Gammalt



Hittade en mapp med bilder som jag tagit på gamla analoga foton, hade glömt av dem, men ska ladda upp en del av de på facebook nu : D tycker den bilden där uppe är feeeiiiiin. Nelly är söt och Pysen är liteeennn. Saknar Nelly :c

/Sandra

22:41

Jag saknar förr. Inte den tiden som är på bilden, men 07-08. 
Saknar Linnea, Daniella, Naomi och Emilie. Saknar att gå i samma klass. Saknar Assared. Saknar att alltid se på Tjenare Kungen, måla naglarna och lyssna på An Café. Saknar att ha filmkväll varje helg. Saknar till och med so-lektionerna. Saknar allt. Saknar hemkunskapen. Saknar att helt random efter skolan, gå hem till nån och baka. Saknar den tiden när Jejje inte alltid var upptagen efter skolan. Saknar att man inte hade något speciellt bakom sig att se tillbaka på och bli nostalgisk och få ångest över. Saknar att det var så äckligt lätt. Utan att vi insåg det. Vi fattade inte vilken tur vi hade som hade det så bra som vi hade det. Vi fattade inte att vi skulle ta vara på det, istället klagade vi bara och längtade bort till något annat. Saknar att repa. Saknar att vara liten och naiv. Saknar att klä mig roligt och bli stirrad på i stan. Saknar att köpa godis i norra. Saknar att allt var så självklart. Saknar att det var så lätt att skratta med dem. Saknar den tiden det inte var så krystad stämning. Saknar N, hatar henne för att hon lät oss tappa kontakten, för att hon inte försökte. Saknar allting. Saknar att fylla 15 och tycka att man var så jävla gammal. Saknar att bara åka in till stan och gå runt hela dagarna. Saknar att leka på McD med saltpåsarna. Saknar att ramla i Nordstan. Saknar att vara rädd för att gå förbi emotrappan. Saknar att tycka att man var cool när man hängde på balkongen vid Monsoon. Saknar de BRA TH-träffarna. Saknar det livet vi levde då. Saknar den jag var. 

Vill åka tillbaka i tiden (och ta med mig Elin, HEHE cuzz she izz importanto) och vill leva som förr. 

MEN JAJA. Nu är det 2011 och det är vinterhelvete och jag är på dåligt humör och i år tar allting slut och i år fyller jag 18 och blir gammal. 

Men om ett och ett halvt år flyttar jag, Jejje och Elin förhoppningsvis till Nybro. Jag längtar. Hur mycket som helst.


-

Jag vill ha Ark. 
JAG VILL HA ARK.
JAG VILL FUCKING HA ARK JUST PRECIS NU.

Njet



Verkar inte som att det blir nåt med Egypten :< 
Resebyrån rekommenderade Kanarieöarna, men det är så jävla kallt och så mycket turister där, så. Och det finns inte direkt nåt annat ställe som tar tre-fyra timmar att åka till där det är varmt i mars, så ahh.. får väl se vad som händer (yy) 

SEGT äre iaf.
Har ju ändå sett fram emot det lite, (trots att det kommer bli som ett släktkalas som varar i en vecka, heh)
Men JAJA.

/Sandra

Late night quidditch



Hahahah <3 
(klippet jag pratade om, Jääääjjäääää) : D

/Sandra

Too many things to do before we die

Idag var ingen bra dag. Hade valdag, finns inga kul ämnen att läsa. 
Elin hade ont i magen och var arg, hon sparkade och skrek på sin jacka och ville gråta så mycket att hon började skratta istället.
Jejje mådde dåligt, hon mådde illa och höll på att dö.
Jag var på allmänt dåligt humör, störde mig på allt. Tappade en tallrik i bamba, skrek på en stackars bambatant som bara undrade om jag ville ha en soppborste. Jag skrek på Elin, svor och knödde mig före i kön. Sen fick jag dåligt samvete och bröt ihop. 

Så ah, idag var en JÄVLA SKITDAG.

Imorrn har vi iallafall sovmorgon, TACK OCH LOV. Sen är det bara fyra dagar kvar i skolan, och sen är det APU i en vecka, lov i en vecka (<33333333333333333) och sen APU i tre veckor till = kommer i princip vara hemma varje dag i fem veckor = AAAWEEESOOOMEEE.

Efter APU:n ska vi till Egypten, om det nu blir av.. de har ju stoppat alla turistflygningar till Hurghada och Sharm el Sheik nu också, så.. ah. Får väl se. Sen är det iaf AAAAAAAARRRRRRRRRRKKKKKK <33333333333333333333



Jävla metro ^ 
"Man ska inte agera ut sin ilska", NEHE?!?!1 LÄTT ATT IGNORERA ILSKAN NÄR MAN HÅLLER PÅ ATT SPRICKA AV DEN?!?!?!11 :DD

/Sandra

When I wake up in the morning, I cant feel bad for the party that we never had

(^ fast det är ju det man gör.)

Ikväll har jag funderat en jävla massa, för mycket. På dåliga saker.

Mormor pratade om åldersångest, hon fyller 70 nästa år. ”Det är inte kul” sa hon. Eva fyller 90 nästa år. Hon har också åldersångest. Mormor är ensam, hon har bara oss och några enstaka vänner. Mamma är inte alltid världens bästa dotter, men det finns anledningar till det, men jag tycker så synd om mormor. Jag önskar vi hade en bättre relation, att vi kunde prata och att det inte var så jävla stelt när vi pratade i bilen. Och precis när stämningen mjukats upp, så skulle hon kliva ur bilen och det kommer dröja flera veckor innan vi ses igen. Jag önskar jag var mer, bättre.

 

På vägen hem åkte vi förbi ett träd vid Gunnilse skola, två personer dog där inatt vid fyra. Det var massa ljus och massa folk som bara stod där och tittade på ljusen, på trädet. Det var så hemskt, det blir så på riktigt när man får se det så. Och allt som hände i höst, ”om han inte hade åkt in så hade han dött”, och allt med åldersångest, det får döden att bli så… nära, och livet blir så jävla ömtåligt.

 

Och sen Ark, Elise la upp en bild på facebook och skrev att idag, så är det exakt ett år sen vi såg på Ola Svensson Superstar och träffades för första gången. Och sen började vi prata om 2010, att det känns som en enda lång dröm, så surrealistiskt. Att få se Ark igen, 07-Ark liksom. Och sen kom vi in på slutet. Och… ah, alla ord som kan sägas om slutet har redan sagts, så jag ska inte upprepa allting här och få alla att börja gråta igen. Men jag vill inte. Vill_verkligen_inte.




-

Deppinlägg som fan, men jag var tvungen att få ur mig nånting efter att ha tänkt tänkt tänkt som en gris hela helgen. Så, ah.

Imorrn är det valdag, ska välja i-val inför trean :))))))))))))

/Sandra


My oh my

Tänkte vara lite nyttig och duktig och gå ut och gå, MEN NEEHH det blev bara bajs :'')))
SVINhalt, ingenstans att gå, var moppar/crossar osv där borta och de jävla skithörlurarna åkte ut så fort jag rörde på mig och jag kände mig ful :'D IIHH VAD BRA DET BLEV!

MEN det var varmt, soligt och VÅÅÅRIIIGT ute. OCH mitt hår blev inte lockigt. 



-

Jag har städat idag, kan andas igen.

/Sandra

RUBRIK

Hej : D vaknade nyss, ska upp och eeeta frukost och sen ska jag ***** ** ****** ** *******, HEHEH. Mitt liv nu för tiden typ <3 men ah. Osammanhängande och jävligt ;DDD



/Sandra

DET ÄR ETT PLYGFALN I TVÄTTSTUAGN

Jag bara tänker på Nybro hela tiden, hade vart så AWESOME. Vill verkligen. 
Jag, Jejje, Älin och Linnéuniversitetet. En egen lägenhet, 19 år. 
Designinstitutionen i Nybro, Pukeberg (y)

JAG VILL JAG VILL JAG VILL.
(det enda jag vet att jag vill typ)



Skolan <3 vid ett glasbruk mitt i skogen, HEHEH. 

/Sandra

Egypten

Det är så jävla typiskt oss. Jag har vart utomlands EN gång, och vad hände då? Vi bodde granne med "kriget" (dock var det inte så farligt som alla hemma i Sverige trodde det var, det var bara en jävla massa polisbilar, rödskjortor och helikoptrar).
Nu då? Vi ska till Egypten i mars och det är fan nästan inbördeskrig där? YESS vad bra.
(Vi ska dock vara i Hurghada, och inte i Kairo där "kriget" är, men alla resor till Kairo (pyramiderna) och Luxor (gudarnas dal eller vad det nu heter) är inställda osv.)

Men ah, det är ju två månader kvar, så ^^
Kanske hinner fixa till sig...?



/Sandra

No need for talking, I already now

Hej (y) har sett på två avsnitt av Misfits idag, SÅ JÄVLA BRA.


Den här låten är asbra också ;DD 

Jao, det var typ det jag hade att säga. Nu ska jag gå och hämta Dr Pepper och sen ska jag nog se på avsnitt fyra av andra säsongen (a) 

/Sandra

bildbomb




/Sandra

Can we please stop killing our probation workers?

^ Misfits <3 har sett på sista avsnittet av första säsongen och första avsnittet på andra säsongen : D den är SÅ_SJUKT_BRA

Idag var det kul och så typ : D skulle till Trädgårdsföreningen med klassen på naturen, fick 30 minuter på oss = vi sket i det och sprang till Willys och köpte godis ;DD vi blåste iväg också, haha (y)

Jag lyssnar på Ark, älskar dem. Och videoklippet på arkworld, HEY MODERN DAYS :''''''DDDDDDDD
MEHHEHEHEIHIHIIHIHIHIHIHEHEHHIHIHIIHIHHAHHAAHHHIHIHIIHIH <3

-






(1, 2: idag, 3: igår, 4: i somras <3)

/Sandra

FOCK YEH

Har natur, lyssnar inte :D big surprise, YEAH? 
Hade samhällsprov förut, skulle tillsammans med två andra skriva ett kapitel till en lärobok typ x) om diktatur, det gick rätt bra. Jag är trött och jag vill hem och se på Misfits och äta mina underbara baconchips <3

HEHE, 56 unika besökare igår. FEEINT. 
(För bilden på hofh.se I zzziink.)
Hoppas nån av er kommer tillbaka, hoho (a)



/Sandra

-

 

Smaart! (yy) Han är 50 (snart), är inte det lite för gammal för att bli dömd för rattfylla och få 15 dagars fängelse och 15 dagars husarrest? :< Räcker det inte att han dödade Razzle 1984, han borde åtminstone lärt sig något x)

 

Aja, sitter och skriver mina samhällsanteckningar, det går värligen asbra! HAAAA HAAA! Eller hur :cc

Bajs.

 

/Jejje


It's a small crime

HÄJ :D

Har inte orkat blogga för jag har inget att säga, har bara frusit, sett på Misfits, pluggat, ätit godis och haft träningsvärk de senaste dagarna ;DD



Idag hade vi expo och naturkunskap (y) sen åkte jag med Jejje till hennes pappa för hon skulle leta efter en sak, sen köpte vi Kitkat och åkte till Kortedala. Kom på nu att vi glömde skriva ut våra jävla wallsticks på expon, BLÖÖHH D: men aja.

Min bild som jag målade till hofh.se blev upplagd igår, HEHEH : D



Jao, nu lyssnar jag på feina pianolåtar och ska plugga, fast min dator håller på att dö och jag har ingen laddkabel med mig :''DD

/Sandra

STOL

Hahahah, klämde mig in i klassrummet t.om. innan läraren, för jag kände mig lite pressad att sitta längst in :RR har fått sitta längst ut sen skolan började efter julen, så efter att ha klagat lite bestämde vi oss för att ha sitt-schema, HAHAH : DD
Denna veckan sitter jag längst in, nästa sitter jag i mitten och veckan efter sitter jag längst ut osv. (yy) 

Hahah, viktigt inlägg :'))
JAG VILL HA GODIS.

Vi har engelska nu och hon snackar om 1800-talet, NOTT VÄRRI INTERESSTING LIKSOM.

/Sandra

Nanan

Har samhäll nu, är så jävla trött. Mår lite illa och fryser också? :<< FUUU.
Hänger inte alls med på vad vi snackar om, (här tänkte jag skriva hoppas inte hon frågar mig), men så gjorde läraren det, FFUUU. 

Häh, ajja.


(SAAKNAAAARRR)

/Sandra

HEHEH




Just nu känner du dig: 
- Upprörd 
- Kär
- Söt
- Ful 
- Snyggast på jorden 
- Mätt 
- Happyface
- Tjock
- Pannkakssugen 
- Hungrig
- Partysugen 

Just nu hatar du: 
- Kompisar 
- Kärlek 
- Din mamma 
- Din pappa 
- Din mormor & morfar 
- Din farmor & farfar 
- Vänskap 
- Ostbågar 
- Grillchips
- Marshmallows 
- Åsnor 
- Katter och hundar 

Just nu älskar du: 
- Avatar 
- Datorn
- Vädret 
- Smycken 
- Näckrosor
- Svarta katter 
- Troll 
- Fläsk 
- Att vara tjock 
- Att vara anorektiker 
- Utomjordingar 
- Rött 
- Hjärtan i mängder 
- Kärlek
- Hat 
- Vänskap

Just nu vill du bara.. 
- Knivhugga någon 
- Äta 
- Trycka upp en stavmixer i röven på någon (HAHAHAHHA <3)
- Klappa ett djur 
- Vara kändis 
- Ha tusentals miljarder pengar
- Ha ett liv
- Ha en orm 
- Ta ditt liv 
- Skära upp dina handleder och dö 

Just nu känns ditt liv som: 
- En riktig katastrof 
- Att vara i himlen 
- En pannkaksmet (yyy)
- Ett höghus 
- En disaster gånger två 
- Ett ganska okej liv trots allt
- Soppa 
- Att du är en ärta i havet                     (wth?)
- Att du bara skulle vilja dö 
- Att du vill leva hur länge som helst

Just nu händer följande, du: 
- Är på stan 
- Sitter vid datorn 
- Tänker på en kille
- Äter 
- Tänker på att man ska bli yrkesmördare 
- Lyssnar på musik 
- Pratar i telefon
- Smsar

(^ skitseriöst, så alla vet liksom.)
Jag har börjat titta på Misfits, den är ahzum.
Imorrn har vi ingen graf = börjar 11.45 och ska eeeta på McD innan! :'D AH-ZUM.

Nu ska jag eta kalaspuffar, gonatt.
/Sandra

Calleth you, cometh I



Ser på arkvideor och dör. Det gör lite ont faktiskt. (nähä?)
Längtar så jag går sönder efter konserterna i vår och i sommar, men samtidigt så vill jag aldrig att det ska komma, för när det kommer, då börjar slutet. Jag vill inte att det ska ta slut. 

(Och Calleth you, cometh I kommer aldrig mer vara sant, det kommer bara vara en lögn, för de kommer aldrig komma tillbaka.)

Har inte tänkt på det här på några dagar, eller ja, inte det negativa, har bara tänkt på konserterna och hur kul det ska bli. Men nu.. blöh. Får inte ta slut. Aldrig.



(Vem är jag utan The Ark?)

/Sandra

18 and life

Kan inte riktigt fatta att jag fyller 18 om exakt 5 månader. :'o

Det är lite...udda. :>>

-
Sitter och skriver klart min naturläxa och det är BDKJNÖNFKLD
Asså fattar ingenting.
Asbra (y)


/Jejje

Mobiler

Kände för att skriva ner alla mobiler jag har haft (aa)



Tror inte nån direkt bryr sig.. men ah (yyy)

/Sandra

(har ont i magen, BLÖÖÖHHHH </////3 .. var ett halvår sen sist, orkar inte.)

Filmer

Hajjjjj, har inte skrivit på länge för jag har sett på film och umgåtts med folk typ :> 
I förrgår såg vi Winter's bone, jag tyckte den var asbra, Jejje tyckte den var värdelös (yy) igår såg jag och Leny Himlen är oskyldigt blå, på bio. Den var också asbra, och så hade de Young love med Moto boy till eftertexterna :''D idag har jag och pappa sett på Tomorrow when the war began, den var asbra, hemsk men skitbra film : D den är baserad på en bok med samma namn, som är den första boken i en serie av sju böcker, så de ska jag läsa hade jag tänkt (y)

Har inte så mycket annat att säga. Har fått mitt kamerafodral/väska :]] 



Nu ska jag göra färdigt naturläxan, sen ska jag läsa : )))))))))))))


/Sandra

MAHAHA

HAHAH vår bloggstatistik <3


//Älin

BAAAAAJS

Dagen idag består av plugg. Eller ja, den ska egentligen göra det, men jag orkar inte >.<

Vill läsa egentligen, men känner att jag inte hinner.

Har förresten läst fler böcker än vad jag har skrivit om, men orkar inte skriva om varje bok xD
Ni som vill veta vilka böcker jag har läst och så kan gå in på www.goodreads.com/Älin 8D


Bild som jag nyss tog ifrån vardagsrumsfönstet 8D

//Älin

Tre år.


Heath Ledger

4 april 1979 - 22 januari 2008

/Jejje

I believe in endless summer nights, good friends and feeling fine

Jag vill ha vår och sommar.
Jag vill ha fina nätter.
Jag vill yla, sjunga, skrika och hoppa.
Jag vill köa.
Jag vill få ont i pannan av sömnbrist.
Jag vill åka buss till okända städer.
Jag vill gå vilse.
Jag vill bo på vandrarhem.
Jag vill skratta.
Jag vill fråga randoms om vägen.
Jag vill träffa arkfans.
Jag vill ligga på en filt hela dagen.
Jag vill köpa en meny på McD och behöva slänga den för att jag är för nervös för att äta.
Jag vill lyssna på Olas röst.
Jag vill att Martin ska peka på oss.
Jag vill att Lasse ska snurra runt till bassolot i PFTW.
Jag vill att Jepson ska bli slickad i örat av Ola.
Jag vill ha blåmärken på revbenen och knäna.
Jag vill äta kass festivalmat.
JAG VILL LEVA.
JAG VILL JAG VILL JAG VILL.

56 dagar <3



/Sandra

Is there a light

Är så jävla trött på internet och att man alltid alltid ska hålla på och.. ah, bara hålla på hela tiden, så nu ska jag bara vara lite boknördig och sen ska jag LÄÄÄÄSAAAAAA och tjocka mig (som om jag inte gjort det tillräckligt i veckan? HEHEH) (yy)

JAG ÄR TRÖTT SOM FAN PÅ VINTER :@@@@@@@

-



Så, de här fyra böckerna ska jag läsa inom den närmsta framtiden (y)

Har redan börjat med 14 år till salu (Caroline Engvall), den är asbra, tragisk men bra. Fick mardrömmar av den första natten. Antar att i princip alla vet vad den handlar om. Sann berättelse.

Svält (Knut Hamsun), gavs ut 1890, den handlar om en fattig författare som typ.. svälter ihjäl, för han har inga pengar att köpa mat för, och därför kan han inte skriva osv..

Gänget i tunnelbanan (Christiane F.), är boken som filmen Christiane F. Wir kinder vom bahnhof zoo, är baserad på. Den handlar om en 13-åring som börjar hänga på ett disco, hon träffar Detlef som hon blir ihop med. Detlef tar heroin, precis som alla andra som hon börjar umgås med. I början tar Christiane bara partydroger och valium, men sen fastnar även hon för heroin, och.. ah, sann berättelse. Tragisk, men bra.

Skräck och avsky i Las Vegas (Hunter S. Thompson), handlar om... typ droger. Nejmen, en journalist och hans advokat åker till Las Vegas med hela bagaget fullt av droger, de ska skriva en artikel om ett motorcykel-race i öknen, artikeln blir aldrig skriven och istället "växer uppdraget till en påtänd jakt på hjärtat av "The American dream", resan som följer blir en neurotisk mardröm och en gravskrift över 60-talets drogkultur" (citerat från baksidan på boken). Johnny Depp är med i filmatiseringen av den här boken.

/Sandra

Worst pies in London

Är på bajshumör : D yes, det var det jag hade att säga ungefär. Jag äter godis och vill flytta till Nybro NUNUNU. Fint att alla bajsar på varandra pga. en jävla tårta och vad som är rätt och fel i en konsertkö? Men vet ni? I DONT CARE :DD ni kan knö, så kan vi andra köra Ica-kö helt enkelt, alla får säga, göra och tycka precis vad de vill. SÅ BRABRA, ALLES IST GUT. 

JAG VILL UT OCH SKRIKA HIHIHIHIIHIHIHIIHIHIHIHIHIIHIRIHIHIWJ KWBOI jpåmdwnbiwobbboiwheijfn  hiIWFNWINWOFNIEGÅPWSNBJFLJFN


/Sandra

My mistress eyes are nothing like the sun

^ meningen som gått på repeat hela kvällen, hahahah (y) Shakespeare, Sonett 130, uppläst av.... ALAN RICKMAN <3



(Här ska det egentligen sitta en bild från Öppet hus dåraaa, men jag är lat och Steve är snygg, så HEHEH. Och wth? Vadå old embed code? ;s nya funkade inte... HMMMM)

Iaf så vare fedt awesome på öppet hus, var guide tillsammans med Älin och Lähnü. Jag fick en gratis Munkebäck-t-shirt, vi åt på McD, dansade, sjöng, citerade Shakespeare och massa filmer, sjöng, sprang, tittade på Stefans Macbook Air, snackade med lärare och random Munkebäckselever, bar bord upp från källaren och satt i personalrummet och drack Oboy <3 det enda vi i princip inte gjorde var det vi var där för, hahah xD den enda som guidade folk var Lähnü, jag och Älin var väl för oseriösa eller nåt.. HMPFFF, det är väl inte oseriöst att springa runt och dansa och citera Shakespeare? Det är ju kulturellt vafan! : DDDDDDD

Bästa var ju att sitta i personalrummet och dricka upp lärarnas Oboy från maskinen i lärarnas muggar med typ tio andra elever, hahaha <3 lärarna bara skrattade och brydde sig inte, ahhzuum. 

(Jäjjä, du missade nåt :<)

Men ahh, nu ska jag lyssna på Placebo! BAAAIIII
/Sandra


Btw, att ha det genomskinligt eller att inte ha det genomskinligt? DET ÄR FRÅGAN DET.

Bok nr 1

Känner att det är dax att jag skriver en kort text om första boken av de 50 jag ska läsa 2011. 8D
Den hette Piratika iaf (nummer ett) och är skriven av Tanith Lee.
Det är 1802 och det handlar om en tjej som heter Art Blastside. Hon rymmer från en flickskola för att samla ihop sin mammas gamla piratbesättning. Dom kapar ett skepp och åker iväg mot Indien. På vägen dit så rånar det andra skepp osv. Sedan får Art tag i en skattkarta som är riktig och massa pirater letar efter den äkta som Ark har.
Hon har alltid trott att hennes mamma (Piratika) var en fruktat pirat (men snäll, hon dödade aldrig någon xD) men så visar det sig att hennes mamma bara var en skådespelare. Fast sen får Art reda på att allt som hon tror är sant inte stämmer.

Väldigt kort beskrivning, men den var bra : D Rätt så lättläst, så det gick fort. 8) Den var liksom inte så grov, så den blev ganska mysig också, hahah ;DD

/Jejje

-

^print screen från Cherrybomb : DDDDD

Har svenska nu, pratar om romantiken. Det är typ intressant, men ändå lyssnar jag inte? Logiskt.
Ska vara med på öppet hus sen, jag, Älin, Leny, Line och kanske Frida (?) ska eeeta på McD : D och jag ska få en Munkebäckströja, haha. Fint.

/Sandra

MJEEEEEEEPPPP

Ja nu tänker jag härma Sandra, hhehe.

JAG VILL INTE VARA NÅGOT JÄVLA LEJON! (Nej, jag har inget emot dom som redan är lejon, men jag vill inte vara det xD)
Jag har alltid varit Jungfru (eller ja, tydligen ALDRIG) och jag vill fortsätta vara det ._. (eheh)

Lejon stämmer INTE överens med mig! Visserligen inte Jungfru heller men hahahaha xD
Om jag är Lejon så delar jag stjärntecken med Daniel Radcliffe (eller ja, kanske inte längre xD)
Och om jag är Jungfru så delar jag med Alexander Skarsgård, eller? xD Nä, han är också Lejon nu xD
HÖHÖHHÖH
Vilket liv man har...

//ÄLin

ALAN

NY HEADER <33333333333333333333333333333333333



<123456789

Save yourself

ORKAR.INTE.VINTER.


(Sandra)

Så du tror du har en framtid utan mig

Nya stjärntecken? HAPP, så jag är tvilling nu?
Hahah, egentligen passar tvillingens stjärntecken in väldigt bra på mig, men dte gör ju kräftans också.. är tvillingkräfta, som Jejje sa :'''))) 

En tvilling är intellektuellt lagd och tycker mycket om att prata och diskutera. De gillar att umgås med människor, gärna många åt gången. De gillar olika sorters människor, dömer ingen. Tvillingar tar seden dit de kommer och tycker mycket om att resa och göra sig ännu fler bekantskaper. De har ofta mycket humor och gillar att skämta och vara roliga

Tvillingar tycker om att göra många olika saker, de gillar omväxling och är flexibla. Deras liv är i ständig förändring. De kan vara ganska veliga och ändrar sig ofta. En del skulle nog kalla dem för kappvändare. 

Tvillingen är ett väldigt idérikt stjärntecken. De är kreativa, väldigt snabbtänkta och har barnasinnet kvar. Men de är också intresserade av ren kunskap, många tvillingar är intresserade av politik. De gillar att lära sig nya saker.

Är kräftan ditt stjärntecken? Då är du förmodligen en ganska känslig, emotionell personlighetstyp. Kräftor kan ha lite dåligt självförtroende och tycker ofta att de är otillräckliga, att de kan göra bättre ifrån sig eller att de kan hjälpa till mer. De behöver bekräftelse, behöver höra av andra att de duger

Kräftor har en stark anknytning till hemmet och familjen. Som föräldrar är de hängivna men de tar även gärna hand om sina vänner. De är väldigt empatiska och omtänksamma, har lätt för att kunna sätta sig in i andras situationer och se saker ur andra människors synvinklar

Kräftan har en stark nostalgikänsla. De är lite konservativa, gillar att hålla fast vid gamla traditioner och samlar gärna på sig gamla minnessaker som de vägrar slänga.

En del kräftor kan visa en kall och lite opersonlig sida utåt medan de innerst inne är väldigt känsliga, så känsliga att de ogärna släpper andra inpå livet. De kan också vara lite labila till humöret och är snabba till känsloväxlingar. Kräftor oroar sig mycket och ofta i onödan och de behöver andra människors stöd.

Ah, det feta är det som passar in på mig :]]] så är väldigt mycket både och, haha.
Och ingen bryr sig, så vetefan varför jag skriver det här egentligen :DDDDDDDDDD




/Sandra

"I'm not gonna wake up murdered tomorrow!"



Har sett på Pineapple express, den var skitbra, haha : DD precis min filmsmak (eller ja, när jag inte ser på deppiga dramafilmer dvs). Men alltså, SE DEN! Gör det :DDDDDD

Den handlar om Dale som jobbar med att dela ut stämningar (typ?), han röker marijuana och hans langare är Saul. Dale vill först inte vara kompis med Saul, han tycker det är awkward och hatar att åka till sina langare. En dag när Dale ska dela ut en stämning till en som heter Ted (som är kranen som Red köper av, som i sin tur säljer till Saul), och när Dale sitter i bilen utanför Ted's hus och röker en joint så ser han hur en kvinnlig polis springer in i huset och hur hon och Ted sedan skjuter en asiat (en langare typ, de är i "knarkkrig" och sånt). Dale får panik och slänger sin joint med Pineapple express på gatan, sedan åker han till Saul för han är den enda han kommer på att åka till. Där får han veta att Saul's kran är Ted, och att Saul är den enda i stan som säljer Pineapple express, och att de därför kan spåra jointen till honom. Dale och Saul flyr, och det händer massa knasiga saker som jag inte ska berätta ; ) men den var väldigt bra, så se den! : D

/Sandra

I heard the call but I wont follow


FINASTE BANDET :''DD 


-

Kläderna är faktiskt ok, känns lite wata/ilwt : DD dock gillar jag inte det som Ola har runt halsen, påminner lite om Pirates of the caribbean?

-



Idag var vi på studiebesök på SVT/SR-huset på Lindholmen, det var intressant och så : DD
Det är typ vååååååååååååååååår ute, och jag hade skinnjacka och mina tunna leopardskor :'''))))) (dock blev mitt hår typ afro och det var inte sååå kul.) Jag har min gamla sony ericsson och den er BEEESSSST. Jejje har också sin gamla sony ericsson. Alltså mm, knappar <3 ska aldrig mer köpa en touchmobil. HEHE.

Efter studiebesöket åt vi bajs i bamba, sen gick vi till McD och delade på en 9-bitars Chicken McNuggets-meny <3 sen gick vi till Ica och jag och Älin köpte varsin Marabou daim-choklad-grejj. GOTT.

Sen bröt vi ihop TOTALT, och jag stod med huvudet inne i skåpet och grät så tårarna rann, HAHA. Vi skrattade så vi dog flera gånger om, åt saker som egentligen inte ens är kul (a) haha, lovar att det är solen och det fina vädret som gör det. Man blir KLAAAAAAD.

Sen så åkte jag och Jejje till Nils Ericsson och köpte massa bussbiljetter, fyra resor (åtta biljetter) sammanlagt, 788 :- per person. Dyrt, men ah, vad ska man göra? 8)) det var snurrigt och så, stod där och bara rabblade upp massa datum och knasiga tider som typ... 23.20 och 01.00 och sånt, hahah (a) 

Nu ska jag boka vandrarhem, blir Rut och Ragnars ändå : )) 

/Sandra

Mötley Crüe 30 år!

Mötley Crüe fyllde 30 år igår : D Önska jag hade fått chansen att se dom live på 80-talet också :cc





Nu (haha, eller ah. Typ 2009? Eller är det 2008? x'D )


/Jejje

Grammis



Grammisgalan var förut, vilket skämt :'''))))) Ark vann inte, galan sändes INGENSTANS, och enda sättet att få veta saker på var genom nån aftonbladsgubbe som uppdaterade på ett klotterplank, vars dator höll på att dö mitt i allt?

Först rockbjörnen med bara tråkiga musik-, skivbolags-, tidnings-, kulturmänniskor osv., och nu det här? HEHHH

Aja. Inte ens några stora detaljerade bilder på Arks nya scenkläder fick man. Vad kul (y)

Bilderna längst upp btw <3 Leari spelar cool medan han blir kliad på huvudet av Jepson som är en schimpans. Ola är bara.. snygg, och Jens är en vaxdocka. Martin har en ny frisyr och tycker att det är kul att Jepson kliar Leari på huvudet (wth liksom?), och Sylle är bara... Sylle. Hahaha <3


Mmm, lyssnar på BUWG och längtar sönder till i vår :''DDD

/Sandra

Blow

Såg filmen Blow med Johnny Depp inatt. Sjukt bra film! hade sett den förut, men kom inte ihåg så mycket.
Alla som inte sett den borde verkligen se den! Jag skulle egentligen bara se halva, men det slutade med att jag såg hela och la mig för sent DD:
Filmen är verkligen så att det är hemskt så tror man inte att det kan hända mer, men så gör det det och blir ännu sämre..


/Jejje

PS. Sandra, vi måste se den igen sen. 8)

Wanna die in beat city and run, run, run


Jag började ju med sån här 30-dagarslista för ett tag sen, men jag tröttnade för det var bara bajsämnen, så nu har jag gjort en ny 30-dagarslista med awesome ämnen istället : ]]]

-

1. Vad du gör en vanlig dag

Jag vaknar, släpar mig upp ur sängen, gör mig i ordning, äter frukost om jag hinner typ. Går till bussen/spårvagnen och åker till skolan, är där i några timmar och skrattar och har kul med Jäjjä och Älin. Äter bajs, nördar dator och går väldigt ofta till Burgårdens bibliotek. Åker hem, sätter mig vid datorn. Äter ibland, om jag orkar/är hungrig/har tid eller så väntar jag på att mamma/pappa ska komma hem och äter med dem. Ser på TV/film, sitter vid datorn, läser ibland, skriver ibland, lyssnar på musik, fotar, gör läxor om vi har några. Går och lägger mig alldeles för sent.

/Sandra

I don’t care but I’ve been told that all those people ain’t got no soul



Var som sagt hos Jejje idag, vi spelade Clamour for glamour. 
Det gick... inte så bra. Haha : ( men Jejje var duktig iallafall! 
Förutom hela låten och en Amoll-skala lärde jag mig att jag aldrig kommer bli känd gitarrist. Eller ja, det kom jag väl på för några år sen, men det blev ännu tydligare idag ; )

Men jag ska iallafall typ försöka att spela oftare, övning ger ju färdighet, så.. :]]]

-

A's fiskkompisar är här, de äter paj och jag är hungrig och ledsen på att det är skissteknik imorrn. Jag vill verkligen INTE gå, men jag tror inte jag kan skita i en till lektion, speciellt inte sista, sista nånsin och redovisningen av huset och det egna projektet.. så ja, får väl stå ut. Sista, sista NÅNSIN <3

/Sandra

Er kärlek för varandra kräver inte nåt bevis



Såhier ser jag ut idag, för ni bryr er, eeeelleeerrr huuuurrrr? Brabra.
Ska sminka mig och eta frukost nu, sen ska jag hem till Jejje. Det är bajsväder ut och jag ska ha mina vans och min tunna jacka. End of discussion, JAG ORKAR INTE VINTER MER.

/Sandra

Indiepeperoni

^ HAHAH, jag sa "indiepop är rolig" på danska av nån anledning, och mamma fick det till "ingen peperoni" x''D
Såg på Klubbland förut, Johnossi : D har aldrig kollat på Klubbland innan, men det var mysigt, ahah (yyy)





-

Måste ha världens mest splittrade musiksmak, haha x)) lyssnade på BYB i förrgår, könsrock igår, Crashdïet och HCSS imorse och nu indiepop? Hahaha (y) fint. 

Är trött nu, så ska lyssna lite på typ... Johnossi, och sen sova. Ska iväg och vara musikalisk med Jejje imorrn, haha (y) spelar gitarr som en jävla bajskorv nu för tiden, men aja, blir säkert skitbra ; )

/Sandra

KABOOM KABOOM





/Sandra

Johnny Depp-maraton!

Sitter här och skriver upp massa filmer som vi ska se när vi ska ha Johnny Depp-filmkväll. Jag har skrivit upp 6 st hittills, och har bara kommit till typ 1995. :cc Men det kommer säkert bli bra : D Vi kommer få sitta uppe hela natten och kolla, haha (yy)


Nu ska jag fortätta leta efter filmer. 8D
Vilken film med Johnny Depp tycker ni är bäst? Jag tycker Edward Scissorhand, Pirates of the caribbean & Sweeney Todd. : D

/Jejje

The tourist

Såg The tourist idag. Förstår inte hur den kan ha fått dålig kritik, den var ju asbra (a) Action, romantik, humor (AHAH Johnny Depp asså <3 ) Dom bredvid mig hoppade till typ hela tiden, så alla stolarna typ lutades asmycket bakåt. (y)




Har inget vettigt att skriva så.. HAJDO!


jag suger på att komma på rubriker

Har idag fått typ sämsta nyheten någonsin. Inte jättefestligt direkt.
Men men :)

Ska snart iväg på släktkalas, eheh, min kusin har nyss fyllt 15.
Stor människa nu! (höh)

hehehe, jag har verkligen ingen aning om vad jag ska skriva.

Jag är chockerande nog helt klar och har varit det i 40 minuter!
Och jag ska inte åka fören om en kvart!
FANTASTISKT!
Är riktigt stolt över mig själv,
eller inte.

Nu ska jag fortsätta läsa.

//Älin

Ett bedårande barn av sin tid



Jag och Rebecka har pratat om att gå på HCSS den 15 april ett tag nu, och så bad hon mig kolla förbanden, och gissa vilka AWESOME förband det är?!?!?!111 :DDD CRASHDÏET OCH THE 69 EYES :DDDDD
Ihihihih, så det ska vi gå på :''')))

(förlåt Jejje, men du är faktiskt i Thailand istället, inte så illa det heller ;D)

-

Tänkte bara säga det, ska till förorten och leka med Linnea och Daniella nu, HEHEHH : D

/Sandra

I shoot to kill

Hej :]] har uppdaterat dåligt och så, men egentligen, who cares? :DDDDD
Ingen kommenterade min novell heller, kul :'')) ingen som orkar läsa, haha? Aja, kan strunta i att lägga ut novellerna då : ) 

Men iaf så, ah. Var i skolan idag. Ni bryr er inte :DDDDDDDDDD haha, har funderat asmycket i flera dagar på skit som jag ska skriva men jag glömmer och det blir aldrig av för jag orkar inte, fast jag vill typ (y)

-

Var ute och fotade förut, vart suddigt och jävligt :''))) 



-

Men varför blev ja som ja är 
För ja vill vara nån som kan förklara
Precis va ja vill, att det ska bli av mitt liv
Utan svar är det lätt att ägna sig åt fel motiv



^ passar så jävla bra, vet aldrig nånting om vad jag vill. Och det är därför jag sitter här nu och har pimmat Maria och frågat om jag får läsa både graf och text, för jag vet ingenting. Men att vara fast med illustrator och indesign hela livet känns ju inte så lockande faktiskt, och jag har ju drömt om att bli författare/journalist sen jag var liten, så why not? Tycker ju om att skriva. 

-

BLÖH, känner mig så okreativ och jag bara spyr ord, blir ingen ordning på nånting :< har funderat i tusen år på nåt vettigt att skriva, har kommit på massa skit, men jag bara glömmer allt igen?

JAJA, hejdå : ))))))))))))))

/Sandra

aaaa

Idag har jag ännu en bok att skriva om, men jag orkar inte ._.
fast jag kan göra det snabbt.

Den 7e boken jag har läst är Vampyrens Märke av PC Cast och Kristin Cast.
Det är den 1a House of Night boken.
Den handlar om Zoey Redbird som är en vanlig tonåring med ett vanligt liv.
En dag blir hon märkt när hon är i skolan och hennes kropp påbörjar då
förvandlingen till en vampyr.
Hon skickas till House of Night, som är en skola för nybörjar vampyrer.
Blablabla... blablabla. Hahaha, ni märker ju hur bra jag är på detta xD
Jag sitter faktiskt på en samhällslektion just nu så jag skyller på det xD

I alla fall, boken var fruktansvärt seg och tråkig i början men sen
var den faktiskt ganska bra :D
Började i morse läsa 2an :D



Heheheh, nu borde jag fokusera på lektionen!
GODNATT MAHAHAHHAHAHA
(Jag, konstigt? Jag fattar inte vad du menar.)



/ÄLIN

Den förvirring jag har känt sen jag var liten

Behövde göra något, så jag skrev en novell. Kommentera gärna :]]]

-

Hon minns slagen, händerna på hennes kropp, smaken av blod när mjölktänderna slogs ut och föll ner på golvet alldeles för tidigt. Hon minns ljuden, stönen, hur han suckade och klagade över att hon alltid grät. Men hon kunde inte hjälpa det, hon var sju år då. Alldeles för liten för att bära något så tungt på sina sköra små axlar, alldeles för tungt för någon över huvud taget att bära.

 

Hon sitter på en köksstol, benen är korsade och i handen har hon en gul kaffekopp. Det råttfärgade håret är uppsatt i en slarvig hästsvans och en del av luggen envisas med att falla ner i ögonen gång på gång. På golvet sitter hennes femåriga dotter med en Barbiedocka i handen, hon skrattar, är helt omedveten om allt det onda som finns i världen, allt det som hennes mamma så förtvivlat försöker hålla henne borta ifrån. Hon kastar en blick på klockan, fem i fem. Hennes hjärta skenar och hon tar en klunk kaffe som för att få bort minnesbilderna som plötsligt kom över henne. Varje dag klockan fem kom hennes pappa hem från jobbet. Och varje dag klockan kvart i sex tog han med henne in i sovrummet. Varje dag klockan sex satt hennes mamma och spelade på pianot, alltid samma melankoliska melodi, och alltid alldeles för högt. Hon skrek, han stönade. Hon grät, han slog. Alltid samma sak. Alltid samma ord viskade i örat, ”det här tycker du om, va?”, ”varför gråter du, jag gör det här för din skull”. Så falskt, så fel, så fruktansvärt upp och ner.

 

Hon önskade sig alltid en ny pappa, en pappa med ett normalt arbete och en pappa som inte slog henne, som inte tog på henne med sina skitna händer varje dag. Hon önskade sig alltid att få slippa undan, att hennes mamma skulle rädda henne. Men räddningen kom aldrig, och en dag var mamma död, hon låg på köksgolvet med ett trasigt vinglas, en fläck rödvin och några tappade sömnpiller bredvid sig på det orangea 70-tals golvet.

 

”Mamma?”

Hon ser upp, fäster blicken på sin dotter. Hon ser precis ut som hon själv gjorde när hon var fem år gammal, innan allting började och innan hon liksom tappade sin lyster och sitt glada naiva barnskratt.

”Varför gråter du?”

Hon för upp handen mot ansiktet, känner med fingertopparna på sin fuktiga kind. Hon hade inte ens märkt tårarna än, så van är hon att gråta, att tårarna rinner av ren reflex, utan en tanke.

”Det är inget, förlåt.”

Hon ler, sträcker ut handen mot sin dotter. Hon är så skör, så liten, och hon ska aldrig behöva gå igenom det som hon själv fått gå igenom.

 

Klockan fem hör hon hur en nyckel sätts i låset i dörren, och dörren går upp, släpper in en svag lukt av mat ifrån grannarnas lägenhet. Hon kastas in i minnet igen, får tvinga sig själv att inte tappa taget och falla tillbaka, får tvinga sig själv att ännu en gång inse att den tiden är över, hennes pappa kommer aldrig mer att komma hem klockan fem, och hon kommer aldrig, aldrig igen bli tvingad att följa med in i sovrummet, aldrig. Hon reser sig upp från köksstolen, släpper hennes krampaktiga tag om den gula kaffekoppen och så går hon ut i hallen, tätt åtföljd av sin dotter. Hon ser på honom där han står i hallen, han hänger av sig jackan och sparkar av sig de svarta vinterkängorna som är blöta av snö. Han ser hennes blick och hennes rödgråtna ögon, och han vet, han vet allting. Han går fram till henne, lägger sina vältränade armar runt hennes tunna kropp, och så bara kramar han, säger ingenting, bara står där och andas henne i nacken. Hans bruna hår kittlar henne i nacken och hon är lycklig, på riktigt. Hon känner sin dotters hand på sin och hon tar tag om den, känner den mjuka barnhuden och hon ler, tänker att hon lyckades utplåna spökena trots allt, hon lyckades bevisa att han hade fel. Hon är inte värdelös och hon har precis lika stor rätt att leva som vem som helst.


/Sandra


Rubrik... eller nåt HEHEHE

Så, nu ska jag skriva om fler böcker HAHAHAH
Känner mig väldigt social som aldrig skriver här, och när jag väl
gör det så skriver jag om... böcker. :D

(lyssnar förresten på Pretty Women från Sweeney Todd, eheh, den är festlig)

Så nu har jag läst ut bok 2, 3, 4, 5 och 6! (Tror jag?)
(ja, jag har läst varenda lediga stund den senaste veckan)

LÄS INTE DEN KURSIVA(!!) TEXTEN SOM BESKRIVER DE FÖRSTA 4 BÖCKERNA OM NI INTE VILL VETA VAD SOM HÄNDER!

Bok 2 var All Together Dead av Charlaine Harris
som är den 7e Sookie Stackhouse (Southern Vampire Mysteries/True Blood) boken.
Denna boken handlar om... vampyrer, precis som dom tidigare böckerna, hahah.
Det finns inte så mycket att säga om den boken eftersom det avslöjar så mycket.
Jag läste den på engelska.
Jag tycker att boken var väldigt seg i mitten och kände för att kasta in boken i väggen ibland
men jag tog mig efter mycket om och men igenom den.
På baksidan står det:
"Being surrounded by all varieties of undead, changeling and preternatural beings has gotten to be nothing out of the ordinary for Louisiana cocktail waitress Sookie Stackhouse.  Still even she has her limits. Betrayed by her long time vampire love, Sookie must now not only deal with a possible new man in her life - the oh-so handsome shapeshifter Quinn - but also contend with the long-planned vampire summit in Rhodes."
Kanske... hahah, har lämnat tillbaka boken så jag kan inte skriva av baksidan.



Bok 3 var From Dead to Worse av Charlaine Harris
som är den 8e boken om Sookie Stackhouse (True Blood)
även denna handlar om vampyrer hahah, nähä?
Finns inte mycket att säga om denna heller.
Denna var inte alls lika seg som den 7e boken.
Läste även denna på engelska.
Baksidan (kanske, lämnade tillbaka denna boken också xD):
"After the natural disaster of Hurricane Katrina and the manmade explosion at the vampire summit, everyone, human and otherwise, is stressed, including Louisiana cocktail waitress Sookie Stackhouse, who is trying to cope with the fact that her boyfriend Quinn has gone missing.

It’s clear that things are changing, whether the weres and vamps of her corner of Louisiana like it or not. And Sookie, Friend to the Pack and blood-bonded to Eric Northman, leader of the local vampire community, is caught up in the changes.

In the ensuing battles, Sookie faces danger, death, and once more, betrayal by someone she loves. And when the fur has finished flying and the cold blood finished flowing, her world will be forever altered."


I denna boken så hände det saker som jag inte ville skulle hända, men som jag samtidigt VILLE skulle hända!
(schizofren? pfh)


Bok 4 var Dead and Gone av (yeeees) Charlaine Harris
och jaa, det är den 9e Sookie Stackhouse boken! hahah.
Läste även denna på engelska.
"Now it's the turn of the weres and shifters to follow the lead of the undead and reveal their existence to the ordinary world. Sookie Stackhouse already knows about them, of course - her brother turns into a panther at the full moon, she's friend to the local Were pack and Sam, her boss at Merlotte's bar, is a shifter. At first the great Were revelation seems to go well - then the horribly mutilated body of a were-panther is found outside Merlotte's. Though Sookie never cared that much for the victim, no one deserves such a horrible death, so she agrees to use her telepathic talent to track down the murderer. But what Sookie doesn't realise is that there is a far greater danger than this killer threatening Bon Temps: a race of unhuman beings, older, more powerful and far more secretive than the vampires or the werewolves is preparing for war ..."

I början av boken så JUBLADE jag! Kommer dock inte säga varför, heh.
Denna boken är lite... udda.
Jag tycker att listan med övernaturliga varelser aldrig tar slut!
Men det är bara att bita ihop och försöka hålla koll på alla miljoner karaktärer som finns i boken.



(godis om ni läser klart hela hehehehe)
Gissa vilken bok 5 är?
Ja, självklart.
Dead in the Family av Charlaine Harris
Som är den 10e och senaste Sookie Stackhouse boken.
Läste denna på engelska.
"Sookie Stackhouse has finally settled into a relationship with the Viking vampire Eric, and her errant brother Jason seems to have his life in order, too. But all the other people in Sookie's life - Eric himself, her former lover Bill, her friend and boss Sam - are having family problems. Eric's maker shows up with Eric's `brother' in tow, the ailing Bill can only be healed by a blood sibling, and Sam's brother's marriage is about to take place ...or will it? The furor raised by the coming out of the two-natured has yet to settle; some people are just not ready to sit down to dinner with a man who turns into a dog. And Sookie herself is still recovering from her last ordeal. She's definitely improving, physically and mentally, but she's always going to have some dark moments now. The werewolves tell her that there have been strange and ominous passers-by in the Stackhouse woods; now Sookie is about to come face-to-face with one of her more distant relatives..."

Denna boken är nästan ännu snurrigare.
Det händer så mycket udda att man får panik ibland.
Den slutade inte riktigt som jag ville men...
Får vänta till MAJ(!!!!) på en fortsättning!



(har skrivit detta inlägget i evigheter nu ahhaha xD)

Bok 6 var PS. Jag Älskar Dig av Cecelia Ahern
Denna boken var... sorlig.
Satt på bussen (eftersom att jag var så dum att jag läste den på bussen) och snyftade för mig själv.
Många har säkert sett filmen, "PS. I Love You" (upperbarligen), som är baserades på boken.
Baksidan:
"Holly och Gerry har ett perfekt liv tillsammans. De är lyckligt gifta och bor i Dublin, nära släkt och vänner. Vardagen flyter på i full fart och världen ligger öppen. Tror de. Så händer det ofattbara. Ett par månader före Hollys trettioårsdag dör Gerry efter en kort tids sjukdom. Hon förlorar sin bästa vän, mannen hon älskar. För evigt. Han kan aldrig komma tillbaka. Men ändå gör han det...

Ett par månader efter Gerrys död dyker hans sista gåva till Holly upp: "Listan." I tio brev, ett för var och en av årets återstående månader, lotsar han Holly genom sorgen och visar henne hur livet trots allt rymmer både tårar och skratt."


Jag tycker att denna boken var väldigt bra och att många borde läsa den.

Jag hade kunnat skriva mer om boken, men jag orkar inte skriva mer, har skrivit detta i snart 2 timmar hahah xD
har tappat bort mig hela tiden xD



Nu måste jag dock sova!
Ska lägga mig och läsa dom sista sidorna i bok nr. 7!

Godnatt!


/Äliiin


Leopard



^ min nya kofta (yy) den är asfin, men stor som ett tält. Fast det gör inget. Skulle vilja ha den i skolan imorrn, men vet att jag antagligen skulle känna mig ful som en bajskorv i den, men vi får se ; ))) kanske tar den ändå. Den är iallafall asfin och så : DDD

/Sandra

Cherrybomb



Ser på Cherrybomb, en irländsk film med Rupert Grint. Fattar typ inte ett skit av vad de säger, blir lite ledsen faktiskt :((((( den verkar ju bra, men.. ah. Jaja (yy)

Är hungrig som en liten gris.

/Sandra

turning beauty to filth and greed...

There's a hole in the world like a great black pit
And it's filled with people who are filled with shit
And the vermin of the world inhabit it.
But not for long..

Lyssnar på låtarna från Sweeney Todd. Johnny Depp sjunger verkligen sjuuukt bra! Älskar denna låten. <3

Älskar att lyssna på filmmusik precis innan jag ska sova. Som Harry Potter, Sweeney Todd & Almost Alice.
Fast inget slår Alan Rickman när pratar här. Och jag, Sandra och Elin ska skaffa hans autograf (och 100 andras) MHAHAHA : DD



PS. älskar den nya headern (nr två idag, haha.)

Varför blev jag som jag är?

Har suttit och fixat med nya header svinlänge, var meningen att det skulle vara genomskinlig bakgrund, men neehhhh då blev hela jävla skiten genomskinlig.

Men jaja, vad tycks? : DDD det är vi och Alan Rickman som dansar där uppe <3

EDIT: nu dansar vi på moln!!!!111




En ljudbok som Alan läser upp :'D HEHEHHE (a)
Nu ska jag se på film!

/Sandra

-

Idag fyller Orlando Bloom 34 år : DD


------

David Hellman - 13 januari 2006 (?)




Väldigt blandat inlägg. (y) Men var tvungen.

/Jejje

Jag är alter egon, jag är stolt och kåt och fördomsfri



Tjaaaaaa, har expo nu, ska skriva ut våra wallsticks om 483 år (yy) ska skriva ut det ^
Hade naturkunskap förut, första lektionen. Läraren ser så sjukt ömtålig ut x) och hennes röst är sååååå ointressant, verkligen inte en röst man orkar lyssna på </3

Vi ska btw skicka brev till Alan Rickman (!!!!!!1111) och be om autograf :DDDD vi ska skicka till Voldemort, Harry, Ron och Hermione också (aaa) HEHEHEH, nördar :''''))))

/Sandra

---



Ser fortfarande på Christiane F, den är asbra : D

-

Första torsken hon gick till hade en förlovningsring på sig. Fyfan. Gift, kanske pappa, och så betalar han 14-åringar för att runka av honom i en bil vid en busshållplats för 100 mark. Äcklig jävel.

-

Ah, tänkte bara säga det, hahahah.
/Sandra

The last house on the left


(Ingen riktig trailer, men bästa videon jag hittade.)

Jag och pappa har sett på en sjukt bra film. The last house on the left, remaken från 2009 (y)
Asbra och sjukt obehaglig och hemsk film, SE DEN, alltså gör det. Ni kommer inte ångra er ;DD

Ska typ göra mig i ordning och sova snart :]] ska se vidare lite på Christiane F. sen också.

/Sandra

Sist i världen typ (y)

HELLU!

Elin sa till mig idag att Orlando Bloom redan hade blivit pappa. Jag visste att dom skulle få barn i januari, men det känns som jag typ är den sista som fick reda på att dom fick han i torsdags :>>
Haha, nej men det är inte hela världen 8D Är glad för dom : D Deras unge kommer bli skitsnygg, heh. (y)

 

Nu ska jag lyssna på Alter egons nya låt : D

 

/Jejje


Va e d du vill, att det ska bli av ditt liv

Sitter och lyssnar på Alter Egon's nya låt, ASBRAA : DDD
Finns att ladda ner på www.alteregon.org, GÖR DET, den är svinbra! Speciellt texten <3

Om man vet hur nån egentligen är
Är det en lek att va humanitär
Men det är det få som är

Ja kom till insikt å fick en idé
Det finns ju alternativa manér
Det ska väl inte va såhär

Att man i tårar äntligen kan fråga
Va e d du vill, att det ska bli av ditt liv
Utan svar är det lätt att leta efter fel motiv

Å börja lunka, å det får ta sin tid
Man börjar undra, e ja paranoid
Det verkar vara, en strategi
Att med viagra, få extra energi

Det finns ett skäl bakom allt som sker
Så jag förlåter och önskar å ber
Och plågorna i skratt förklär

Om inte annat får ja se det förbi
Ja tycks va dömd till ett evigt liv
Men varför blev ja som ja är 

För ja vill vara nån som kan förklara
Precis va ja vill, att det ska bli av mitt liv
Utan svar är det lätt att ägna sig åt fel motiv

Å börja lunka, å det får ta sin tid
Man börjar undra, e ja paranoid
Det verkar vara, en strategi
Att med viagra, få extra energi





/Sandra

HPHPHPHPHP



Chavezz var och bowlade idag, det tyckte de var kul.

-

Nu har de graf och bråkar med Illustrator. De har godis och det är gott. 
De har bestämt sig för att bara äta godis en dag i veckan, och de valde idag. De får max köpa för 20 :- var.

Chavezz gör skyltar i Illustrator, det tycker de är lite segt.

Again




Blev lite kär och beställde den här ifrån Nelly.com, 179 :- med csn-kort, HIHIHIHI :DDD

-

Tänkte skriva veeerzta klagoinlägget, men.. ah, humörsvängningar, så jag skiter i det (yy)
Bowling imorrn på gympan, ska bli kul! Hoppas bara att banan inte fuckar och går sönder lika ofta imorrn som sist :<

/Sandra

A song for those who



Hej : D kom nyss hem och nu sitter jag och äter kiwi, ASGOTT.
Lyssnar på Jann Wilde and Rose avenue, 2007-flashbacks, haha <3 det är inte jättebra, men helt ok. Minns att jag verkligen älskade de på den tiden, men jag slutade lyssna på dem nån gång.. : / hans röst är så speciell, haha. 

Mötte btw halva Assared på vägen hem, hatar att sluta den tiden så jag hinner möta alla :< haha. Kom att tänka på hur sjukt glad jag är för att jag är så gammal och slipper grundskolan. Grundskolan var verkligen jobbig som fan. Tycker det är så sjukt härligt nu på Gymnasiet att allt är så mycket slappare och bättre, haha (yy)

/Sandra

Shake your body like a hairy troll




HAHHAHAHAHHAHA <123456789

-

Är svinigt trött, och nu ska vi ha samhäll .__. men grafen var typ kul och så : D
Jao, måste dra, haha.

/Sandra

-

Gillar att det första jag ser när jag rullade ner på hjärntorget var Nikkis namn (yy)


-
Ska upp 6.20 imorgon. Vill inte till skolan. Vill inte ha samhäll & engelska. Vill inte, vill inte!

/Jejje

Made me madman



HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA


-

Och shit vad bra Backyard babies är <3

/Sandra

Could not see cause of my onetrack mind

(Säkert felstavat eller nåt i rubriken, men WHATEVVAHHH)



Iallafall så tänkte jag bara säga att jag älskar snurriga lärare som sätter närvaro på en fastän man inte är där :''DD
Haha, hade ju egentligen skissteknik idag, men ville inte/vägrade/orkade inte/osv gå, så jag stack hem när de andra slutade, men jag sa ingenting till läraren. Så jag loggade in förut, förväntade mig en röd ful fläck, men så såg jag att jag hade fått närvaro iallafall :'D hahah, åh, snurriga lärare <3


Pappa och jag har sett på Sherlock Holmes, men nu är jag så trött så jag DÖÖR.
Har inte sett färdigt filmen, men den är rätt bra och så : ) ska jag vara ärlig så hänger jag inte med i handlingen direkt, men ljudet (DTS <3) och bilden (1080p) och allting är så awesomeness, så jag tittar ändå, haha, åh, ljudet <3 MMMMMM, tekniknörd, pappa har smittat mig, hoho.

Neh, nu ska jag gå och dö på golvet eller nåt, så trött är jag! Och imorrn ska jag upp vid sex </////////////3 FUUUUUUUUUU.

/Sandra

There was a time when I was young and blind


(bilden huggs av på bloggen för bloggen är för smal, så ahhhhhh, HEHEH)

^ min hemsida som jag håller på med på webbdesignen, är nööööjd : D

Skolan idag var ganzz awesome, var kul och så :  )) färg, stil och make up-kursen verkar också kul, vi kommer mest att hålla på med smink, och så lite helhetsstyling och lättare hårstyling, HEHEH. Och som slutprov ska vi sminka, styla och fixa håret på varsin modell 8) haha, jag suger (och nej, jag överdriver inte, fråga Leny) på att sminka andra, så det här blir riktigt intressant, hahaha. Vi måste föresten komma osminkade till den här lektionen, haha.

Pappa kom nyss hem, så vi ska fixa mat och så, för jag är _____hungrig_____.

/Sandra

And this I come home to, this is my shelter



Lyssnade på den här hela min barndom typ, haha. Så sjukt bra låt. Och så typ tragisk text :< usch.

/Sandra

Always a beginning and always an end but not very often anything in between

Hej (yy) vaknade nu, är faktiskt inte så trött, vart bara VÄLDIGT förvirrad när pappa ringde och väckte mig, haha. Åh, hade glömt hur uschigt det var att vakna vis sju på morgonen, mörkt och kallt </3 men nu är det vårtermin, så nu blir det bara varmare och ljusare och gladare allting : DDD

ÄLSKAR den här låten, Things to do before we die <3
Januari har blivit en Backyard babies-månad, det var det förra året också, var ju på de i Nässjö's sporthall den 29 januari. Saknar det, fast inte hur sjukt jävla ont det gjorde, haha <///3 

Men ah.. ska gå och byta om nu : (



/Sandra

Om det är glas på marken får man blod på fötterna

Skulle gått och lagt mig tidigt tänkte jag, men jag kunde inte somna, så istället började jag kolla på Christiane F, wir kind vom Bahnhof zoo (yy) den är bra. Asbra.




/Sandra

As long as the long silence continues, you'll still be afraid of being alone



Målade förut (yyy) hoho. Vet att hennes näsa är skev och ögonen är ojämna osv osv osv osv., men jaajaaa.
Nu lyssnar jag på Bonds Kizuna med An Café <3 saknar An Café och An Café-tiden. Och är arg för att jag aldrig fick se dem live.

/Sandra

Jag vet att du sover



Har hållt på att spela gitarr och skit hela dagen, men nu är jag trött och less på det, för jag_suger. 
Borde fan sälja gitarrerna på riktigt.. och jag vet att ni kommer tänka "men öva vafan, då blir du ju bättre!", men.. ah, nä jag orkar inte för jag blir bara less när det låter som fan : DD jag har aldrig ens vart bra på att spela gitarr, borde satsat på nåt annat, haha. Och vi har inte ens kvar pianot <///////3 GE MIG MITT FEINA GAMLA PIANO : ( jag saknar det.

Men ah, gick upp halv tio imorse så är astrött, haha. Men det är bra, för då somnar jag tidigt ikväll. Skola imorrn, första färg, stil och makeup-lektionen, lezkigt, haha. Men det blir nog bra. 

Nu ska jag dra och göra ingenting, känner för att... inte göra ett skit, haha :''))

/Sandra

Literally




HAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHA, Robert Pattinson-masken vid 1.04, HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHA <3

/Sandra

Pleasure not pain

Old and new/Lousy day, version 1 på repet

Old and new/Lousy day, spelning på Café Ciao/Chow/Chao (??)


Time is moving on på repet


Time is moving on, spelning på Musikens hus


Live with it, spelning på Musikens hus


Old and new/Lousy day, spelning på Musikens hus


Zombie (The Cranberries), spelning på Café Ciao/Chow/Chao (??)


Saknar bandet lite, hoho : ( 


Första repet nånsin, slutet på 07 : DDD originalmedlemmarna!


Innan första spelningen nånsin, våren 08. Originalmedlemmarna (vi på bilden och Leny) + nya sångaren Sara (hade kickat den andra).


Samma medlemmar som ovan, fast nu kallade vi oss för Bäst före/No faces och repade på Radar när Musikens hus hade sommarstängt (tror jag?) <3


Lite senare version av bandet, spelning på Musikens hus 09 : D det här var innan Anton kom med i bandet, och Leny spelade fortfarande trummor.


Ahh, det var typ de bilderna jag hittade, och alla videorna som finns på Youtube x)
Förutom de fyra spelningarna som står ovan, så spelade vi på Assared en gång också, hahaha (y)

Men ja, saknar bandet : (( så synd att det failade sönder när vi började repa på Rockverkstan... istället för att repa när vi var där så slösade vi bort tiden genom att jag satt och var svinarg, vi köpte cola i drickautomaten, satt i korridoren och halva bandet var ute och rökte typ.. jämt x) hahaha.

Hahha, ointressant inlägg, men ajja : D
/Sandra

jööööööööhöööpp

Så, nu har jag läst ut bok 2 och 3 (har läst seriöst hela dagen idag xD).
Jag tänker dock inte skriva om dom nu eftersom att jag måste kasta mig över
bok 4 och 5.
Anledningen är att böckerna måste tillbaka till biblioteket väldigt snart 8( (helst måndag).

Men jag skriver om dom när jag har tid, HEHEHEHEHEHEH :D


/Älllliiiiiiiinnnnn

För tre år sen...



... hade jag och Jejje läder fedt fränt kul.
Peta på'na, poka och jag kallades för Svullo, HAHAH, fulaste smeknamnet nånsin <///3
Men jag saknar den tiden, det var kul : D

-

Idag har rensat och sorterat på min dator, har lagt in alla bilder och all annan skit i mappar enligt år och månader osv., hahah. Har tänkt göra det skitlänge, och det passade ju bra nu när det är nytt år och allt nu :]] gjorde det så att det ska bli lättare att hitta när jag ska skriva en "årskrönika" i slutet på detta året, haha. Tänker redan alldeles för långt fram i tiden (yy) men jao.

Nu ska jag typ äta frukost I zzink. Ska se på en skräckfilm också, Demon's night eller nåt sånt.

/Sandra

Btw, BUWG ÄR AAAASBRAAA <3

Det enda bra med allt det här...




.... är att det känns som att alla Arkfans har kommit varandra mycket närmre, och det känns inte alls lika uppdelat som det gjorde förr. Känns som att alla finns där för en, man kan prata med alla och så, för alla vet precis hur man känner. Vi sitter i samma ark (höhö). Lite synd att det blir såhär när det bara är en vår och en sommar kvar, men bättre sent än aldrig iallafall.

Mmmm, längtar sönder, vill ha konserter nu nu nu nu. Det kommer bli helt jävla FANTASTISKT, så mycket större och bättre än nånsin förr.

EXTRAORDINÄRT är det rätta ordet!
(Hur kommer det sig egentligen att alla arkfans kör med extraordinärt, haha?)


/Sandra

No one knows




Har vart duktig och strängat om min gitarr idag : D
Det blev asbra och så, men har inte kunnat spela så mycket för mamma är hemma, och... ahh.

Hela BUWG gick tydligen att köpa på en finsk sida, så Ellinor ska skicka den till mig (TAAAACCKKK), men jag vet inte om jag ska lyssna eller inte D: hahaha, i-landsproblem <3

/Sandra

Edit: ska lyssna imorrn, hohoho :''')))

Lomo

Frågade mamma förut, lite på skämt, ifall hon ville ha en lomografikamera, typ en Holga eller en Diana, och hon bah "Jag tror vi hade en Holga när jag var liten, men vi slängde den för det var en skitkamera".

HUHHU, fatta vad coolt om hon hade haft kvar den : (((((
Och sen sa hon att morfar hade en KODAK 35 Camera, men de slängde den med, blöh :(((



Jag typ "Men man kan inte slänga såna!!!!111" och hon.. ja .___. 
Men hon ska ringa mormor nån dag och fråga om hon har kvar nån gammal kamera, hoho.

Vill verkligen ha en analog gammal fin kamera, gärna en Polaroid eller en Lomografi, men vad som helst hade funkat egentligen, haha (y) det blir så fina bilder med analoga kameror ju, sån annorlunda skärpa och sånt ju. 

Haha, är bara sådär tio-femton år för sen liksom (a)

-

Men ja, vet vad jag vill önska mig i julklapp i år iaf. Hahah, eller kanske födelsedagspresent (++++ tatueringen då), en lomografikamera <3 de flesta kostar under 1000 :-, och finns att köpa på Kaffebrus, och filmen är inte jättedyr heller :'D

/Sandra

Diana/Holga



Satt uppe hela natten och drömde om Lomografi-kameror, VILL HA <3

Asfeina bilder tagna med nån annan sorts Lomo-kamera.

-

Mamma och jag har bakat, så nu ska jag gå och eeeta frukost : D

/Sandra

Bok 1 (eller kanske 0), TJOHO!

Jag låg och tänkte för mig själv inatt på massa olika saker och då slog det
mig att, "sablar, jag måste börja läsa snart".
Ca 10 minuter senare så insåg jag att jag har ju redan läst en bok detta året.
Mitt i natten, när jag inte kunde sova... när det nu var.
Det blev en mjukstart (jag menar... klockan var typ 4 mitt i natten,
då läser man inte överdrivet avancerat (i alla fall inte jag)).
Det är inte direkt en bok som jag sätter ribban högt med,
men vad spelar det för roll?

Den boken jag läste då var Syskonkärlek som är skriven av Katarina von Bredow.
(Samma sekund som jag skrev det så slog det mig hur löjligt det lät, mahahha)
Jag har läst denna boken någon gång tidigare för många (måååååååånga) år sen,
men när jag hittade den på någon bokrea, för inte så länge sen, så bestämde
jag mig för att köpa den, för jag hade för mig att jag tyckte den var bra.
Och när jag ju då mitt i natten bestämde mig för att läsa en bok,
så stod den där i bokhyllan och stirrade på mig, så jag tänkte "varför inte?"

Boken är fortfarande bra och extremt lättläst, mahahah.
Jag läste den seriöst på 3 timmar ._.
Jag borde kanske inte ens räkna detta som en bok?

Det känns som att jag skäms...
Varför det?
Mah, spela roll, jag har babblat på hur länge som helst om... INGET!

Jag tror att de flesta redan känner till boken, men jag citerar baksidan i alla fall:
"Nu är klockan snart fyra och jag kan inte sova. Kan du svara mig på en sak? Får man bli alldeles varm och matt i hela kroppen av att få se på sin egen brorsa? Får man det, ens om han är den snyggast och finaste killen i hela universum? Jag kan inte hjälpa det!
Och jag skäms så inihelvete."
Det var en del av baksidan i alla fall.

Jag tycker fortfarande att boken är väldigt bra. Mer finns det liksom inte att säga.
Man måste nästan läsa den själv.
Vilken jag ändå rekommenderar folk att göra!

Borde egentligen lägga in en egentagen bild på boken.
Men det är jag alldeles för lat för att göra :D (klockan är ju över 12 nu)
Så jag tar en från Google istället! Great!



Tja, det var en lång meningslös text om... något.

Läs boken i alla fall!
(Godis till dom som har läst hela texten!)

Nu ska jag läsa bok nummer 2 :D

BAAAAAAAI 8D


/ÄÄÄÄLiiiiiN

Speak in tounges

Upp upp och ner blir ner.




/Sandra

It's getting kind of hard to believe things are going to get better

Jag hatar att jag ändrar mig hela tiden, vet ju aldrig vem jag är eller vad jag vill. Ena sekunden kan jag vilja nånting så jävla mycket och i nästa sekund kan jag hata det och vilja något helt annat. 

Har funderat mycket på London, England. Skulle vilja flytta dit, fast ahh, jag har ju aldrig vart där, så.. 
Frågade mamma förut, "Skulle inte du vilja åka till London?", och mamma svarade "Ja, ehh, vi kanske ska det ju...", och så kom jag på att fan, hon, A och A's föräldrar kanske ska till London ju. Så satt jag där och dog. Kul för dem. 

Men jaja. Vet ingenting och sååååå. Kul kul kul som fan (y)
Eller jag vet en sak, att jag ska försöka skriva och verkligen satsa satsa satsa, för fan vad grymt det hade vart att lyckas!



Gammal bild.

/Sandra


-

Satt där i soffan förut och räknade månader. Om mindre än 8 månader kommer allt att vara slut.

(Och det är precis det här jag pratar om, kan vara asglad och tänka att "nää, vi överlever, det kommer gå bra" och sekunden senare... typ nej NEJ NEJ.)

White ink/HP

Hahhaa, vad är det med HP-fans och tatueringar med vitt bläck? : D 


(http://whiteinktattoos.org/)

-

Hahah, en annan ascool/askul HP-tatuering 8DD



-

Kan verkligen inte bestämma mig för om det är snyggt med vitt bläck eller inte, haha.
Vissa är ascoola, men vissa ser bara helvete ut x)

/Sandra

Jag vet inte vem jag är




Idag har jag och mamma vart ute och lekt i snön, haha (yy) det var askul faktiskt, vi gjorde en snögubbe (^) och åkte på plastpåsar nerför "gången" på tomten, och jag pajjade min svanskota så nu har jag helt sjukt svinigt ont. 

Sen åt jag en ganska äcklig hamburgare och nu har jag asdåligt samvete för typ allt och lite till, kul :''))

Men ahhhhh, ska dra.
/Sandra

300 000 tecken



HE HE HE (y)
Då är frågan, ska jag satsa på att skriva, eller ska jag satsa på "bok-projektet"?

Är riktigt sugen på att försöka på riktigt, att satsa liksom.
Fyller ju ändå 18 om ett halvår, och ahh.. han skrev ju att det inte är omöjligt.

/Sandra

I like you, you can come over to my house and...

... f*ck my sister.
HAHAHAHHAHA, den meningen beskriver min eftermiddag/kväll rätt bra (yyy) 

Nehmen jag träffade Leny och Dnao och vi lyssnade på knasmusik och spelade Bubblan, precis som förr i tiden :') sen såg vi på Sweatshop, en helt ok B-splatterfilm, hoho. Sen så.. ahh, såg vi på TV, snackade brrriitttissskkaa och åt bajs resten av kvällen! Var jätteawesome faktiskt : DDDD

Fick btw en asfein julklapp av Dnao!



Fan, skäms över de bajsiga julklapparna alla andra fick av mig : ((( jag fick liksom en Hello Kitty marshmallow och rosa ätpinnar av Leny, och vad fick hon av mig? En ljuslykta, haha. Och av Dnao fick jag världens jagigaste papperskorg, och hon fick ett fucking flytljus som är format som en ros? BLÖHÖ.

/Sandra

-

Ingen aning om denna bilden är riktig eller falsk, men ah.
Ganska kul att läsa alla kommentarer på facebook där fans dampar och typ bryter ihop. : D
Fattar inte varför alla får panik x))

 

/Jejje


TÄLT



Dagens outfit:
TÄÄÄÄÄÄÄLT.


/Sandra

Lady grinning soul



Titta titta titta vad jag hittade :DDDDD
Runaways ju, haha <3 nejmen Cherie mimade ju till den här i en talangtävling, haha.

/Sandra

Katt åt påse, sket på'se

Hej :]] är så trött så jag dör, men jag har iaf en asmysig morgonrock på mig, så jag är klaaaaaad och zo. Var på Allum med mamma förut, skulle bara kolla en sak = kom ut 200 kr fattigare och tre tröjor rikare = AWESOME REA :DD



Hahaha, asfina bilder och så, vet (yy) och nej, den lila tröjan är inte 7 mil bred där nere, som det ser ut, hahah. Men ah, de är fina och var asbilliga :DDD

Nu ska jag typ spela ssiiimmmssss, hajdo.
/Sandra

DAVY JONES

Orkar inte skriva speciellt mycket, Sandra har redan skrivit (yy)
Vill bara visa denna bilden, AHAHAHHAHA <3

 

/Jejje

 

PS. Kingdom of heaven är beeezt <3 (Orlando Bloom och Jonhhy Depp är bezt, heh.)


It's just about now




Nu har Jejje precis gått hem, och jag ska strax gå och sminka mig, ska till Allum med mamma sen (y)
Har haft askul, vi har ätit jävligt misslyckad mat (mitt fel, HEHE), har seriöst inte lagat så kass mat sen typ 05. Haha. Vi fikade igår också, med Jejjes mamma :]]] kladdkaka och vaniljglass <3 sen åt vi godis och såg på Bröderna Karlsson, Pirates of the caribbean 2 och 3, och idag såg vi på Kingdom of heaven, haha xD 

Men ah, inte så kul att bara läsa om vad folk åt och skit, så ah, ska väl sluta nurrååå 8DDD
Är äckligt trött, så funderar på att ta en Powerking, inte för att det brukar hjälpa, men det smakar ju gott, så... men jaaoo, måste på toa nu, haha. ANTECKNAAAA

-

Älskar den lilla delen av Breaking up with god som jag har hört :'D AWESOME, så mycket bättre än jag förväntade mig verkligen. Först var det liksom, "Oj.. he he he he.." men sen typ, "vafan? Det är ju BRA på riktigt! ;ooo" (y) 
Längtar asmycket tills hela låten släpps <3

Måste dra nu iaf, haha
/Sandra

Breaking up with god

AAH MY GAD!

Oj. Det var typ det första vi sa när vi hörde den, hahah. <3 Arks nya låt Breaking up with god asså.
Har lyssnat på den nu typ fem ggr. IIIIH <3
Klicka på bilden för att lyssna!



/Jejje (och Sandra)

Secret santa

Fick äntligen öppna mitt secret santa kort idag : D
Vet fortfarande inte vem det är ifrån, men det är någon från Tyskland, och någon som vet vad jag kallas och gillar för musik :'o Vill veta vem det är... :c

 

/Jejje

 

Har vart vaken i 6 h men är fortfarande inte trött (yy)


Nyårslöften





1an var bestämd för längesen, jag och Jejje har alltid sagt att vi ska se The Ark 20 gånger innan det tar slut. Så det blir 3 gånger i vår och 6 gånger i sommar. MÅSTE bli så.

2an är bokprojektet som Älin skrev om :]] ska läsa 50 valfria böcker och blogga om dem (inte säker på om vi bestämde det, men det blir skitbra, hahah). Måste börja läsa snart, har ju redan gått tre dagar på det nya året, hahah. 

-

Nu ska jag göra mig i ordning, ska iväg till Kortedala och träffa Jejje sen ju ;D

/Sandra

Hey kwanongoma




(Vet att jag spammar, men shit the fucking same :DDDD)
/Sandra

Jag ser en framtid där

Jag kan faktiskt se en framtid nu, nånting efter sommaren, och det känns bajsbra. Även fast jag inte vill leva utan Ark såklart, så känns det ändå som att jag kommer kunna. Är ju bra såklart, men det känns.. hm, jag, utan Ark? Ehhhhhhh? Men ja, det är väl bra ändå. 

Anledningen?
Alter egon startar igen, fyller 18, börjar sista året på gymnasiet. Tatueringen <3 
Jejje messade och skrev att hon tycker att vi ska tatuera in MMXI på insidan av handleden istället, låter så jävla bajsbra alltså :''DDD MMXI betyder ju 2011, och 2011 är året som Ark och mycket annat slutar, en viktig del av våra liv slutar, men det är mycket som börjar också, som.. ah, som att vi fyller 18, börjar sista året på gymnasiet osv osv. Så att tatuera in MMXI hade vart perfekt, för det står för Ark, livet, slutet och början. 

Men ahh, fedt jävla copyright på den idén (/ Jäääjjjäää), hahah, nejmen.. ah (y) 



(Har ingen aning om vilket typsnitt vi ska ha, så jag bara tog nåt...)


/Sandra

ALTER EGON



Fick ett AWESOME sms av Rebecka förut, Alter egon is coming back to life :'''DDDD
IHHIHIHIHHHIHIIHIHIHHH kanske får se Alter egon live trots allt, yeeeeeeeessss :DDDDDDDDDDDDDDDDDD


(Ett awesome substitut när Ark har dött, kanske....?)
Men ahh, får se, är iaf asglad nu!

-

Imorrn ska jag träffa Jejje,ska tyo ha filmkväll, blir awesome : DD Älin skulle egentligen vara med också, och vi skulle ha HP-maraton, men Älin är sjuk : ((( krya på dig. På onsdag ska jag ha filmkväll med Leny och Dnao, blir nog också awesome! Nu ska jag typ spela sims :]] 

Är fedt mycket gladare nu, ifall nån missade det, haha... allt känns inte så meningslöst längre, och det är ju bra och så (y)

/Sandra



MMXI

Min fjärrkontroll som batterierna hade läckt i ligger på sängen framför mig och ger mig sån fet ångest, fastän mamma har tvättat av den och fixat och säger att det inte finns något gojjs kvar. Men jag är rädd ändå.

-

Ser på Tjenare Kungen och önskar att jag levde på 80-talet, fan vad grymt det hade vart. Inga jobbiga mobiler och inget facebook och inget krav på att alltid vara kontaktbar och att alltid dela med sig av livet på internet. Dessutom verkade musiken vara så mycket bättre och så mycket mer, och det verkade vara så mycket enklare att leva. Men nä, istället sitter jag här år MMXI och ser på när mina Sims-gubbar lever och jag bara längtar efter att få leva mer. Enda gångerna jag lever på riktigt, fullt ut, är när jag är på Ark-konsert, det är mitt liv, och i år, detta fucking året, tar allt det slut



/Sandra

A pop-up book

Hur sjuuuuuukt coolt ät inte detta?


Jag måste ha den! Kostar bara 136 kr på amazon.com. Plus frakt då, men men..
Hittade nyss denna videon och det läskar mig bara ännu mer D:


Mehehhehe : DDDD

Iaf, idag har jag vart ute på Delsjön och grillat. Det var jättevackert. Men när solen gått ner trodde jag jag skulle dö av kyla. Bajskallt blev det!
det var några barn där som lekte på ett ställe där det var plan is. Vet inte hur många ggr dom ramlade. Hade jag ramlat där hade någon fått köra mig till sjukhuset, hahah (yy)



Så fint att jag redigerat bort plastpåsen, men att skuggan är kvar! Hahah (aa)

/Jejje

Jag vill ha ert dna så att ja kan bli lika bra

Idag är det 2011. Sa det till Jejje igår, att det är i år allt slutar, men det är faktiskt mycket som börjar också (y) vi fyller 18, är inte minderåriga bajsar längre, börjar sista året på gymnasiet.

Men ah, mycket slutar också. Ark slutar :< vill inte.

-

Iaf så kom jag nyss hem till pappa, var astråkigt att gå och åka spårvagn hem, och det var typ spy på sätet <3 men jag lyssnade på Alter egon så det var ok ändå. Hahah, gick där på Redbergsplatsen, var knappt några folk ute, förutom några tanter och gubbar och barnfamiljer osv., kände mig asudda när jag gick där och lyssnade på Alter egon och sjöng med (i huvudet) i låtar som handlar om kukar och sånt, hahaahahahah, fint (yyy)

Nu ska jag nog spela Sims, sen ska jag och pappa se på film och så : D



/Sandra

RSS 2.0