Why shall men suffer, why shall there be freaks?
HEEEEJ :]] har nyss målat naglarna så det stinker, och jag dricker energidricka. Var i skolan idag, hade skittråkig sminklektion och muntlig redovisning om stilikoner på 50-talet -.- hatar den jävla läraren också, fan vad otrevlig hon är alltså. Sen var webbdesignen inställd igen, precis som de senaste 6 gångerna eller nåt sånt (y) men det är bara bra, webbdesignen har ändå blivit skittråkig.

Ska packa snart, åker ju till Lanzarote imorrn : D har typ inte förberett nånting, mer än att lägga fram kläderna då, så.. känns inte alls som att vi åker imorrn x) men det ska bli kul, förutom att jag måste gå upp typ vid halv fem, men ah (yyyy) blir.. intressant. Lär ju kunna somna ikväll menar jag. Absolut. Är ju så bra på att somna i tid.

Ointressant som vanligt, haha :'D

/Sandra

Btw, någon får hemskt gärna förklara Hey modern days för mig, för alltså jag... fattar inte riktigt. See-saw sickness, low-chant jive, chin-batty dour face, royal kind of wham-bam figure, up-john, a-gog, aloof and inhaled, don-don briefcase. Alltså..... va?

You wanna see what they said?
Ellie

Haha, Ola kanske var full och bara skrev ner ord han tyckte var snygga? :D Eller så var han nykter och skrev ner ord han tyckte var snygga...

2011-03-07 @ 16:24:32
http://lilljesus.blogg.se/
Jejje

Noah <3

haha :DHAHAHHA va går texten så? xDDD jag har alltid bara typ improviserat (a)

2011-03-07 @ 17:14:19
http://chavezz.blogg.se/
M I K A E L A

sv: tack!

2011-03-07 @ 18:30:28
http://mikaelabjarve.blogg.se/
Sandra

jejje: HAHAH, ja xD

2011-03-07 @ 19:47:26
http://chavezz.blogg.se/

SHAKE YOUR BODY LIKE A HAIRY TROLL

Om du inte heter Harry:
Den magiska bocka-i-rutan!

Om du är modernare än ugglepost: (publiceras ej)

Magisk länk:

Var god skriv med fjäderpenna på pergamentet nedan:

Trackback
RSS 2.0