon, smakprov och kan köpas på den tyska sidan (om man bor i Tyskland GGGNNGGG). Har inte lyssnat än, ska lyssna med Jejje imorrn tror jag. Jag är rädd. Sista låten nånsin. Vill så gärna tycka om den, hoppas jag gör det.

/SandraBomb med sommarbilder (yy)

Det här inlägget är bara till för att ge er ångest för att det är vinter och griskallt ute :DDDDDD
Enjoy!/Sandra

Piiimmm

"säg att du känner en hel del som vill läsa kursen...(en liten överdrift, men det får vi bjuda på...häpp...)"

^ hahah, Herbert <333

-

Men ah, har sett på 127 hours, fedt överskattad film och inte alls så bra som jag förväntade mig (y) seg också, men ah, helt ok. Bästa delen var när han skar av sig armen, haha :)))) (ok, spoiler kanske, men vafan, kass film det hade vart om han skulle dö där nere, var ganska obvious att han skulle klara sig). ^ Dricker powerking nu, har hört att det är bra att dricka när man ska egentligen borde lägga sig och sova om några timmar. Har också hört att det är nyttigt att dricka tre stycken på en vecka. (Bättre än hon som drack 7 om dagen och fick läggas in på behandlingshem ialf...)

/Sandra

Söndag

Man märker att man är alldeles för inne i en bok när man drömmer att man tar heroin. HHHMMMM.

-

Idag är det söndag. Det är måndag imorrn = lektioner för första gången sedan den 4 februari. Jag måste prata med Jörgen också för jag hade missat att det bara stod Text B på pappret, så nu vet jag inte ifall jag kan läsa Text A som jag hade tänkt.. FA-AN. Sen vet jag inte ifall det blir någon litterär gestaltning eller inte, måste prata med Herbert och BLABLABLA.
/Sandra

WTAI?

Fick nyss veta att Ark, enligt spårvagnsreklamen och affischer i stan, ska spela på Where the action is i Slottskogen den 28 juni. GÖTEBORG. Men biljetterna kostar 1000 kr. Fan. Fan. Fan. Vill egentligen inte lägga 1000 kr på festivalbiljett, men vill samtidigt inte sitta hemma när Ark spelar typ 20 minuter hemifrån. I-LANDSPROBLEM.

Och btw, blir inget med Siesta. Tror jag ialf. Har ingen att gå med och har insett att jag lägger nog hellre pengarna på Ark och hoppas på att Björnstammen/SMK spelar på Kulturkalaset eller Liseberg istället (y)Aja, ska sova nu. Gonatt ;DD
/Sandra

Hörde precis Arkreklamen på Spotify och kom på att jag har ju fortfarande inte beställt skivan... (går återigen och tänker i tiden före/efter The apocalypse is over, sista låten..). Hatar att han säger "bokar du nu kan du också kan du också vinna biljetter till våran vårturné, TÄVLINGEN TOG SLUT FÖR TYP EN VECKA SEN.

Vill...

... vara kreativ, snygg/söt, inspirerande och 18 år.
... fota, göra filmer, skriva fina noveller och romaner.
... ha sommar, värme och The Ark.


Känner mig så sjukt okreativ och tråkig. Har inte fotat på skitlänge, vill _jättemycket_. Vill fota folk vid järnbron vid Lärjeån, eller vid Röda sten. Vill göra fina surrealistiska filmer och springa i slow motion igenom skogen med pappersmasker framför ansiktet. Vill skriva noveller eller en roman och ge ut något. Vill skriva fin musik och vara bra på något instrument. VILL_VARA_KREATIV.

Vill ha sommarmorgnar, soluppgång, fågelkvitter och fina konserter. Vill sitta ute hela natten i en främmande stad och vänta på bussen. Vill att allt ska vara och kännas fint.

Är så äckligt jävla skittrött på vinter, is, snö, hundskit, grus och mörker. DET_SUGER.

Vill ha ett kreativt och intressant liv. Vill vara någon.
I wish I was special 
You're so fucking special


(Hon plockar upp en nyvässad blyertspenna, en sån där som man fick i grundskolan för längesedan. Hon håller den i handen, för den emot det randiga pappret. Hon ska skriva något hade hon tänkt, men hjärnan är tom och fantasin är död. Så hon tar pennan och trycker istället in den svarta vassa spetsen i vänster handrygg. Frustration och ilska fyller hennes kropp. Smärtan strålar ifrån handen och hon biter sig hårt, hårt i läppen. Ett skadeglatt flin sprider sig på hennes läppar och hon trycker in spetsen på nytt, men ristar denna gången in ett K. Hon ler när blodet rinner längs handen och vidare ner på pappret, där det bildar små fina röda prickar. Hon tänker att den röda färgen gör sig bra emot det vita pappret och dess gråsvarta linjer. Hon trycker in spetsen bredvid K:et och ristar in ett R. Sedan lägger hon ifrån sig pennan för några sekunder medan hon betraktar de lite kantiga bokstäverna som är inristade i hennes hand. Hon ler, känner sig duktig och nyskapande för en gång skull. Hon fattar pennan igen, ristar in bokstav efter bokstav tills det tillslut står "KREATIV". Det blöder, fläckar ner pappret, men det gör ingenting, det blir ju bara fint, precis som hennes hand. Kreativt och fint.)

(Och haha, nej, det där är faktiskt inte på riktigt ^. Är inte så HMMM i huvudet att jag skulle sätta mig och rista in kreativ i min hand. Faktiskt.)

Men aahh, helt knasigt inlägg :)))))))))


(Blir så jävla frustrerad, arg och avundsjuk på Rebecca & Fiona och blir hur arg som helst på deras låtar, men samtidigt älskar jag det hur mycket som helst.)

/Sandra(bajsigt inlägg, ta det inte för allvarligt, oki bra?)
:DDD

Born this way^ Måste bara posta den, tyckte det var så fint : DD blev helt glad, haha.
Kan inte fatta att jag sitter här och skriver ett inlägg om Lady Gaga, haha.
(Vafan har hänt med min musiksmak?)

/Sandra

19 februari^ jaa, grattis till honom, vi ses om en månad och såååå :)))))))))))

-

Har ätit bacongratäng, tagit knasiga egobilder med Jäjjä och sett på Tusen gånger starkare, bra fredag! Försöker övertyga Leny om att gå och fota vid den där bron vid Lärjeån imorrn, har velat göra det i fyrtio år men det vill inte hon.. happ. JAAAJAAAA

-

Är fedt inne i en arkperiod, lyssnar på Rock city wankers nu :''DD älskar det! EN MÅNAD KVAR <3

(Gillar btw hur typ ingen är glad att vi vann biljetterna, haha.)
MEN JA, VI SKA DIT OCH VI SKA HA FEDT KUL SÅ DET SÅ.

/Sandra

SOFIEROOOOVI VANN BILJETTER TILL THE ARK, HÅKAN HELLSTRÖM OCH SÄKERT PÅ SOFIERO SLOTT DEN 4 AUGUSTI :'''DDD

I början tävlade vi mot nån Amanda som hela tiden gick om oss, vi tänkte kanske ingå en pakt med henne så att vi fick en biljett var, men vi väntade med det. Sen började Anji och Emelie tävla också, så på slutet var det vi mot Emelie, haha. Kändes fedt elakt, men det var en tävling och man kan inte alltid vara _snällast i världen_, så ;DDD men ialf så vann Jejje två biljetter och Anji och Emelie vann varsin biljett för sitt engagemang! Så allting löste sig asbra, och det känns fedt skönt att slippa typ vara ovänner över det här, haha. 

Vi satt och skrek och skakade och lyssnade på Ark ashögt på slutet, var typ skitnära på att spy, dö och svimma och allting :'D 

LÄNGTAR <3 


/Sandra

It's a cold and it's a broken

Lyssnar på skitdeppig musik och är så _förvirrad_ så jag dör. Är seriöst så jävla förvirrad, vet inte vad jag känner eller vill eller är. Har lust att typ stabba nån (eller mig själv) med en kökskniv i magen eller huvudet eller benet eller armen eller nåt annat kul <3333 hatar att känna mig såhär skev och uppochner :''D

MEN JAJA DET GÅR JU ALLTID ÖVER IGENNNN^ JÄVLA CHATTHELVETEEEE

-

(Och det gör ingenting, man _får_ berätta hur man känner sig, det är inget fult och skamligt och dåligt i att göra det... tror jag)

/Sandra

Heheheh

Väntar på Jäjjä, de tvingade upp mig tidigt och så, så jag och Rebecka är redan klara : D igår var keewwl, vi typ hängde i min säng och lyssnade på sjukt blandad musik, hahaha (allt från Kizz till Björnstammen till Lady gaga till Hanoi rocks, hehehehheheh) och åt sjukt mycket godis : D^ intressant bild 8))

Sen ska vi till staaaaaan.

/Sandra

Raw power can destroy a man^ Jag idag då, HEHEHEH. Och ahh, jag är så 2008 att jag fortfarande lägger ut egobilder på mig själv på internet :))))))))))) lyssnar på Iggy Pop, hade glömt lite hur mycket jag faktiskt älskar hans musik (ännu ett band jag är ensam om att typ avguda : D), hatar mig själv för att jag inte njöt mer när vi såg Iggy på Sonisphere, men aja, skyller på regnet (y)

Ska ialf åka till stan och möta Rebecka vid tåget om en halvtimme ;DDD

/Sandra

Sleeping with ghosts

Lyssnade på Arkintervjun imorse vid typ tjugo över åtta, var väl mest upprepning av de andra intervjuerna och så, men kul att höra ändå :]]] vid tre i eftermiddag ska Ark spela live på nån sak som jag inte fattar vad det är, men.. ah, hehh.

Har drömt asmycket de senaste nätterna,så tänkte berätta lite (a)

1. Jag stod på centralen och väntade på min buss när det kom fram ett TH-fan som visste vem jag var, lite creepy och så, men jag bestämde mig för att strunta i min buss och gå och shoppa med henne. Har ett svagt minne av att jag snodde en HCSS-poster och att vi var och handlade på Carlings.

2. Jag, Elin, Jejje och en annan i våran klass var hemma hos mig, de hade sovit över och skulle till stan, utan mig typ (y) de skulle träffa Emilie, men ville typ inte att jag skulle följa med så jag var asledsen. Dessutom hade de slarvat bort min nya gråa tröja, haha. 

Fan, kom på två till drömmar förut som jag har glömt nu DD: men antar att de handlade om Ark och sånt, haha. Eller juste, jag och Jejje typ dansade tryckare i mitt rum i den ena, hahaha? x'D

-Ska vara med de två idag : DDDDDD de ska sova över och vi ska eta godis, se på Ark på den livegrejjen, lyssna på musik, se på Cherrybomb och antagligen prata om Misfits (heheheh <3).

Så, ska gå och eeta frukost nu.

/Sandra

-

Ge mig skorna, okej? :DD


/Jejje

TisdagHar kopplat in min dator i förstärkaren så nu har jag aaaaweeesooooooomeeeeee ljud när jag lyssnar på musik :'D FINALLY! Har velat göra detta i typ ett halvår, men har inte blivit av för det var "för jobbigt", hahahaha, det tog typ fem minuter xD :DDD men nu är jag glaaaad iallafall!

/Sandra

Jaha... inte för att någon bryr sig men.

Jaaa... så här tillbringade jag min natt, samtidigt som jag pratade med Sandra, hehehe.
Hade sjukt tråkigt så jag bestämde mig (uppenbarligen) för att rita :D
Vet inte varför jag lägger upp den... men, ja. hehe.//Älin

Jag går där jag går

Alla hjärtans dag idag, sjukt onödig och överskattad dag som jag inte bryr mig om alls. Träffade Läää och Dnao och bakade cupcakes (chokladmuffins med en meter tjockt lager nutella på) : D jag tvingade de att lyssna på Björnstammen, men de verkade inte tycka att det var så bra, och de vill inte åka till Siesta! med mig som jag hade hoppats på : ( kommer nog inte bli nåt med Siesta! då, jävligt synd och skittråkigt för jag VILL VILL VILL SÅ JÄVLA MYCKET. Meeeeeen jag ska strax boka biljett till Hardcore Superstar, Crashdïet och The 69 eyes :'D(Ja, ser ganska psychobitch ut på första bilden :DDDD)

/Sandra

Men tid är väl inte allt vi harSitter och tar webbkamerabilder med min katt, lyssnar på ASBRA musik och chattar med Älin! Det är sånt man ska göra vid fyra på natten ja :'''))) speciellt om man ska upp om fem timmar! Men jag är ju inte ens trött, så ah :(

/Sandra

...

(Alltså vad har hänt med mig, hahahah?)
Jag vill gå på Slagsmålsklubben och Den svenska björnstammen... jättemycket :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Verkar ju så mysigt, huhu.

/Sandra


-

Upptäckte precis att Slagsmålsklubben OCH Den svenska björnstammen ska spela på Siesta. OCH JAG MÅSTE GÅ. The Ark och de på samma festival? ALLTSÅ ÅÅHHH. MEN, dilemmat </////////3 antar att alla de inte kommer spela samma dag, och jag antar också att Jejje inte vill gå alla tre dagarna (har jag rätt? HEHEH), SÅÅÅ vad gör man då? Tvingar Lä och Dnao att gå också? HEHEH. Alltså jag vill verkligen. Ska jag på nån festival i sommar ska det fan bli den.

/Sandra

Det ska väl inte va såhär

En novell som jag skrev för exakt en månad sen. Kommentera gärna.
(Och ahh, ganska tungt som i typ 90 % av alla novellerna jag skriver, men hallå, man kan ju inte skriva om mainstreams som sitter hemma och äter tacos och ser på Melodifestivalen, så vad ska man göra liksom?)

-------

Men varför blev jag som jag är?

Det ska väl inte va såhär
Att man i tårar äntligen kan fråga
Va e d du vill, att det ska bli av ditt liv
Utan svar är det lätt att leta efter fel motiv

Men varför blev ja som ja är
För ja vill vara nån som kan förklara
Precis va ja vill, att det ska bli av mitt liv
Utan svar är det lätt att ägna sig åt fel motiv


-

Han går mellan gångarna inne i affären, blicken under en gardin av askblont hår glider långsamt fram och tillbaka över hyllorna med glasburkarna. Hjärtat dunkar frenetiskt och han känner sig så svag, så tom, som om han har ett stort svart hål i huvudet som suger åt sig känslorna och tankarna och gör allt till ett virrvarr. Han suckar, lämnar gången med sylt och går vidare till avdelningen med pålägg. En kille står vid kyldisken med en telefon i handen, alldeles intill örat.

”Älskling, vilken skinka vill du ha?”
”Vill du ha fet eller mager salami?”

 

Utsänd av sin flickvän för att köpa mat till helgen, bygga upp ett förråd så de klarar sig under snöstormen som sägs vara på väg. Själv är han där för att köpa, nej förlåt, snatta lite sylt. Hon hade en av sina bra morgnar och hon lovade att om han gick till Ica och snattade sylt så skulle hon göra pannkakor. Han vet att hon aldrig håller vad hon lovar längre, det slutade hon göra för länge, länge sedan. Fast han själv är inte så mycket bättre, han har levt en lögn i två år nu. Han älskar inte henne, han är bara ihop med henne för att få billigare amfetamin av hennes bästa vän som är den bästa langaren i hela förorten. Alla ljuger nu för tiden, alla. Inte ens langaren, som verkar så bra och pålitlig och som alltid ger sina kunder bästa möjliga, är sann. Hennes amfetaminmissbruk är så väl dolt under en illusion av en ambitiös kontorstjej som brinner för sitt arbete. Ingen, förutom hennes pundarpolare i förorten, vet att alla hennes framgångar beror på missbruket, och ingen på jobbet vet heller att anledningen till att hon nästan alltid är hemma på måndagar och torsdagar är för att hon ligger hemma och spyr i en papperskorg.

 

”Älskling, ska jag köpa bearnaisesås till fläskfilén?”

Han suckar, ser skamset ner i marken när killen med telefonen passerar honom för att bege sig till såsavdelningen. Bearnaisesås, tänker han och suckar igen, måste vart flera år sen. Kan man ha bearnaisesås på pannkakor? Efter några sekunder av övervägande bestämmer han sig för att ja, varför inte?, så han beger sig till såsavdelningen. Han ställer sig ganska nära killen som fortfarande pratar i telefon, och när killen böjer sig ner för att lägga såsen i den röda plastkorgen så sträcker han fram handen, griper tag i en påse med sås som han diskret stoppar innanför den svarta slitna bomberjackan han har på sig. En bomberjacka är perfekt för att gömma saker i, det är enda anledningen till att han fortfarande har kvar den. Egentligen hatar han den, den har tappat formen och har ett hål på ena armen som han tänkt sy igen i flera år, men varje gång han väl bestämt sig för att göra det, så har han upptäckt att de inte har någon nål eller tråd hemma, och varje gång han är och snattar så glömmer han att kolla efter det. Han är ganska övertygad om att det inte kommer hända, har gett upp den tanken precis som alla sina drömmar som han fått slänga i papperskorgen. Utan drömmar är han ingenting, bara olycklig och ledsen, och det är där amfetaminet kommer in i bilden, det motar bort dysforin och ersätter den med eufori. Han brukar tänka att amfetaminet är hans räddning, men egentligen har han fel, det är just på grund av det som han har fått slänga sina drömmar i papperskorgen. Egentligen bryr han sig inte om att drömmarna är borta, de var ändå inte viktiga, och dessutom ändrades de varje dag. Han visste aldrig vad han ville, vet fortfarande inte vad han vill. Det är också därför han är där han är, skitig och smutsig med stöldgods innanför jackan, och med ett huvud och en kropp som håller på att gå sönder av abstinens och ångest.

 

Han kastar en blick på mobilkillen som fortfarande står bredvid honom vid såsavdelningen, fortfarande med mobilen i handen. För ett par år sen hade han spytt av att se den där killen, så typisk Svensson med en blond flickvän och ett tryggt arbete på ett kontor i stan, slips och kostym på vardagarna, och fläskfilé och rödvin på helgerna. Nu skulle han göra vad som helst för att få bli som han, för att få en blond Svensson-flickvän med rik pappa och en kostym att ha på sig på kontoret. Han skulle göra vad som helst för att bli som dem, Svensson-människorna. Han skulle göra vad som helst, precis vad som helst, för att bli normal.


/Sandra

I wanna...1:03, HAHAHAHAH <3

/Sandra

Misfits gifs!

Misfits-bomb <3/Sandra

HEJDA DISCOMUSIKEN

Såå, Leny visade massa awesome electro/dubstep/elektronisk dansmusik (eller vad man nu ska kalla det föööör) för typ en vecka sen, sen dess har jag vart på jakt efter nytt och idag upptäckte jag Den svenska björnstammen genom Enmusikaliskalläter, och så återupptäckte jag hur sjukt bra Slagsmålsklubben är. 

Förut var jag inne på Malins blogg och läste om en dokumentärserie på SVTplay om två tjejer som gör sån musik typ. Började titta på den och fastnade med en gång, HEHEH : D musiken i serien är asbra, och den ena tjejen (Rebecca) spelade ju Annika i Den bästa sommaren också, HAHHA <3

Älskar delen vid 13:25, fint

Ah, hittar ingen bädda in-knapp, så ni får vara old fashion och klicka här istället :'''))))

-
Det jag egentligen ville säga med detta var att... ehh, det finns mer. Hahahaha, FLUMMIGT OHYES MEN JAG VET INTE RIKTIGT OCH SÅÅÅÅÅÅ, HEHE.


Nu vill jag sova. Gonatt.

/Sandra

Misfits bildbomb!!!!!111

Nathans humor är bäst! <3 Så han förtjänar ett eget inlägg med bilder, HAHAHA : D


/Jejje

LördagggggSå, lördag idag. Gör ingenting typ (yy) :D men det är helt ok, det gör ingenting. Dricker Powerking ur en ihopknöcklad burk, HEHHE. Har ont som fan i bröstkorgen/lungorna/ryggen/armen/nacken osv osv osv osv, för det är typ en nerv som hamnat i kläm, så det känns som att någon stabbar mig med en kniv när jag skrattar/rör på armen/ligger på höger sida. Fick sova på vänster sida hela natten, FATTA VILKA PROBLEM. Aja, nu lyssnar jag på Min awesome Misfits-lista

Tror btw (är typ 80% säker) att jag ska sälja min HTC Desire, får typ 3500 för den, och för de pengarna vill jag köpa en begagnad W995 för typ 1000-1500, så har jag 2000 kvar till i sommar ^^ känns bättre så än att HTCn bara ska ligga och samla damm i hyllan liksom. VILL VILL VILL HA EN W995. 

/Sandra

Fredag
Ah, hörde att det är rent och fint hemma hos oss. Hörde också att det är bra att strunta i lunch och middag och istället äta fem kanelbullar på kvällen :)))) bara så alla vet liksom.

-

Har ont överallt :') HEHEH, pensionär <3 
Vill ha en ny mobil, en Sony ericsson med knappar (a) fast.. ah, nä. Nöjer mig med min C510. Stod btw ut EN dag med touch, haha. Ska aldrig nånsin köpa en touch-mobil igen. Aldrig.

/Sandra

MISFITS <3333333

Jag älskar Misfits!
Varför har ingen berättat för mig om den serien förut? :c
Världens_bästa_serie!
Den har verkligen allt, hahah <3 Romantik(ehhhe), spänning(OMG JAA), humor(haha, humorn är BÄST!)
Dom som inte sett den serien borde seriöst börja fundera på att se den.
Vet inte vad jag ska skriva mer än att jag är så sjukt glad att jag började kolla på den efter att Sandra tipsat mig. : D TACK SANDRA! <3

 

OCH JAG VILL HA SÄSONG 3 NU!! JAG MENAR, VAD VAR DET FÖR SLUT??!

 

PS. Dör lite när jag ser bilden (aa) Det avsnittet var ett av dom bästa! Så bajsigt spännande!

 

/Jejje


Axels fixarkvart

(från Gänget i tunnelbanan)

"Axels lägenhet var mycket sjaskig. En riktig fixarkvart. jag kände stanken från den redan i dörren. Överallt stod tomma konservburkar, cigarettfimparna flöt omkring i olja, tomat- och senapssås. Mellan dem stod muggar och koppar, alla med lite vatten i, och där låg aska, tobak och cigarettpapper. När jag skulle skjuta undan ett par yoghurtbägare på det ena bordet ramlade två konservburkar ner på den andra sidan. Fisksåsen i dem rann över mattan. Ingen brydde sig om det. Från mattan kom i alla fall den äckligaste stank. När Axel tog en sil såg jag varför det luktade så illa. Han drog ut injektionsnålen med blodrester ur armen, fyllde den med vatten och sprutade sedan den ljusröda vätskan över mattan. Han rengjorde alltid sprutan på det sättet. För varje gång han tog en sil hamnade ytterliggare några droppar blod på den nötta orientmönstrade mattan. Det var det som tillsammans med fisksåsen åstadkom den söta, kväljande lukten. Till och med gardinerna luktade illa."

Mår lite illa, heh./Sandra

Jag börjar lunka^ ah, den ska vara vänd. Så det så, det är inte det att jag är lat. Nä.

Har inget vettigt att säga direkt, var i skolan i hela 45 minuter förut (y) såg på reklamjakten, så ovärt att åka dit en gång i veckan för att se på det. Men nu är det looooooooov i en vecka (<3), kommer inte bli så stor skillnad jämfört med den veckan som varit, haha. Men aja, jag ska SOOOVAAAAAA : D 

Nu ska jag läsa tunnelbanabok!

/Sandra

Circular breathingALLTSÅ _BÄST_, HAHAHHAHAHAHHAAH <3

/Sandra

Radiomorgon

"Alla måste få veta att det här är sista gången de ser The Ark live"
"Kommer du grina?", "Ja."

Lyssnar på Vinyl 107 nu :]] väntar på Ark, fjärde intervjun av åtta. Har typ aldrig lyssnat såhär mycket på radio på en och samma morgon, haha x) /Sandra

EDIT: Sov fyra timmar i natt.
IDAG ÄR DET FYRA ÅR SEN JAG BÖRJADE LYSSNA PÅ THE ARK ♥

Stay with me

Orkar inte med det hääääääääääär. Har inte tänkt på slutet och allt det negativa på ett tag nu, men idag, ikväll.. USCH. Biljetterna till Ark, Håkan och Säkert släpps imorrn. Vill gå på det, vill jättemycket. Tror det kommer bli något stort och asfint, kanske något av det bästa på hela sommaren. Men vi kan inte. Och det suger.

Får sån ångest för allting. Bara tre konserter i vår. Vill ha minst sex till i sommar. Är så jävla rädd att det inte ska funka. Sa det till mamma häromdagen, att jag tänker sitta ute hela nätterna om det krävs, som i Linköping. Hon blev arg, sa att det är farligt, att hon inte vill att jag ska göra det, att pappa och Jejjes föräldrar inte heller kommer vilja att vi sitter ute hela nätterna. "Gå på färre konserter och spendera pengarna på vandrarhem istället", men hallå? Det där är inte ens ett alternativ. Det borde de förstå nu, att jag gör vad som helst för The Ark. 

Det är sista chansen. Innan allt tar slut. OCH DET GÖR SÅ JÄVLA ONT ATT TÄNKA PÅ. Och att ingen förstår, det är nog det värsta. Mamma och pappa säger hela tiden "men du har ju redan sett de så många gånger", men det_spelar_ju_ingen_roll. Det spelar ingen roll om jag har sett de elva gånger redan, jag kan ju inte sitta där i sommar och bara nöja mig med turnéavslutningen, för jag har ju redan sett de så många gånger. Men hallå nej? Det spelar ingen roll. Det är bara i sommar som spelar någon roll, sista chansen, sista allt.

Jag fyller 18 i sommar. Då kan de inte ens säga nej, fast ok, de har inte sagt nej till någonting sen typ 08, men ändå. Bara att veta att de kan liksom inte säga nej, det gör mig lugn. Så jag ska spara, spara, spara pengar och sedan köpa massa biljetter och bara åka. De visste ju ens knappt i somras vart jag skulle och när, så det är väl ungefär så det kommer bli i sommar också. Jag ska ju inte "rymma", bara inte fråga om lov helt enkelt. Säga att "jag och Jejje åker imorrn, kan du köra oss till bussen?". Typ så. 

Jag är livrädd. Helt jävla livrädd
(Livrädd med stil, HEHE)

/Sandra


then i stopped dreaming, now im supposed to fill it up with something

Var hos Jejje förut, började med reklamkampanjen :]] hade mer mensvärk än jag nånsin haft i hela mitt liv innan, dog lite och så ja </3 vi åt kebab och såg på Vi är The Ark. Sen firade vi pappa och åt glasstårta, och han fick en väderstation av mig ;DD

Nu gör jag typ ingenting. Imorrn ska jag lyssna på radio och slappa och såååååååå.

/Sandra

OTROLIGT UPPFINNELSERIK RUBRIK^ två nya fina singlar som jag fick igår och idag : D One of us is gonna die young + Get it right, och tyska TWK-singeln med Any operator will do! Hyfsat fint skick på båda : ))))

Och ah, i-landsproblem </3 orkar inte ens prata om det, men det blir nog inget iaf :))) så jävla dyrt.

/Sandra

KAKOR!

Hellu 8D

Vi fick ett rätt så awesome uppdrag under apun. : D
Vi ska göra en kampanj för Singoalla. (helsida dagspress, webbsida, radioreklam, trafikreklam osv.)
Ska bli sjukt kul! :D Han från reklambyrån som pratade visade oss även runt och snackade om vilka som jobbar där och så. Det var inte alls som jag trott. Jag trodde att alla bara satt instängda och jobbade enskilt och jag hatar att göra det! Men så var det inte riktigt. (a)

Jag har inte hunnit snacka med Sandra om idéer och så än, men vi kommer säkert på nåt bra : D Det är riktigt bajs att hon åker till Spanien exakt samma dag som vi ska redovisa. :cc FUUU!Nu till nåt helt annat. Jag är riktigt_pepp inför turnén nu! Kan den bara inte börja?! jag vill se låtlistan, se kläderna, scenen och allt! GAAH längtar ihjäl mig. JAG VILL HA ARK NU!!!(fler utropstecken)
Lyssnar på 2000 light-years of darkness och snart kommer Radicaaaaal. : D
LAALALALALALAL ge mig mars!

/Jejje

Ark och HåkanArk ska spela med Håkan Hellström på Sofiero Slott den 4 aug. : DDD Jag har alltid velat se Håkan live, så nu kanske jag ska göra det (hoppas!)
ÅH, jag älskar när sommarturnédatumen börjar släppas lite smått. <3 Längtar tills fler datum släpps! :D

-
Ska in till järntorget sen vid ett och gå till reklambyrån. Är nyfiken på vad vi ska göra. (a)

/Jejje

Ark i Varberg 2010

meningslös dag, HEHEHHade inte en enda jävla lektion idag. Kan inte ens beskriva mitt hat mot administrationen på skolan som INTE ENS KAN SKICKA ETT JÄVLA PIM. Jag hade kunnat vara hemma hela dagen. 

(MEEEN det var ganska kul ändå, Jejje var i skolan för första gången på skitlänge och vi låste upp bilen och skrattade massa, hahaha <3 Älin och Jejje var det enda bra idag!)

/Sandra

Nobody knows it but me

Lyssnar på Animal, bråkar med mitt hår och ska in till stan och träffa Rebecka om fyrtio minuter ;DDD/Sandra

Självmordsbenägenhet och bögighetSaknar det här. Det var så jävla fint
Saknar början på allting.

(och längtar så sjukt mycket till jag får se dem på en klubbspelning igen, 18 mars <3
Och JA, JAG SKA FAN NER FÖR DEN JÄVLA TRAPPAN)

/Sandra

Yeah, I slip, I'm still an animalGick till Leny och hade skitkul : D vi såg på animefilmer, spelade Halo och lyssnade på massa asbra electro/dubstep <3 brukar inte lyssna på sånt, men det är faktiskt skitbra. Speciellt de här två; Animal, och Silvia

Nu ska jag laga nudlar, BAAIIII

/Sandra

ARG

Jag är arg idag. Skitarg. 
Internet funkar inte. Jag har ont i magen. L svarar inte. D har pms så hon kanske inte vill ses längre. Jag känner mig ful. Mitt hår är smutsigt. Jag vill ha kladdkaka. Jag vill aldrig mer gå ut. Jag vill inte göra någonting. OSV OSV OSV OSV

FAN VAD KUL/Sandra

EDIT: så jävla meningslöst :@@@@@@@@@

(försöker lyssna på The Smiths men näääädå, pappa sätter på skithög bajsmusik så jag hör inte ens min egna musik AHHHHHHHHHHHHHH)

JAG SKA UT OCH DÖDA NÅGON SKA FAN BAJSA I NÅGONS BREVLÅDA 

-

Vill vara ensam, men kan inte FÖR JAG BOR HÄR OCH BLABLABLA
OCH DET FINNS INGENTING ATT GÖRA
Och jag saknar när allt var självklart
FAN VAD JAG SAKNAR FÖRR

Saknar när det var självklart att man skulle ses och när man faktiskt prioriterade sina vänner och VILLE ses. Saknar den tiden det var så förbannat jävla lätt.


EDIT2 14.49: nu känns det mer ok. Ska träffa Leny ändå. Jag har dampat, gråtit och vart skitarg så nu är jag så trött så jag dör. 

Vilken konstig dag det har vart.

---

Fick lite akut shoppingabstinens förut, så... ah. HEHEH: D

Gonatt!
/Sandra

filmer HEHEH
Har sett på Skyline (inte så värst bra), och nu ska jag och pappa se på Psalm 21 som jag har velat se skitlänge : D Psalm 21 utspelar sig i Borgvattnet! Awesome, brukar ju åka dit när jag är i Norrland ;DDD

Har ätit så sjukt jävla mycket så jag dööööör. Har druckit vaniljcola också, skitgott vare. Nu dricker jag körsbärscola <3333333333333333 (tjockis, HEHEHEH)

/Sandra

EDIT: Psalm 21 var skitbra! Lite svår att förstå, och rätt så störd och konstig, men bra! Se den : DD

För evigt vägrar tiga får vår sak och våran rätt

Hääääj :]] kom nyss hem. Engelskaprovet var.. sådär, heh. Aja. Lyssnar på Alter egon och har hjärtklappning för jag drack energidricka förut : DDDDDDDDDDDDDDD (mes, jag vet)
Men ah, och såååååååå : D

Älskar verkligen Alter egon, texterna är helt.. genialiska, haha. Han lyckas verkligen få in riktiga budskap bland alla könsord och sånt : D AWESOME!

APUn börjar på tisdag! Ska vara på reklambyrån vid ett ;DD/Sandra

Inlägg nummer 500!


Nu är det morgon, jag är jävligt trött och vill inte gå till skolan :((((((
MEN det är sista tråkiga skoldagen på FEM VECKOR <333333333333333333333333
UNDERBART!

Såå, nu ska jag göra mig i ordning och eeta osv osv.

/Sandra

Fear and loathing in las vegas

Har äntligen läst färdigt den skitboken! ^ 
Sjukt jävla osammanhängande och bara allmänt konstig, huhuh. SLÖSERI MED TID.
Nu ska jag sova innan jag däckar på datorn!

/Sandra

Come let's pray for the weekend, babe:DDDDDDD

/Sandra

Meningen med livet behöver inte vara mer komplicerad än att vi andas varje dag

^ asfint citat, sagt av Ola. (http://thearkmmxi.blogg.se)

Har svenska nu, läser och pratar om Frankenstein = sitter här och nördar dator istället, haha (y)
Ska ner och prata med Peter om APU:n sen, ska nämligen (antagligen) till Lanzarote den 8-15 mars istället ;DD så jag måste ändra min ledighet och kolla om vi kan få redovisa nån vecka tidigare. 

Är trött, men jag har kakor i väskan. (som jag inte kan äta nu, huh)

/SandraKDJLÖKÖÄDJN_

Jag vill inte vara sjuk mer.
JAGVILLINTEVILLINTE!

/Jejje

FFMLHAHAH <3

/Sandra (och ÄÄÄÄLIIIIN)

A rush and a push and the land is ours

^ lyssnar på The Smiths, de är braaaaaaaaa <3
Såg btw på I rymden finns inga känslor igår, och Sebbe idag. I rymden var asbra, Sebbe var rätt seg men fin. (Taaaack till mikaelabjarve.blogg.se som la ut en photoshop tutorial om hur man får sina bilder att se 3D ut : D)

Nu ska jag plugga expo, prov imorrn ;< 

/Sandra

heheh

Image and video hosting by TinyPic


Har ätit på McD (Oreo-glass <3) osv. (yyyy)
Nu har vi graf.

/Sandra

Dont let go

Hääjj : D

Har ätit frukost, det är ljust ute, regnar inte och jag ska inte gå hemifrån förrän om tjugo minuter! Ska inte vara med på gympan, för Jäjjä är sjuk, Älin har ont i magen och jag glömde mina kläder hemma hos mamma ;DDDDD så jag kommer inte ha gympa på SJU FUCKING VECKOR <3

Hittade min arkpåse förut : D den har vart försvunnen i typ ett halvår (yy) 

/Sandra

Nytt i arkhyllan : DHihihi, titta vad som ramlade ner i brevlådan igår : DDDD
Köpte den på Tradera förra veckan, för typ.. 39 kr, HEHE.
Den är FEEEEIIIN.

(Btw, tyckte det var lite kul att Aino är vän med henne på Facebook, hahah, kommer dock inte ihåg vad hon hette nu, men typ.. Veronica? Kentare var hon iaf, haha : D)

/Sandra

NEGATIV

Det regnar, är kallt, hundskit och is ÖVERALLT ute, mitt hår är lockigt och jag är ARG :DD
UNDERBAR DAG <3

HEEHEEEEHEHEHEEEEHHEEHEHEHHEHE VILL HEM TYP
(eller raka av mig håret, hade inte vart så dumt, HEHEHEH)/Sandra

RSS 2.0