Berg och dalvanan

"När du och alla andra skriver sånt på facebook, låter det ju på er som att livet kommer ta slut sen." 

Ingen som inte upplevt The Ark eller vart ett hängivet fan i flera år kommer förstå. 
Det går inte att förstå om man inte upplevt det.

Och de, ni, kommer aldrig att förstå hur det känns när det livet man levt i fyra år kommer tas ifrån en om bara lite mer än ett halvår. Ni kommer aldrig förstå hur det känns att behöva gå upp på morgonen och veta att man aldrig, aldrig nånsin kommer få se The Ark igen. 

-

Satt i soffan, hade en bra fredag, började prata med pappa om biljetter, och helt plötsligt slog det ner som en sten i huvudet, eller ett skott i hjärtat, att fan, det är ju på riktigt, och fan, jag har ju inga pengar. FAAN.
Känns som att allt går neråt, man bara drunknar och sjunker djupare och djupare. 

Kommer antagligen inte kunna njuta helt och hållet nästa vår/sommar, kommer antagligen gråta under varenda jävla konsert, för jag kommer hela tiden tänka att fan, det här är sista gången.

Tekniskt sett kanske inte livet tar slut, kroppen kommer leva vidare, man kommer alltid finnas. Men hjärtat då, det kommer slitas i hundra delar. Kommer det bli helt igen, kommer man kunna leva igen?


/Sandra

You wanna see what they said?
Ellie

Det är hopplöst med alla människor som inte förstår, och de som försöker förstå sig på, men inte gör det. De har antagligen aldrig förlorat något som är en del av ens liv.

2010-12-10 @ 22:21:59
http://lilljesus.blogg.se/
Elise

En del av oss kommer nog alltid att vara död. Precis som för alla Lennon/Beatles fans den dagen de bröt upp eller den dagen han dog. Vi får försöka lära oss att leva med det, göra det bästa av situationen på något sätt. Rocka loss som fan när vi har chansen, sista chansen. Tillsammans skall vi gräva fram fina minnen ur all skit nästa år! <3

2010-12-11 @ 00:48:46
http://ienstadvidhavet.blogg.se/

SHAKE YOUR BODY LIKE A HAIRY TROLL

Om du inte heter Harry:
Den magiska bocka-i-rutan!

Om du är modernare än ugglepost: (publiceras ej)

Magisk länk:

Var god skriv med fjäderpenna på pergamentet nedan:

Trackback
RSS 2.0