arkkkkkÄnda sedan jag och Jejje var och såg The Ark på Trädgårn 2007 har vi drömt om att få stå längst fram där, vi har hoppats och hoppats på en klubbturné och en konsert på Trädgårn igen, och nu när de väl ska spela där så tvingas vi stå på en jävla fucking skitläktare. 

Det är inte ok. Att bara sådär få veta att jag aldrig, aldrig, aldrig kommer få stå längst fram på Trädgårn och se Ark. Jag är fast på den där helvetesläktaren. Kommer stå där, precis som 2007, kanske dricka lite cola, le, bli fuktig i ögonen av glädjetårar. Och så kommer jag stå där och se ner på alla de som står där, pressade mot staketet, en meter ifrån världens bästa band. De kommer stå där och skrika, njuta, leva och vi kommer få stå den fucking läktaren och _DÖ_. 

Så, ja. Jag ska fan hoppa ner från läktaren om det är vad som krävs. Jag kan ju fan inte stå och se på Ark på en jävla fucking skit helvets bajsläktare. Det går inte.

-

Nu ska jag sova. Klockan blev visst tjugo i fyra, bara sådär. Imorrn ska vi klä granen, ska bli kul. Jag vill inte få kåda på händerna, fyfan. 

Hejdå.
/Sandra

You wanna see what they said?
Jejje

APLÄKTARE!! :(

ska ni ha en riktig gran? :D

2010-12-19 @ 11:46:58
http://chavezz.blogg.se/
sandra

ja, en riktigt 8]

2010-12-19 @ 14:13:32
http://chavezz.blogg.se/
Elise

Tänkte precis säga att: det kommer ju fler chanser. Men det gör det inte. Jag kommer aldrig överhuvudtaget ingenstans ifrån se Ark på Trädgårn mer. Efter 2 fantastiska spelningar innan...

2010-12-19 @ 17:16:52
http://ienstadvidhavet.blogg.se/
Elise

sv: Ja, det tror jag med. och ja, förhoppningsvis tar det bort smärtan lite. Sommaren blir <3

2010-12-20 @ 20:34:36
http://ienstadvidhavet.blogg.se/

SHAKE YOUR BODY LIKE A HAIRY TROLL

Om du inte heter Harry:
Den magiska bocka-i-rutan!

Om du är modernare än ugglepost: (publiceras ej)

Magisk länk:

Var god skriv med fjäderpenna på pergamentet nedan:

Trackback
RSS 2.0