You made me forget myself

Var på bio med Linnea och Daniella idag, filmen var sådär men det var jättefint att träffa dem igen. Har vart nästan sommarvärme idag, ashärligt! Var ute och gick med mamma och A när jag kom hem typ halv tio. Var fint.

-

En halva av mig är jättepepp för Ark i sommar och älskar Ark jättemycket, men en halva av mig blir typ deprimerad när jag läser om Ark, ser på bilder och får höra hur resten av världen har det så jävla fint på vårturnén (snälla, ta inte illa upp, är såklart skitglad för eran skull). Blir arg på mig själv, för att jag gjorde så att Trädgårn blev ett stort fedt misslyckande och för att jag känner såhär. Men samtidigt känns det bra att Ark slutar när jag känner såhär, när jag tvekar, så att det inte slutar med att jag tröttnar på dem istället. De slutar vid en bra tidpunkt i mitt liv helt enkelt.

Det känns som att den delen av mig som bara tyckte om Ark som liveband har försvunnit och ersatts av en del av mig som istället uppskattar Ark mer för deras budskap och för att de har _så jävla rätt_. Deras budskap betyder mer för mig nu än vad det nånsin gjort tror jag.

-

Drömmer om Ark hela tiden, att jag träffar dem och att vi har världens bästa och finaste konversationer, att jag märks och finns och är någon. Men så vaknar jag, de första sekundrarna är jag helt lycklig, men så inser jag att det bara var ännu en dröm. Hatar det. Vill ändra på det så att det inte bara är en dröm, men allt känns så avlägset och tiden håller på att ta slut. Allt rinner ur mina händer.
Och den här låten, uh. När lamporna tänds och man tar ut öronpropparna. Man kommer tillbaka till den vanliga världen, är trött, törstig, varm, helt slut och ska ut och vänta på Ark. Ångesten för att konserten är slut, och för att något man väntat på och längtat efter så himla länge är över.

-

Kollade btw vädret, ska bli snöblandat regn och två grader på tisdag eller onsdag. Har lust att gå och dö lite.

/Sandra

You wanna see what they said?
Ellie

Du måste våga. Tänk ut en bra fråga! De svarar alltid, och de ger oftast bra svar och vill svara. Och då kommer de ihåg en. Do do do what you want to do, liksom :D

2011-04-11 @ 20:18:06
http://lilljesus.blogg.se/

SHAKE YOUR BODY LIKE A HAIRY TROLL

Om du inte heter Harry:
Den magiska bocka-i-rutan!

Om du är modernare än ugglepost: (publiceras ej)

Magisk länk:

Var god skriv med fjäderpenna på pergamentet nedan:

Trackback
RSS 2.0