Så du tror du har en framtid utan mig

Nya stjärntecken? HAPP, så jag är tvilling nu?
Hahah, egentligen passar tvillingens stjärntecken in väldigt bra på mig, men dte gör ju kräftans också.. är tvillingkräfta, som Jejje sa :'''))) 

En tvilling är intellektuellt lagd och tycker mycket om att prata och diskutera. De gillar att umgås med människor, gärna många åt gången. De gillar olika sorters människor, dömer ingen. Tvillingar tar seden dit de kommer och tycker mycket om att resa och göra sig ännu fler bekantskaper. De har ofta mycket humor och gillar att skämta och vara roliga

Tvillingar tycker om att göra många olika saker, de gillar omväxling och är flexibla. Deras liv är i ständig förändring. De kan vara ganska veliga och ändrar sig ofta. En del skulle nog kalla dem för kappvändare. 

Tvillingen är ett väldigt idérikt stjärntecken. De är kreativa, väldigt snabbtänkta och har barnasinnet kvar. Men de är också intresserade av ren kunskap, många tvillingar är intresserade av politik. De gillar att lära sig nya saker.

Är kräftan ditt stjärntecken? Då är du förmodligen en ganska känslig, emotionell personlighetstyp. Kräftor kan ha lite dåligt självförtroende och tycker ofta att de är otillräckliga, att de kan göra bättre ifrån sig eller att de kan hjälpa till mer. De behöver bekräftelse, behöver höra av andra att de duger

Kräftor har en stark anknytning till hemmet och familjen. Som föräldrar är de hängivna men de tar även gärna hand om sina vänner. De är väldigt empatiska och omtänksamma, har lätt för att kunna sätta sig in i andras situationer och se saker ur andra människors synvinklar

Kräftan har en stark nostalgikänsla. De är lite konservativa, gillar att hålla fast vid gamla traditioner och samlar gärna på sig gamla minnessaker som de vägrar slänga.

En del kräftor kan visa en kall och lite opersonlig sida utåt medan de innerst inne är väldigt känsliga, så känsliga att de ogärna släpper andra inpå livet. De kan också vara lite labila till humöret och är snabba till känsloväxlingar. Kräftor oroar sig mycket och ofta i onödan och de behöver andra människors stöd.

Ah, det feta är det som passar in på mig :]]] så är väldigt mycket både och, haha.
Och ingen bryr sig, så vetefan varför jag skriver det här egentligen :DDDDDDDDDD
/Sandra

You wanna see what they said?
emelie

Det är väl ingen som säger att man måste byta? :p orka att nån ens suttit och kommit fram till det där. Kan komma på minst 73 bättre saker att slösa sin tid på.(Bara för att jag ändå är lejon och inte behöver byta i vilket fall som helst :p)

2011-01-20 @ 00:27:19
http://silencelikeawhisper.blogg.se/
Anonym

massa stämmer, haha ;DD

2011-01-20 @ 08:30:02
Ellie

Hahahaha, jag är fisk, hahahahahah. Aa fast ne. En vädur ger sig inte så lätt.

2011-01-20 @ 11:17:15
http://lilljesus.blogg.se/

SHAKE YOUR BODY LIKE A HAIRY TROLL

Om du inte heter Harry:
Den magiska bocka-i-rutan!

Om du är modernare än ugglepost: (publiceras ej)

Magisk länk:

Var god skriv med fjäderpenna på pergamentet nedan:

Trackback
RSS 2.0