My mistress eyes are nothing like the sun

^ meningen som gått på repeat hela kvällen, hahahah (y) Shakespeare, Sonett 130, uppläst av.... ALAN RICKMAN <3(Här ska det egentligen sitta en bild från Öppet hus dåraaa, men jag är lat och Steve är snygg, så HEHEH. Och wth? Vadå old embed code? ;s nya funkade inte... HMMMM)

Iaf så vare fedt awesome på öppet hus, var guide tillsammans med Älin och Lähnü. Jag fick en gratis Munkebäck-t-shirt, vi åt på McD, dansade, sjöng, citerade Shakespeare och massa filmer, sjöng, sprang, tittade på Stefans Macbook Air, snackade med lärare och random Munkebäckselever, bar bord upp från källaren och satt i personalrummet och drack Oboy <3 det enda vi i princip inte gjorde var det vi var där för, hahah xD den enda som guidade folk var Lähnü, jag och Älin var väl för oseriösa eller nåt.. HMPFFF, det är väl inte oseriöst att springa runt och dansa och citera Shakespeare? Det är ju kulturellt vafan! : DDDDDDD

Bästa var ju att sitta i personalrummet och dricka upp lärarnas Oboy från maskinen i lärarnas muggar med typ tio andra elever, hahaha <3 lärarna bara skrattade och brydde sig inte, ahhzuum. 

(Jäjjä, du missade nåt :<)

Men ahh, nu ska jag lyssna på Placebo! BAAAIIII
/Sandra


Btw, att ha det genomskinligt eller att inte ha det genomskinligt? DET ÄR FRÅGAN DET.

You wanna see what they said?

SHAKE YOUR BODY LIKE A HAIRY TROLL

Om du inte heter Harry:
Den magiska bocka-i-rutan!

Om du är modernare än ugglepost: (publiceras ej)

Magisk länk:

Var god skriv med fjäderpenna på pergamentet nedan:

Trackback
RSS 2.0